afspraken plannen en wachttijdPraktijk K.A.Keizer - kinderpsychiater


Maken van afspraken

Ik ga er vanuit dat u zelf een afspraak maakt bij mij. Ik werk - afhankelijk van de weekdag - in verschillende praktijken met de volgende adressen:

  • Zaandam, Dr C.W.H. van Raaltenpark 3, 1506 LW. Meer informatie
  • Amsterdam, Deurloostraat 129, 1078 HX
  • Uitdam, Uitdammerdorpsstraat 1, 1154 PR

Voor het maken van afspraken in Zaandam of in Uitdam, belt u 020-403 3393 's avonds om 21.00 uur. Voor het maken van afspraken in Amsterdam klikt u op deze blauwe letters. U moet zelf de afspraken plannen, ik bel u bijvoorbeeld niet op als uw huisarts mij een verwijsbriefje heeft gestuurd. U kunt wekelijks of minder vaak achter elkaar komen.

Wachttijd.

Het is handig meerdere afspraken tegelijk te plannen, zodat U van de wachttijd minder last zult hebben dan als U per consult afspreekt. In dat laatste geval geldt na ieder consult weer dezelfde wachttijd van 1-2 maanden. U kunt bijvoorbeeld steeds een drietal afspraken vooruit plannen. De wachttijd voor het eerste consult bedraagt niet langer dan twee weken, afhankelijk van uw beschikbaarheid voor de spreekuurtijden, en het onderzoek van uw kind start binnen een maand na aanmelding.

Houdt U met het plannen van afspraken er rekening mee, dat er na het onderzoek een of meerdere advies- en evt. behandelgesprekken kunnen volgen en dat U daar ook tijd voor moet reserveren. 
Het zou zonde zijn als U ná het adviesgesprek weer een tijd moet wachten. De periode die verloopt tussen het eerste consult en het adviesgesprek bedraagt maximaal 5 maanden, vakanties inbegrepen. 

Houdt U bij het maken of bij het afzeggen van afspraken steeds rekening met de betalingsvoorwaarden?

Rekent U voor het onderzoek op ongeveer 9-10 consulten, het kunnen ook enige meer of minder zijn. Ik begin niet direct met een behandeling of begeleiding maar ik onderzoek Uw kind eerst.  

terug                                                                                                                     

 

 

x