chakra healing party

Met meerdere personen, die jezelf kan uitnodigen, ga je ervaren hoe ontspannen energiewerk kan zijn. Tijdens de Chakra Healing Party ontvang je een healing en een korte kaart reading.
De healing geef ik terwijl jullie op een bedje liggen, op je rug, buik of op je zij. Terwijl ik jullie al pratend door een basis meditatie leid geef ik jullie om en om een chakra healing om de energie vrij te kunnen laten stromen. Wat weg kan stroomt weg. 
Na de meditatie en healing gaan jullie wat drinken, een hapje eten en kun je met elkaar in gesprek. Ondertussen zal ik per persoon apart van de groep een korte kaart reading geven om inzicht te geven waar je op dit moment staat in je leven en wat is de boodschap/uitnodiging voor nu? 
Tijdens de Chakra Healing Party kun je alle producten die ik gebruik als krachtvoorwerp zoals heilighout, chakra-krachtkaarten en andere spulletjes kopen. Hierbij kan ik je advies geven over het gebruik ervan.

De Chakra Healing party kun je bijvoorbeeld doen voor je verjaardag, vrijgezellenfeestje maar zeker ook voor een moment van spiritueel bezig zijn samen met mensen waar jij je prettig en veilig bij voelt. Deze Party is vooral bedoeld om op een ontspannen manier bewust te worden van je lijf en je chakra's zodat je zelf kan ervaren hoe het voelt als de healing energie langs en door je chakra's beweegt.Prijs € 175,-  ( max. 5 personen) Tijdsduur: +/- 2 uur.
 
Chakra Healing Party bij Praktijk Rileks: = inclusief healing, korte kaart reading, koffie, thee en hapjes + 10% korting op een Reading of chakra healing balancing binnen 6 maanden te boeken na de party.
(Je kan pinnen of contant betalen)


REACTIES CHAKRA PARTY:
--"ik kwam super gestressed binnen en nu voel ik me echt heel ontspannen, de stress is echt uit mijn lijf"
--"Het was een super fijne ervaring en de beelden die ik zag tijdens de meditatie waren zo helder, echt heel fijn!"
--"Ik vond het heel bijzonder om mee te maken en zou dit een leuke ervaring vinden om met vriendinnen te gaan doen ipv traditioneel mijn verjaardag te vieren"

REACTIES CHAKRA PARTY:
--"Heerlijk dat je je eigen gang mag gaan tijdens de meditatie. Niks moet alles mag. En de wierook had een zoete magische geur."

--" Wilde nog even zeggen dat t heel fijn intens en ook bevrijdend was ook al was t heftig! En dat je een hele fijne stem hebt om naar te luisteren tijdens de healing..helder en duidelijk..de vibe is goed en ook de temperatuur voelde erg aangenaam..aangezien ik een koukleum ben..de opstelling ook fijn met de kussentjes en dekentje..muziek ook prettig ook qua volume..en warm ontvangst met koffie/thee etc. na sessie krentebolletjes en chocolade want had daarna best trek! ;)) heb nu je heerlijke wierook aan..gekozen voor kruin chakra, sahasrara chakra heel fijn! Dankjewel voor deze bijzondere sessie"


Tijdens deze party heb je de gelegenheid om voor thuis krachtvoorwerpen te kopen, zoals edelstenen, chakra kaarten, salie, en dat wat de praktijkshop op dat moment op voorraad heeft. Een afspraak annuleren:
Als u een gemaakte afspraak niet kunt nakomen verwacht ik dat u mij dit tenminste 24 uur van tevoren laat weten. Bij niet tijdig afmelden ben ik genoodzaakt U de helft van de nota in rekening te brengen. Dit ivm eventueel gemaakte kosten en mogelijkheid andere klant in te boeken. Afmelden kan dmv een mail, sms of bellen.