wachttijd ondervangen


Praktijk K.A.Keizer - kinderpsychiater 


Ik heb ook een praktijk in Amsterdam waar ik homeopathie bedrijf op de donderdagmiddag. In bepaalde gevallen - na overleg met mij - kunt U van de agendatijd, die daar open blijft als het spreekuur rustig is, gebruik maken. 


De methode is als van een last-minute booking: Vanaf woensdagmorgen wordt de agenda opengesteld als u een afspraak wilt maken voor de donderdagmiddag daarop. U belt op een dinsdagochtend mijn assistente aldaar op (10.00-12.00 uur tel. 020-6798586) en vraagt haar of er open plekken zijn in de agenda van donderdagmiddag daaropvolgend. Zo ja, dan kunt u een kinderpsychiatrisch consult plannen. Zegt u er vooral bij dat u al bij mij in Zaandam bent geweest en geeft u aan of u een enkel (30 minuten) of een dubbelconsult 
(60 minuten) wenst. U kunt geen verder in de tijd liggende afspraken reserveren. Mocht u dit toch doen, houdt u er dan rekening mee dat deze afspraken door ons afgezegd kunnen worden, in het geval zich een homeopathische patiënt meldt. Deze patiënten hebben voorrang.

Adres en routebeschrijving.


terug