VeggieWorld

VEGGIEWORLD 2017 UTRECHT JAARBEURS   - WATCH VIDEO'S

see the video's / LUISTER - LISTEN TO VEGGIEWORLD ON SOUNDCLOUD / SEE THE PICTURES - ZIE DE FOTO'S

 
VeggieWorld in Utrecht in de Jaarbeurs.
11 en 12 Maart 2017. 

Tijdens korte interviews bespreek ik met mensen hun motivatie, passie, drijfveren en bewegingsredenen,.. wie ze zijn en waar ze vandaan komen, maar ook wat ze nu doen en wat ze willen doen in een nabije toekomst.

Op de 2 daagse VeggieWorld-beurs in Utrecht ontmoette ik diverse veganisten, waarvan een aantal ondernemers en bezoekers.

Het leuke van dit soort evenementen is dat je veel standhouders ziet met bijzondere producten, zie de foto's, video's en luister via soundcloud naar de interviews.


YouTube-video

YouTube-video

YouTube-video
https://www.jaarbeurs.nl/agenda/2352/veggieworld-utrecht
#VeggieWorld #Utrecht #Jaarbeurs
11 en 12e VeggieWorld Jaarbeurs


LISTEN TO VEGGIEWORLD ON SOUNDCLOUD


https://veggieworld.de/nl/
VeggieWorld is de oudste en grootste Europese beurs voor de vegan lifestyle.

Een bezoek aan VeggieWorld is veruit de beste manier om met deze groeiende beweging kennis te maken; 80-100 fabrikanten, dealers en importeurs tonen op onze beurzen wat de vegan keuken en producententen te bieden hebben. Op deze website kan je alle relevante informatie vinden om een stand te huren of de beurs te bezoeken
https://www.facebook.com/events/1092935167419375/?ti=cl
De grootste internationale veggiebeurs van Europa, die eerder wereldsteden als Berlijn, Parijs en Zurich aandeed, verovert Nederland.

https://veggieworld.de/nl/event/utrecht-nl/
Na het succes van de eerste editie (5000 bezoekers!) komt de vak- en publieksbeurs VeggieWorld op 11 en 12 maart 2017 voor de tweede keer terug naar de Jaarbeurs in Utrecht.
Wat kan je verwachten tijdens VeggieWorld 2017?

VeggieWorld onderscheidt zich van de bestaande food festivals en fairs door de grootse opzet en het internationale karakter. Het is het plek waar je kunt ervaren hoe een plantaardige toekomst er uit kan zien. Maak er kennis met de meest vooruitstrevende producenten en producten uit vele landen waaronder Duitsland, Oostenrijk en Groot-Brittannië. Proef gerechten die je niet voor mogelijk hield, koop de nieuwste dierproefvrije vegan beauty products en laat je verrassen en inspireren door kookdemonstraties, interactieve lezingen en gerenomeerde sprekers.

Of je nu flexitarier, vegetarier of een andere bewuste consument bent, bij VeggieWorld vind je wat je zoekt. Deze beurs is er voor iedereen die minder dierlijke producten wil eten en zich graag laat inspireren. Pik je graag een lezing of presentatie mee?
Comments