PORTAL IZOLATII - 0723506937 - IZOLATII IZOLATIE TERMOIZOLATII TERMOIZOLATIE TERMOIZOLARI HIDROIZOLATIE HIDROIZOLATII HIDROIZOLARII FONOIZOLATII FONOIZOLATIE FONOIZOLARE IGNIFUGARII IGNIFUGARE IZOLATII CU SPUMA POLIURETANICA IZOLATII ACOPERISE IZOLATII MASARDE IZOLATII EXTERIOARE IZOLATII INTERIOARE IZOLATII PORTAL WWW.IZOLATII RAPIDE.RO WWW.IZOLATIRAPIDE.RO IZOLATII RAPIDE

PORTAL IZOLATII - 0723506937 - 0747.176.811 - 0765.437.394 - 0721.339.995 - IZOLATII IZOLATIE TERMOIZOLATII TERMOIZOLATIE TERMOIZOLARI HIDROIZOLATIE HIDROIZOLATII HIDROIZOLARII FONOIZOLATII FONOIZOLATIE FONOIZOLARE IGNIFUGARII IGNIFUGARE IZOLATII CU SPUMA POLIURETANICA IZOLATII ACOPERISE IZOLATII MASARDE IZOLATII EXTERIOARE IZOLATII INTERIOARE IZOLATII PORTAL IZOLATII RAPIDE.RO -

www.izolatii rapide.ro izolatii izolatie termoizolatie hidroizolatii - 0723.506.937 // 0747.176.811

IZOLATII PORTAL - PORTAL IZOLATII - 0723506937 - IZOLATII IZOLATIE TERMOIZOLATII TERMOIZOLATIE TERMOIZOLARI HIDROIZOLATIE HIDROIZOLATII HIDROIZOLARII FONOIZOLATII FONOIZOLATIE FONOIZOLARE IGNIFUGARII IGNIFUGARE IZOLATII CU SPUMA POLIURETANICA IZOLATII ACOPERISE IZOLATII MASARDE IZOLATII EXTERIOARE IZOLATII INTERIOARE IZOLATII PORTAL   WWW.IZOLATII RAPIDE.RO WWW.IZOLATIRAPIDE.RO IZOLATII RAPIDE 
----------------------- PRETUL SE POATE CALCULA  in functie grosimea termosistemului si de suprafata de izolat  ---- incepand de la grosimea de minim -- 3 cm / 5 cm / 8 cm / 10 cm / ----->>>>>>>> 20 cm / 30 cm >>  http://www.olx.ro/userlistings/portalizolatii   -----
https://sites.google.com/site/portalizolatii/  -----

HIDROIZOLATIE TERASE IZOLATIE ACOPERIS TERMOIZOLATIE IZOLARI IZOLATII RAPIDE IZOLATIE CU SPUMA POLIURETANICA - 0723506937

 
 

TERMOIZOLATIE IZOLATIE HIDROIZOLATIE MASARDA IZOLATIE MANSARDE IZOLATIE CU SPUMA POLIURETANICA RIGIDA IZOLATI RAPIDE - 0723506937

 <<-- 
 ------->>>  <<< ---

IZOLATII INTERIOARE IZOLATI ACOPERIS IZOLAII MANSARDE IZOLATII CU SPUMA POLIURETANICA TERMO HIDRO FONO IGNIFUGARI WWW.IZOLATII RAPIDE.RO - 0723506937


Poliuretanul rigid ----- Poliuretanul rigid este format cand doua substante chimice, de isocianat si polyol, sunt amestecate in prezenta unui catalizator si a unor activanti potriviti. Prin metoda de pulverizare, aceasta amestecare se produce intr-o camera mica a pistolului de pulverizare. Pistolul este alimentat de pompe masuratoare plasate in cele doua butoaie cu substante chimice. Prin amestecare, reactia degaja caldura, care este folosita pentru vaporizarea unui agent de spumare care cauzeaza expandarea in spuma a amestecului.
Datorita conductibilitatii termice scazute a gazului continut in celulele de spuma obtinute, se realizeaza valori excelente ale izolatiei termice.

