Pohjolan Tytöt ja Kemin Kotkat on Kemissä toimiva partiolippukunta. 
Tule mukaan partioon koloiltoihin, retkille ja leireille!

 
Piirileiri tulossa kesällä 2019!
                                                              

Tulevia tapahtumia ja uutisia

  • Yhteinen ilta aikuisille perjantaina 7.6. alkaen klo 15.30 Tervetuloa partiolaisten vanhemmat, ryhmien ohjaajat ja kaikki partiosta kiinnostuneen aikuiset perjantaina 7.6. alkaen klo 15.30 partiokolollemme Veitsiluodon kirkolle yhteistä iltaa viettämään. Luvassa yhdessäoloa, lippukuntamme tavaroiden läpikäyntiä sekä pientä napostelua. Ystävällisin terveisin: Pohjolan Tyttöjen ja Kemin Kotkien lippukunnan hallitus.
    Lähettänyt 4.6.2019 klo 5.35 Pohjolan Tytöt
Näytetään ilmoitukset 1 - 1/56. Näytä lisää »


Mitä partiossa tehdään?

Opetellaan uusia taitoja itse tekemällä: Liikutaan luonnossa kävellen, hiihtäen, suunnistaen. Osataan ensiapua, tunnetaan maamerkit ja yövytään tulilla. Tutustutaan lähiympäristöön ja partiolaisiin kaukais
ist
a maista. Retkillä laitetaan yhdessä ruokaa retkikeittimillä tai nuotiolla, leikitään ja harjoitellaan erätaitoja.
Eri ikäryhmien partio-ohjelmaan voi tutustua tarkemmin täällä
Liity jäseneksi

Etsitkö uutta harrastusta, uusia kokemuksia, uusia kavereita? Oletko aina halunnut kokea, mitä partio on käytännössä? Meitä on moneen lähtöön, sillä joka viides suomalainen on tai on joskus ollut partiossa. Nyt on paras aika liittyä partioon.

Uudet jäsenet voivat ilmoittautua mukaan toimintaan ympäri vuoden, mikäli ryhmässä on tilaa. Kannattaa soittaa ensin sopivan ikäkauden ryhmän vetäjälle, katso Ryhmät -välilehti. Ryhmän kokoukseen voi tulla mukaan tutustumaan ja sen jälkeen täyttää jäsenhakemuksen. Tietoa jäsenmaksuista löydät täältä.

Partio on kaikille ja kaikenikäisille avoin harrastus täynnä ystävyyttä, naurua ja unohtumattomia elämyksiä. Haluamme juuri sinut mukaan!