Pohjolan Tytöt ja Kemin Kotkat on Kemissä toimiva partiolippukunta. 
Tule mukaan partioon koloiltoihin, retkille ja leireille!

 
Piirileiri tulossa kesällä 2019!
                                                              

Tulevia tapahtumia ja uutisia

  • Viikkotoiminta on aloitettu syyskuussa 2018! Uudet jäsenet voivat ilmoittautua mukaan toimintaan ympäri vuoden, mikäli ryhmässä on tilaa. Kannattaa soittaa ensin sopivan ikäkauden ryhmän vetäjälle. Ryhmien vetäjien tiedot löytyvät Ryhmät-välilehdeltä.
    Lähettänyt 21.9.2018 klo 10.05 Pohjolan Tytöt
Näytetään ilmoitukset 1 - 1/56. Näytä lisää »


Mitä partiossa tehdään?

Opetellaan uusia taitoja itse tekemällä: Liikutaan luonnossa kävellen, hiihtäen, suunnistaen. Osataan ensiapua, tunnetaan maamerkit ja yövytään tulilla. Tutustutaan lähiympäristöön ja partiolaisiin kaukais
ist
a maista. Retkillä laitetaan yhdessä ruokaa retkikeittimillä tai nuotiolla, leikitään ja harjoitellaan erätaitoja.
Eri ikäryhmien partio-ohjelmaan voi tutustua tarkemmin täällä
Liity jäseneksi

Etsitkö uutta harrastusta, uusia kokemuksia, uusia kavereita? Oletko aina halunnut kokea, mitä partio on käytännössä? Meitä on moneen lähtöön, sillä joka viides suomalainen on tai on joskus ollut partiossa. Nyt on paras aika liittyä partioon.

Uudet jäsenet voivat ilmoittautua mukaan toimintaan ympäri vuoden, mikäli ryhmässä on tilaa. Kannattaa soittaa ensin sopivan ikäkauden ryhmän vetäjälle, katso Ryhmät -välilehti. Ryhmän kokoukseen voi tulla mukaan tutustumaan ja sen jälkeen täyttää jäsenhakemuksen. Tietoa jäsenmaksuista löydät täältä.

Partio on kaikille ja kaikenikäisille avoin harrastus täynnä ystävyyttä, naurua ja unohtumattomia elämyksiä. Haluamme juuri sinut mukaan!