Se utilizeaza in:

- interiorul si exteriorul locuintelor (pereti, terase, mansarda, acoperisuri plane sau inclinate);
- interiorul si exteriorul halelor industriale;
- interiorul fermelor de animale;
- in subsolul cladirii;
- in camere frigorifice;
- in depozite de cereale;
- in piscine. -------- - Spuma poliuretanica rigida ------------ Pentru ca prepararea si aplicarea cu spuma se realizeaza cu ajutorul unei instalatii si echipamente specializate mobile, moderne, performante si ecologice si a unei echipe de specialisti ce asigura incadrarea in parametrii prevazuti si a unui nivel calitativ ridicat al lucrarii de izolatii.


Acest material prezinta urmatoarele avantaje:

Uniformizare termica = o aplicare pulverizata care inchide toti porii, nuare innadiri indiferent de materialul de baza: caramida, lemn, tabla.
Buna aderenta a substratului = nu este necesar folosirea materialelor adezive la instalare.
Izoleaza si impermeabilizeaza = pe langa izolare, cand se utilizeaza spuma de densitate superioara de 50kg/m3, aceasta are efect de impermeabilitate.
Izoleaza fonic = izolatia fonica este de minim 20 db, fiind folosita in acest moment pentru insonorizare in marile discoteci ale lumii.
Calitate = produs omologat de C.E.E.
Certificat de garantie = 5 ani.

    AICI PUTETI VEDEA SI POZE DE PE INTERNET CU LUCRARI EXECUTATE CU SPUMA POLIURETANICA RIGIDA PREPERATA SI PULVERIZATA PE LOC

Principalele proprietati care caracterizeaza spuma poliuretanica:    
izolatii termo hidro fono cu spuma poliuretanica - 0723.506.937


- acces in locuri dificile;
- rezistenta la compresie;
- foarte usoara (nu influenteaza structura de rezistenta);
- permeabilitatea vaporilor de apa (respiratia peretelui) unisens;
- rezistenta mare la imbatrinire.
------- Izolatii acoperis -------- Spuma poliuretanica etanseaza permanent si complet oferind atat protectie hidro cat si termica, fiind ideala pentru izolatiile de acoperis.
Deasemenea spuma poliretanica ofera si protectie fonica si ignifuga.
Spuma poliuretanica va oferi casei tale o bariera permanenta impotriva pierderilor de caldura, respectiv a fluxului de aer rece sau cald.

Avantaje:

- Inlocuitorul perfect al izolatiilor cu polistiren
- Aderenta foarte buna pe orice suprafata
- Nu este toxic
- Intarire rapida
- Coeficient de izolare termica dublu pentru aceeasi grosime de polistiren     
izolatii bazine cisterne containere silozuri tancuri petroliere bazine de apa - 0723.506.937

- Rigidizeaza structura cladirilor din lemn cu 200 %
- Elimina puntile termice
- Reduce transmisia vibratiilor
- Recuperarea investitiei in maxim 2 ani.

------ Izolatii pereti -------- Izolatia cu spuma poliuretanica are avantaje semnificative fata de sistemele si materialele traditionale folosite in prezent, spuna poliuretanica asigurand in acelasi timp protectie termica, hidro, fonica si ignifuga.Avantaje:

- Inlocuitorul perfect al izolatiilor cu polistiren
- Aderenta foarte bun ape orice suprafata
- Nu este toxic
- Intarire rapida
- Coeficient de izolare termica dublu pentru aceeasi grosime de polistiren 
izolatii terase acoperise termo hidro fono izolatie cu spuma poliuretanica - 0723.506.937

- Rigidizeaza structura cladirilor din lemn cu 200 %
- Elimina puntile termice
- Reduce transmisia vibratiilor
- Recuperarea investitiei in maxim 2 ani.

------ Izolatii fundatie ------- Sistemele conventionale folosite in prezent nu pot etansa toate zonele de scurgere-canalizare, instalatiile casei (sanitare, electrice) rezultand infiltratii ale aerului si a apei facilitand aparitia si cresterea mucegaiului si a altor alergizanti. Izolatiile cu spuma poliuretanica te scapa de toate aceste griji si neplaceri oferind solutia ideala de izolatie a unei fundatii.

