Jaarbeurs

                                                                     > nieuwe site


                                                                 NOW WE KNOW WHAT WE DIDN’T KNOW

(Nu weten we wat we niet wisten)

YouTube-video

de infosecurity beurs in de Jaarbeurs Utrecht is een druk bezochte beurs voor professionals in de IT, voornamelijk gericht op het indelen van data door middel van systemen en software matige toepassingen die een bedrijf, instelling of gemeente kunnen helpen om de veiligheid en de privacy van de gebruiker te beschermen. 
Ook hebben gebruikers steeds meer behoefte aan een soort zekerheids garantie op het niet uitlekken van documenten en het bewaard blijven van online content. De cloud gaat sinds dit jaar weer een stapje verder door een gezamelijke cloud op een hoger niveau te worden. Bedrijfstechnisch hebben organisaties daar behoefte aan zodat ze documenten en online databasestructuren geheel online kunnen uitvoeren en vanuit elke plek via een inlog kunnen bereiken. Het afplakken van je webcam is tegenwoordig ook een hype, omdat men toch de angst heeft dat spionage praktijken ontstaan en dat er via dit lensje meegekeken kan worden, zelfs als de computer uit staat.
Op vele stands word deze gimmik dit jaar gratis uitgedeeld om op een leuke en verstandige manier hun reclame op uw laptop of pc te krijgen.BikeMotionBenelux 24 Oktober 2016

YouTube-video

De BikeMotion of BikeMotionBenelux beurs is echt een beurs voor fanatieke fietsers en alles wat er met fietsen of racefietsen en mountainbiken te maken heeft is hier dan ook te vinden. Deze beurs is groots opgezet en is 1x per 2 jaar een succesvolle onderneming voor leveranciers en fabrikanten richting de winkeliers/afnemers, maar ook naar de consument.
De volgende staat gepland op: 2-4 Maart 2018 Een ontmoeting met renners van de wielerploeg is dan hopelijk natuurlijk ook weer een van de mogelijkheden.

Een goede toevoeging voor fietsers is natuurlijk de jaarlijkse Fiets en Wandelbeurs die ook elk jaar word gegeven in de Jaarbeurs, deze is gepland op 11 en 12 Februari 2017.


/ F I S T Y N   GABELER GODOGOOD
Comments