Ontwikkelen

Gezamelijk iets ontwikkelen en opzetten

Een project begint bij mensen,
1 persoon of meerdere,
Jij en eventueel je buren of vrienden, maar het kan ook iemand zijn die je nog niet kent. Random kunnen we vanuit dit platform mensen met elkaar gaan matchen en dus met elkaar in verbinding brengen.

Het liefste zoeken we mensen bij elkaar met de zelfde wensen en de zelfde verlangens en behoeftens. Maar soms is het juist goed om mensen met hele andere levens-visies en wereld-beelden bij elkaar te zetten en ze creatief een opdracht te geven zodat ze vanuit hun eigen patroon kunnen mee doen en denken, maar ook kunnen leren van de ander.

Lijkt het je leuk om in verbinding te komen met mensen die de wereld willen verbeteren, Nederland een stukje mooier willen maken en iets willen beteken voor een leuker Nederland?

Wil jij iets betekenen in het buitenland, woon je in België of Aruba, Bonaire, Curacoa,... Sint Maarten, Suriname of Zuid-Afrika, .. of woon je ergens waar nog veel meer mensen de Nederlandse taal al spreken en dit aan lokale mensen willen overbrengen.

Lijkt het je leuk om jouw idee of initiatief uit te werken in samenwerking met vrijwilligers vanuit dit platform?

Stuur ons een email met je idee naar praatnederlands@gmail.com

vermeld .. je naam,  eventuele telefoonnummer en adres, 
Wie weet hebben we dan spoedig contact en kunnen we je matchen met iemand die ook reageert of zoeken we naar passende hulp en support vanuit vrijwilligers bij jou in de buurt.
Comments