--------- Izolatii pereti interiori sau exteriori ------ Avantajul net superior dat de izolatia cu spuma poliuretanica este faptul ca minimalizeaza toate posibilele "scurgeri" de aer creeand din casa dumneavoastra, creaza o casa mai sanatoasa in timp ce costurile cu energia pentru un climat confortabil se reduc cu pana la 70%.
--------

Avantaje:

- Inlocuitorul perfect al izolatiilor cu polistiren
- Aderenta foarte bun ape orice suprafata     
termoizolatii izolatii hale ferme acoperise cu spuma poliuretanica - 0723.506.937


- Nu este toxic

- Intarire rapida
- Coeficient de izolare termica dublu pentru aceeasi grosime de polistiren
- Rigidizeaza structura cladirilor din lemn cu 200 %

- Elimina puntile termice
- Reduce transmisia vibratiilor
- Recuperarea investitiei in maxim 2 ani.

Fiind o alternativă superioară la polistiren sau vata minerală, cu ajutorul ei veţi economisi spaţiu, deoarece se aplică într-un strat minim de la 3cm in sus 5 - 7 - 10 - 15cm  Aplicarea se face prin sprayere-pulverizare cu ajutorul unui utilaj mobil complex care dozează şi controlează temperaturile şi presiunile celor două componente chimice (isocianatul şi poliolul).
Dacă aplicarea s-a făcut la exterior, este obligatorie acoperirea cu un strat protector împotriva razelor ultraviolete. Deoarece este un material ecologic se poate aplica şi în interiorul locuinţelor, spaţiilor comerciale, fermelor, etc. Este o materie sintetică, duroplastă, prezintă o structură celulară predominant închisă (cu un procentaj de peste 92% celule închise), iar densitatea este cuprinsă între 30 şi 60 kg/mc, realizând pentru cazuri speciale densităţi superioare.

Trebuie să ştii că…

Spuma poliuretanică rigidă rezolvă cu succes toate aspectele – izolatie,termoizolaţie,ignifugare,hidroizolaţie,plus un grad ridicat de fonoizolaţie. Ambele climate, interiori şi exterior, sunt efectiv separate printr-o barieră continuă, o anvelopă continuă, fără punţi termice.

Condiţii favorabile pentru aplicarea spumei

Baza pe care urmează să fie aşezată spuma poliuretanică nu are voie să prezinte urmă de praf, apă sau grăsimi. În cazul aplicării pe o structură metalică, aceasta trebuie să fie curăţată de oxizi şi rugină înaite de aplicare. În cazul în care spuma se aplică la exterior, condiţiile meteorologice sunt foarte importante. Spuma nu poate fi aplicată dacă plouă sau dacă bate vântul, deoarece se face risipă de material, particulele de poliuretan fiind luate de vânt.
Spuma rigidă de poliureatn permite ca, după aplicare, să continue lucrările de construcţii şi finisaje ulterioare, precum tencuirea, placarea cu gips-carton, lambriuri, PVC, aplicarea vopselurilor elasto-plastice, poliuretanice etc.

Caracteristici

 • Spuma prezintă o înaltă capacitate de izolare termică. Această caracteristică se datorează joasei conductibilităţi termice pe care o are gazul spumant inclus în interiorul celulelor închise. De aceea, spuma rigidă de poliuretan, produsă „pe loc”, ajunge la o valoare iniţială a conductibilităţii termice de 0.020 w/mk stabilizându-se ulterior la 0.026 w/mk.
 • Absorbţia de apă a acestui material se produce în funcţie de condiţiile ambientale şi poate să aibă loc prin mectare sau difuzie şi condesn de vapori. Spuma este influidă prin densitatea ei (în practică, conţinutul de umiditate nu depăşeşte 5% din volum).

