Hyvää joulua!

lähettänyt Porvoo Aikikai 23.12.2016 klo 3.56

Joulu on jo ihan nurkan takana ja vuosikin alkaa pikkuhiljaa olla taas paketissa. Paljon on taas tähän vuoteen mahtunut. Vuosi tatamilla käynnistyi jo 3.1. ensimmäisillä harjoituksilla. Seuraavana päivänä käyntiin polkaistiin uusi harjoistusvuoro. Maanantaisin ollaan koko vuosi vedetty kahdet harjoitukset putkeen, joista ensimmäiset on tarkoitettu ihan kaikille aikidon harrastajille ja joissa keskitytään paljon perustekniikkaan. Näiden perään on pidetty toiset treenit edistyneimmille (3. kyusta ylöspäin).

Harjoituksia on jälleen ollut vuoden aikana runsaasti.

Nuorille ja aikusille on järjestetty 3 graduointitilaisuutta ja näissä on seuraan saatu tämän vuoden aikana 14 uutta kyu-arvoa.

Lisäksi seuraan saatiin uusi 2. Ja 3. dan-arvo.

Maaliskuussa meillä oli leiri, jonka veti Jari Heinonen (5.dan) Jyväskylästä. Kesäkuussa Kaname Ariga (6.dan) ohjasi aikidoharjoituksen Porvoossa.

Suhteellisen mukavasti on porukkaa käynyt treeneissä, mutta enemmänkin tatamille mahtuisi. Toivomme, että kaikki jatkavat harrastuksen parissa myös ensi vuonna ja että aikidon pariin löytäisi tiensä myös uusia harrastajia. Pistäkäähän viidakkorumpu soimaan!

 

Porvoo Aikikai kiittää jäseniään tästä vuodesta ja toivottaa kaikille aikdon ystäville rauhallista ja rentoa joulunaikaa sekä menestyksekästä uutta vuotta 2017. Muistakaahan nyt vain olla! Ja kinkkua voi myös sulatella tatamilla, joten siellä nähdään!

Comments