MUZICA VINDECATOARE

Videoclip YouTube

Visits
SURSA;

http://angelinspir.ro/creatii-artistice-audio-video/frederic-delarue-un-dar-de-vindecare-cd-gratuit.html


Frederic Delarue - Un dar de vindecare (CD gratuit)

Imprimare E-mail
Clik RADIO VOCEA SUFLETULUI
Un dar de vindecare pentru intreaga umanitate. Bucuraţi-vă!
DOWNLOAD: http://fredericdelarue.com/Musical_Rapture.zip
musical_rapture_cover_cd.jpg

Celestial Joao Cota-Robles' Music (of the Soul) de Frederic Delarue

Patricia Cota-Robles şi eu sunt încântat de faptul că muzica lui Joao "Musical Rapture...A Healing Gift for Humanity" a atins atat de multe inimi şi a binecuvântat atât de mulţi oameni. Entuziasmul tau este minunat!


Mulţi oameni întreabă dacă ei pot folosi muzica ca fundal pentru meditatii ghidate, webinarii, videoclipuri YouTube, voice-over, si alte inregistrari. Îmi pare rău, dar trebuie sa refuzam acestor cereri, astfel incat Intenţia Divină al acestui Dar Sacru al Muzicii sa fie protejat. Dacă o persoană va înregistra altceva pe aceasta muzica, va interfera cu procesul de vindecare şi Intenţia Divină a muzicii.

Musical_Rapture_Cover_CD
După cum a declarat Joao:
"Frecvenţa acestei Muzici Celeste comunica cu Inteligenta Divina a corpului la nivel celular, ridicand conştiinţa nivelul fiecarei celule. Pe masura ce muzica calmeaza, capacitatea naturala a organismului de a se vindeca singur este îmbunătăţită."

"Aceasta muzica sacră este compatibila si lucreaza in armonie cu orice modalitate de vindecare sau tratament medical pe care o persoană poate alege să experiementeze. Muzica rezonează cu o binecuvântare suplimentară pentru toţi cei care sufera de orice forma de cancer."


CD-ul complet "Musical Rapture" este de 62 de minute. Puteţi descărca mp3-urile cu această muzică sacră GRATUIT de pe site-ul: www.FredericDelarue.com"Aceasta muzica este un Dar de Sus şi nu va fi niciodată cumparata sau vanduta. Vă rugăm sa impartasiti aceasta informatie tuturor celor care simtiti ca ar putea beneficia de acest Dar Sacru de Muzica Cerească." Joao Cota-Robles


Puteti face CD-uri cu aceasta muzică şi să le distribuiti gratuit. Puteţi imprima imagini pentru coperta CD-ului şi crea CD-uri pentru uz personal şi pentru a da la prieteni şi de cei dragi fără taxe.


Puteţi asculta muzică, de asemenea, în grupuri şi în timpul sesiunilor de vindecare şi de meditaţii. Fiti creativi în utilizarea acestui cadou minunat, dar vă rugăm să nu inregistrati nimic peste coloana sonora, inclusiv cuvinte scrise.


Sursa: www.FredericDelarue.com
 
WebRep
Overall rating
 
WebRep
Overall rating
 
WebRep
Overall rating
 
WebRep
Overall rating
 
WebRep
Overall rating
 
Comments