Izolatii cu Spuma poliuretanica-Avantaje

 • Folosirea ei permite izolarea termică şi impermeabilitatea într-o singură operaţie;
 • Amestecul aplicat în straturi succesive se întăreşte în circa 4 minute şi asigură o izolare
  continuă, fără îmbinări;
 • Izolarea cu spumă se face fără să afecteze alte lucrări simultane;
 • Fiind un material uşor, nu produce suprasolicitarea construcţiilor după izolare; este recomandat şi la reabilitarea termică a clădirilor vechi;
 • Prezintă o are aderenţă faţă de materialele utilizate în construcţii civile şi industriale;
 • Absorbţie scăzută de umiditate;
 • Se aplică uşor, prin pulverizare;
 • Are stabilitate faţă de carburanţi, uleiuri minerale, acizi şi alcani diluanţi, fiind neutră din punct de vedere chimic;
 • Asigură protecţie la foc, mai ales în cazul construcţiilor din lemn;
 • Aplicare rapidă (600 mp verticali sau 700-900 mp de plafon aplicaţi într-o zi, de o echipă formată din 3 lucrători);
 • Prezintă rezistenţă la trensmisia de vapori de apă;
 • Spuma rigidă de poliureta pentru izolaţii termice are o densitate de 30-60 kg/mc;
 • Rezistenţă mare faţă de materialele folosite la această oră în construcţii, la îmbătrânirea în contact cu gazele de eşapament sau atmosfera industrială foarte agresiv
  + Nu foloseste aerul pentru a izola.
 • Controlează temperatura ambientală.
 • Previne pierderea de căldură.
 • Reduce costurile la energie.
 • Îmbunătăteste izolarea fonică-există si sisteme speciale de poliuretan, pentru zgomot la impact (podele), zgomot ambiental (pereti acoperis) care ajung la performanta de reducere a zgomotelor cu 72db. Aplicatii în: studiouri de inregistrări, radio, televiziune, cluburi de noapte, discoteci, săli de conferintă, etc.
 • Stopează scurgerile acoperisului.
 • Protejează structura.
 • Reduce transmiterea vibratiilor.
 • Este o izolație ușoară dar durabilă (minim 50 ani fără a-și schimba proprietățile).
  izolatii exterioare vile case termo hidro fono izolatie cu spuma poliuretanica - 0723.506.937
 • Rigidizează structura unei clădiri (la clădirile din lemn 200%).
 • Este un produs ecologic 100%.
 • Se aplică pe orice suprafete.
 • Sigilează perfect orice spatii, pori, etc.
 • Formează un învelis continuu fără îmbinări, punți termice.
 • Rezistenta la intemperii.
 • Se poate aplica la interior cât si la exterior.
 • Recuperati rapid investitia efectuată.
 • Rezistenta la trafic.
 • Arie foarte largă de aplicatii.
 • Elimină spatiile în care pot trăi insecte, rozătoare, paraziți, etc.
 • Garantie totală.

Stiati ca: - -- SPUMA POLIUTERANICA RIGIDA === SPR

-SPR infiltratia aerului poate creste costurile la energie cu 30-50%

-SPR reduce infiltrarea aerului permitand izolatiei sa fie mult mai eficienta si sa reduca costurile pentru energie.

-SPR reduce infiltrarea de umezeala reducand pierderile de aer

-SPR adauga rezistenta zidurilor,planseelor…

-SPR reduce transferul de zgomot in interiorul cladirilor.Majoritatea sunetelor din afara sunt duse inauntru prin crapaturi si scurgeri de aer.SPR stopeaza infiltrarea de aer astfel ajutand la pastrarea sunetului in exterior oferind un comfort sporit ambientului.

-SPR minimizeaza problemele cu punctul de roua si condensul

-SPR mentine valorile maxime ale coeficientului de transfer termic sub cele mai extreme conditii,oferind o protectie de durata indiferent de conditiile meteo

-SPR minimizeaza puntile termice care cauzeaza uzura si pierderi enorme la o cladire

PRETUL SE POATE CALCULA  in functie grosimea termosistemului si de suprafata de izolat  ---- incepand de la grosimea de minim -- 3 cm / 5 cm / 8 cm / 10 cm / ----->>>>>>>> 20 cm / 30 cm >>  http://www.olx.ro/userlistings/portalizolatii 

IZOLATI ACOPERIS IZOLATI JGHEABURI TERMOIZOLATIE HIDROIZOLATIE IZOLATII CU SPUMA POLIURETANICA - 0723506937
IZOLATIE ACOPERIS IZOLATIE MANSARDA TERMOIZOLATIE HIDROIZOLATIE - 0723506937

IZOLATII PISCINE TERMOIZOLATIE PISCINA HIDROIZOLATIE PISCINA IZOLATIE CU SPUMA POLIURETANICA - 0723506937


IZOLATII TERASE HIDROIZOLATII ACOPERIS TERMOIZOLATIE BLOCURI IZOLATII IZOLATII RAPIDE - 0723506937
IZOLATII APARTAMENTE IZOLATIE CU SPUMA POLIURETANICA IZOLATIE TERMOIZOLATIE FONOIZOLATIE HIDROIZOLATIE - 0723506937

