Etusivu


TERVETULOA POSION HEVOSYSTÄVÄT RY:N KOTISIVUILLE!

Posion Hevosystävät ry on merkitty rekisteriin 22.04.1993.  Jäseniksi ovat tervetulleita kaikki hevosista ja hevosurheilusta kiinnostuneet.

Posio sijaitsee Lapissa, n. 820 kilometrin päässä Helsingistä ja 520 kilometrin päässä Utsjoelta. Posiolla on oma ravirata ja ratsastusalue Kotilammella taajaman tuntumassa.

Yhdistys kokoaa hevosväkeä harrastamaan ja toimimaan yhdessä. Posion raviradalla vuosittain järjestettävä Koko perheen hevostapahtuma on saavuttanut  mukavasti suosiota useampana vuonna. Ohjelmassa on ollut tapahtumia sekä radalla että radan reunalla. Koko perheen hevostapahtuma 2017 -> ->  heinäkuun viimeisenä viikonloppuna eli lauantaina 29.07 klo 12-15.

Jo useana vuonna Hevosystävät on järjestänyt lisäksi useita talkoita raviradalla. Talkoot jatkuvat kuluvanakin vuonna, tekemistä riittää. Radalla treenataan, vaikkei nyt ihan ympäri vuoden.

Posion Hevosystävät ry piti syyskokouksensa marraskuussa 2016, jolloin valittiin myös johtokunnan jäsenet vuodelle 2017 ja päätettiin talousarviosta ja toimintasuunnitelmasta. Vuosikokouksesta ilmoitetaan aina paikallislehti Kuriirissa. Toiminnasta kiinnostuneet, ottakaa rohkeasti yhteyttä Posion Hevosystävien johtokunnan jäseniin.

 

AJANKOHTAISTA

Posion Hevosystävät ry:n nettisivustoa rakennetaan koko ajan. Jäsenet voivat lähettää kuviaan julkaistavaksi kuvagalleriassa. Lähetä kuvat sähköpostitse osoitteeseen posionhevosystavat@gmail.com
 
Annathan meille palautetta sivustosta.
Klikkaa itsesi palautelomakkeeseen tästä!