WERKZOEKEND‎ > ‎de Broekriem‎ > ‎

Hoorn


Meet-up Hoorn 15 02 2017
https://www.debroekriem.nl/

Op 15 Februari 2017 ging ik naar Hoorn in Noord-Holland, voor een stadswandeling en een kop koffie met een meetup groepje vanuit de Broekriem.Tijdens de wandeling vertelde Kitty Wiegert ons over de geschiedenis van Hoorn.

Bij het Ooster-eiland in Hoorn dronken we allemaal een drankje op eigen kosten.
Ik had een heerlijke koffie-verkeerd voor 3 Euro besteld.
Tijdens dit tafel momentje spraken we over het werkzoeken en iedereen kreeg een momentje om te gaan staan om zichzelf voor te stellen en daarbij te vertellen wat je zoekt op de arbeidsmarkt.

Met 12 vrouwen en 4 mannen werden er 16 verschillende verhalen verteld.
Iedereen heeft zijn eigen leventje en persoonlijke wensen en verlangens.
Het leuke van een dergelijke bijeenkomst is dat je mensen hoort spreken vanuit hun hart en door hun presentatie en lichaamstaal kunt zien wat ze hopen te bereiken in de nabije toekomst. Iedereen vertelt een klein beetje van zijn of haar waarheid.


Toen ik aan de beurt was, vertelde ik dat ik graag filmpjes maak en dat ik voor de Broekriem heel graag CV filmpjes zou willen maken,..

natuurlijk sprak ik ook over mijn journalistieke ambities, ...
het feit dat ik met praatnederlands.nl actief bezig ben en als initiator zoek naar samenwerkingen en opdrachten, maar ook eventueel opdrachtgevers in het binnen en buitenland,.. maar vooral dat ik journalistiek zie als iets wat niet aan geld verbonden moet zijn en dat ik vanuit mijn stichting hoop daar een bijdrage in te kunnen leveren door de journalistiek vanuit WieWaarWat.TV makkelijker en simpeler te maken.


 maar gelukkig kon ik via de website onder de rubriek MEETUP - van de Broekriem
 achter de gegevens van Kitty komen.


Comments