HIDROIZOLATIE PISCINA IZOLATII PISCINE TERMOIZOLATIE IZOLATIE CU SPUMA POLIURETANICA IZOLATIE - WWW.IZOLATI RAPIDE.RO - 0723506937
IZOLATIE ACOPERIS TERMO HIDRO FONO IZOLATIE CU SPUMA POLIURETANICA - 0723506937

IZOLATII TERASE IZOLATII ACOPERIS TERMOIZOLATIE HIDROIZOLATII FONOIZOLATII IZOLATII CU SPUMA POLIURTANICA - WWW.IZOLATII RAPIDE.RO - 0723506937PISCINA IZOLATA CU SPUMA POLIURETANICA TERMO HIDRO IZOLATII PISCINE TERMOIZOLATIE HIDROIZOLATIE WWW.IZOLATI RAPIDE.RO -- 0723506937

IZOLATI INTERIOARE IZOLATI VILE IZOLATII CASE TERMOIZOLATIE HIDROIZOLATIE IZOLATIE MANSARDA - 0723506937

IZOLATI ACOPERIS IZOLATIE JGHEABURI IZOLATII CU SPUMA POLIURETANICA WWW.IZOLATI RAPIDE.RO - 0723506937SPUMA POLIURETANICA IZOLATI ACOPERIS TERMOIZOLATIE IZOLATIE HIDROIZOLATIE IZOLATII IZOLATI MANSARDE - 0723506937
TERMOIZOLATII IZOLATII IZOLATIE HIDROIZOLATIE FONOIZOLATIE IGNIFUGARE IZOLATIE ACOPERIS IZOLATIE MASARDA - WWW.IZOLATII RAPIDE.RO - 0723506937

ACOPERIS ACOPERISE MASARDA MANSARDA MASARDE MANSARDE IZOLATII IZOLATIE HIDROIZOLATIE TERMOIZOLAIE IZOLATIE CU SPUMA POLIURETANICA POLIURETAN SPUMA IGNIFUGARE - WWW.IZOLATII RAPIDE.RO - 0723506937


CASE DE LEMN CASA DE LEMN CASE DE LEMN CASE LEMN CASA LEMN CASA DIN LEMN CASE DIN LEMN CASE CONSUM REDUS MKM CONSTRUCTI DE LEMN PROIECTE CASE DE LEMN - 0723506937
IZOLATII IZOLATIE IZOLATIE CU SPUMA IZOLATII EXTERIOARE IZOLATIE CU SPUMA POLIURETANICA TERMOIZOLATIE HIDROIZOLATIE FONOIZOLATE IZOLATIE http://wwwizolatiiro.blogspot.com/ --- http://izolatiispuma.blogspot.com/ --http://wwwizolatiiblocuriro.blogspot.com/ ---


