Pohjolan Tytöt ja Kemin Kotkat on Kemissä toimiva partiolippukunta. 
Tule mukaan partioon koloiltoihin, retkille ja leireille!


Mitä partiossa tehdään?

Opetellaan uusia taitoja itse tekemällä: Liikutaan luonnossa kävellen, hiihtäen, suunnistaen. Osataan ensiapua, tunnetaan maamerkit ja yövytään tulilla. Tutustutaan lähiympäristöön ja partiolaisiin kaukaisista maista. Retkillä laitetaan yhdessä ruokaa retkikeittimillä tai nuotiolla, leikitään ja harjoitellaan erätaitoja.
 Eri ikäryhmien partio-ohjelmaan voi tutustua tarkemmin täällä.  

Liity jäseneksi

Etsitkö uutta harrastusta, uusia kokemuksia, uusia kavereita? Oletko aina halunnut kokea, mitä partio on käytännössä? Meitä on moneen lähtöön, sillä joka viides suomalainen on tai on joskus ollut partiossa. Nyt on paras aika liittyä partioon.

Uudet jäsenet voivat ilmoittautua mukaan toimintaan ympäri vuoden, mikäli ryhmässä on tilaa. Syksyllä 2020 starttaa uutena perhepartio-ryhmä.  Ensimmäiseksi kannattaa soittaa sopivan ikäkauden ryhmän tai perhepartio-ryhmän vetäjälle, yhteystiedot löytyvä Ryhmät -välilehdeltä. Ryhmän kokoukseen voi tulla mukaan tutustumaan ja sen jälkeen täyttää jäsenhakemuksen. Tietoa jäsenmaksuista löydät täältä.

Partio on kaikille ja kaikenikäisille avoin harrastus täynnä ystävyyttä, naurua ja unohtumattomia elämyksiä. Haluamme juuri sinut mukaan!

                                                              

Tulevia tapahtumia ja uutisia

  • Yhteinen päivätapahtuma oli menestys. Kiitos kaikille osallistujille ja vetäjille! Lauantaina 19.9. pidettiin lippukuntamme yhteinen syystapahtuma, jossa oli monenlaista aktiviteettiä. Esimerkiksi tuolin tekemistä, ensiaputaitojen harjoittelua, vedestä pelastamista, solmujen harjoittelemista, tietokysymyksiin vastailua, retkikeittimen käyttöä, lippukuntamme huudon harjoittelua, suunnistusmerkkien opettelua, nuotion tekemistä ja makkaran- sekä lettujen paistoa.Tapahtumaan osallistui huikeat 60 henkilöä! 😍 Kiitos osallistujille ja vetäjille! 🍁🧡Kurkkaa tapahtuman tunnelmiin kuvissa!
    Lähettänyt 29.9.2020 klo 22.51 Pohjolan Tytöt
Näytetään ilmoitukset 1 - 1/59. Näytä lisää »