file:///h://www.izolatiirapide.ro/ ///http://www.tagged.com/mypage.html?uid=17977030&prvw=yes --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://sites.google.com/site/izolaticuspuma/ ---///http://www.izolatiirapide.ro/ ---- http://sites.google.com/site/izolatiiportal/   --- http://sites.google.com/site/portalizolatii/  ----- http://sites.google.com/site/hidrotermoizolatii/   ---- http://sites.google.com/site/wwwizolatiiportalro/   ----- http://sites.google.com/site/izolatiitermo/  ------  http://sites.google.com/site/wwwizolatirapidero/  ----- http://sites.google.com/site/wwwportalizolatiicom/   ----  http://sites.google.com/site/wwwportalizolatiicom/  ----- http://sites.google.com/site/termoizolatiiro/   -----/http://wwwizolatiiteraseblocuri.blogspot.com/ /// // http://www.tagged.com/mypage.html?uid=17977030&prvw=yes --- http://izolatiitermice.blogspot.com/  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ IZOLATI TERMO HIDRO FONO IGNIFUGE CU SPUMA POLIURETANICA RIGIDA PREPARATA SI PULVERIZATA PE LOC /// Detalii produs /// MIHAI AMEDEO Tel.vod. - 0723.506.937 or. - 0747.176.811 cosm. - 0765.437.394 Email - mihaiamedeo@yahoo.com - IZOLATI RAPIDE CEL mai rapid termosistem de izolatii se pot lucra peste 500-1000 mp pe zi. DINTRE toate materialele de izolare spuma poliuretanica rigida pulverizata si preparata pe loc asigura cel mai mare indice de izolare R=7/inch. BARIERA permanenta impotriva pierderilor fluxului de aer rece si cald. ASIGURA protectie fonica si o acustica imbunatatita cu 20-62 db . REZISTENTA si stabilitate, siguranta in exploatare, siguranta la foc este ignifuga. /// http://izolatiitermice.blogspot.com/ /// ELIMINA vapori de apa , condensul interior si exterior,rezistenta la abur. ELIMINA ciupercile, mucegaiurile, microorganismele si igrasia. PERMITE suprafetelor sa respire are greutate mica. PRELUNGESTE VIATA acoperisurilor tratate intre 50-80 de ani rezistenta la inbatrinire. ECONOMIE DE ENERGIE electrice si gaze la incalzire cit si la racire de peste 50%. MATERIALUL NU ESTE cancerigen respecta normele comunitati europene, chiar ESTE recomandat celor care sufera de astm,alergii si sensibilitati respiratori . PENTRU IMBUNATATIREA confortului termic interior si o economie a energiei si banilor dv. // NU ezitati sa ne contactati, reprezentant PRESTCITADIN,--- Mihai Amedeo ---Tel.vod. - 0723.506.937, cos. - 0765.437.394 or. - 0747.176.811./// mihaiamedeo@yahoo.com /// http://www.bizoo.ro/firma/mihaiamedeo /// http://izolatiitermice.blogspot.com/ /// IZOLATIE MANSARDE ACOPERISE CASE VILE ------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ http://izolatirapide.blogspot.com/ /// BLOCURI IN BUCURESTI CARTIERUL SISESTI - BANASA - JANDARMERIEI AICI SAU EXECUTAT LUCRARI DE IZOLATII PE TERASE SI PE ACOPERISELE BLOCURILOR -- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  PRETUL SE POATE CALCULA  in functie grosimea termosistemului si de suprafata de izolat  ---- incepand de la grosimea de minim -- 3 cm / 5 cm / 8 cm / 10 cm / ----->>>>>>>> 20 cm / 30 cm >>  http://www.olx.ro/userlistings/portalizolatii 

IZOLATII TERASE IZOLATII EXTERIOARE TERMOIZOLATIE HIDROIZOLATIE - WWW.IZOLATII RAPIDE.RO - 0723506937

     VIDEO AICIIZOLATII CU SPUMA POLIURETANICA ,IZOLATII MANSARDE,ACOPERISA,CASE,VILE,BLOCURI,IZOLATIE TERASE BLOCURI,MANSARDE
HIDROIZOLATII,TERMOIZOLATIE,IZOLATIE,IZOLATII CU SPUMA POLIURETANICA LA PARCARILE SUBTERANE SI TERASELE DE BLOC LA COMPLEXUL REZIDENTIAL METROPOLIS LINGA PODUL CONSTANTA SECTOR 1 BUCURESTI ROMANIA -- 0747.176.811 -- 0721.339.995 -- AMEDEO MIHAI 
IZOLATIE MANSARDE,IZOLATII ACOPERISE,IZOLATII VILE,IZOLATIE CASE,TERMOIZOLATIE,HIDROIZOLATIE, IGNIFUGARE,FONOIZOLATIE,IZOLATI RAPIDE.RO,IZOLATI TOTALE
  

IZOLATII MASARDE IZOLATIE ACOPERIS TERMOIZOLATIE MANSARDA HIDROIZOLATIE - WWW.IZOLATII RAPIDE.RO

----------------------------------------------------IZOLATIE APARTAMENTE,IZOLATI TAVANE,IZOLATI BALCOANE,IZOLATI ACOPERISE,IZOLATII TERASE,IZOLATI BLOCURI,TERMOIZOLATIE,HIDROIZOLATIE, IZOLATI PLANSEE,IZOLATIE PARDOSEALA,TERMOIZOLATIE APARTAMENTE


video

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------  

SAPA MECANIZATA -- 0747.176.811 - 0721.339.995 - 0765.437.394 - 0723.506.937 -- SAPA ELICOPTERIZATA SAPA AUTONIVELANTA ----   https://sites.google.com/site/sapamecanizata/      -----  Se foloseste la egalizarea suprafetelor interioare si exterioare, in special cele de beton, servind ca suport pentru parchet, gresie, mocheta, etc. Dar, poate fi si stratul final pentru depozite, pivnite.Se aleg tipuri diferite de sape in functie de grosimea de turnare. La grosimi de peste 5 cm, unde suprafetele sunt solicitate, sapa se armeaza cu plasa de sarma. La turnarea in exterior, in soare puternic, se acopera si se urmareste continuu pentru evitarea uscarii bruste si aparitiei de fisuri. Nu se toarna la temperaturi mai scazute de cinci grade Celsius. Sapa autonivelanta, datorita compozitiei speciale, are calitatea de-a obtine singura o suprafata perfect neteda si plana.

             

Principalul avantaj al turnarii sapei mecanizate este acela ca aproape toate operatiunile se desfasoara in mod mecanizat, scutind mult timp, efort fizic, numar de muncitori implicati, dar si bani. --  https://sites.google.com/site/sapamecanizata/


Sapa clasica implica multe operatiuni manuale si mult efort fizic, ea fiind realizata in statiile de betoane si mortare. Sapa mecanizata se realizeaza in santier, cu ajutorul pompei de sapa, tip Turbosol. Se poate transporta tot cu pompa Turbosol, iar turnarea efectiva a sapei se face prin furtune. Furtunele  se pot acomoda la distante de pana la 150 m pe orizontala si 100m pe  verticala. ---  https://sites.google.com/site/sapamecanizata/

Dupa turnarea sapei, singura operatiune care se realizeaza manual este nivelarea acesteia, asigurandu-i-se orizontalitatea cu ajutorul unei nivele laser - Bosch. -- https://sites.google.com/site/sapamecanizata/

Elicopterizarea, o alta operatiune mecanizata, intervine in cazul turnarii sapelor clasice si are rolul de sigilare a peliculei exterioare si realizarea unei bune planeitati.
        ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SI TOT AICI PUTETI VEDEA SI IZOLATII CU SPUMA POLIURETANICA RIGIDA  --
http://sites.google.com/site/izolatiiportal/ -------- http://izolatirapide.blogspot.com/  ---------------------------------   
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------   AICI FILME VIDEO CU IZOLATII TERMOIZOLATII HIDROIZOLATII FONOIZOLATII IGNIFUGARI CU SPUMA POLIURETANICA RIGIDA PREPARATA SI PULVERIZATA PE LOC - IZOLATIE ACOPERISE,IZOLATIE MANSARDE,IZOLATII INTERIOARE,IZOLATII EXTERIOARE ---------->> http://vimeo.com/11960938
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------  PRETUL SE POATE CALCULA  in functie grosimea termosistemului si de suprafata de izolat  ---- incepand de la grosimea de minim -- 3 cm / 5 cm / 8 cm / 10 cm / ----->>>>>>>> 20 cm / 30 cm >>  http://www.olx.ro/userlistings/portalizolatii                                                                                                                       SAPE MECANIZATE 0747176811 SAPA MECANIZATA SI TENCUIELI BUCURESTI SI ILFOV

SAPA MECANIZATA SAPE ELICOPTERIZATE - 0721339995 - 0747176811 - 0765437394 - 0723506937 - BUCURESTI SI ILFOV SAPE SI TENCUIELI MECANIZATE --- amedeo mihai --- mihaiamedeo@yahoo.com --- https://sites.google.com/site/sapamecanizatabuc/ ---- PRETURI NEGOCIABILE IN FUNCTIE DE GROSIMEA DORITA SI SUPRAFATA DE LUCRAT --- in aceste preturi este inclus materialul si manopera ----- CEI CARE AU MATERIALELE CUMPARATE SI VOR DOAR executie MANOPERA se poate discuta si aceasta varianta. PRETURI NEGOCIABILE in functie de suprafata si grosimea DE LUCRAT - negociabil ---- ORIUNDE IN ROMANIA --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SAPA MECANIZATA 0721339995 - 0747176811 - 0765437394 SAPE SAPA SI TENCUIELI BUCURESTI SI ILFOV SAPA,SAPE,SAPA MECANIZATA,SAPA BETON,SAPA MECANICA,TENCUIELI MECANIZATE,BUCURESTI,ILFOV , SAPA,SAPE,SAPA MECANIZATA,SAPA BETON,SAPA MECANICA,TENCUIELI MECANIZATE,BUCURESTI,ILFOV,ROMANIA,SAPE MECANIZATE,SAPA PARDOSEALA,SAPA PODEA,BETON AMPRENTAT,ELICOPTERIZARE,ELICOPTERIZARE SAPA - https://sites.google.com/site/sapamecanizatabuc/--- AICI VIDEO ---------------------------- AMESTECUL PENTRU SAPA MECANIZATA ELICOPTERIZATA ---->>> http://www.youtube.com/watch?v=40FeMDGGy1o ---------------------------------------- ------------ -------------- ------>>>> VILA 2 ETAJE --->> http://www.youtube.com/watch?v=29Ej8syMZ64 ----- http://www.youtube.com/watch?v=3FGEDddlMm8 ------------ TEREN FOTBAL - WATER PARC OTOPENI ->> http://www.youtube.com/watch?v=2MNSbvjEWxo

sapa mecanizata 0721339995 - 0747176811 bucuresti si ilfov --

sapa 0723506937 sape sapa mecanizata sapa elicopterizata in bucuresti ilfov si oriunde in romania 0747176811 - 0765437394 - mihai

----

amenajari interioare sape 0723506937 sapa mecanizata sapa elocopterizata elicopter pardosela beton bucuresti ilfov si oriunde in romania

---
sape mecanizate 0747176811 - 0723506937 bucuresti si ilfov
sapa 0723506937 - 0747176811 bucuresti si ilfov -

sapa pardoseala 0765437394 sape sapa mecanizata elicopterizata amenajari interioare in bucuresti ilfov si oriunde in romania

-----
sapa mecanica 0723506937 - 0747176811 - bucuresti si ilfov sape mecanizate

sapa 0747176811 - 0765437394 sapa elicopterizata bucuresti ilfov
-
sapa pardoseala 0723506937 bucuresti ilfov
-
sapa autonivelanta 0747176811 - 0723506937 bucuresti si ilfov
--
sapa mecanizata pret 0723506937 - 0747176811 bucuresti si ilfov
sapa pret 0721339995 - 0747176811 bucuresti si ilfov

SAPA MECANIZATA SAPE ELICOPTERIZATE - 0721339995 - 0747176811 - 0765437394 - 0723506937 - BUCURESTI SI ILFOV SAPE SI TENCUIELI MECANIZATE --- amedeo mihai --- mihaiamedeo@yahoo.com --- https://sites.google.com/site/sapamecanizatabuc/ ---- PRETURI NEGOCIABILE IN FUNCTIE DE GROSIMEA DORITA SI SUPRAFATA DE LUCRAT ------ materialul si manopera ----- CEI CARE AU MATERIALELE CUMPARATE SI VOR DOAR executie MANOPERA se poate discuta si aceasta varianta..

PORTOFOLIU DE LUCRARI -------------------------------------- TEREN DE FOTBAL OTOPENI WATER PARC HOTEL RIN --------------------- AICI VIDEO --->>

SAPE MECANIZATA ELICOPTERIZATA 0723506937 SAPE BETOANE PARDOSELI AMENAJARI INTERIOARE IN BUCURESTI ILFOV SI ORIUNDE IN ROMANIA

<<
SAPA MECANIZATA ELICOPTERIZATA 0747176811 SAPE AMENAJARI INTERIOARE SI EXTERIOARE TEREN DE FOTBAL OTOPENI WATER PARK HOTEL RIN EXECUTAM SAPE ORIUNDE IN ROMANIA SI BUCURESTI
----

SAPA ELICOPERIZATA 0721339995 SAPE SAPA MECANIZATA ORIUNDE IN BUCURESTI SI IN ROMANIA VILA IN OTOPENI SRTADA IANCU JIANU SAPA MECANIZATA SI ELICOPTERIZATA SAPA INCALZIRE IN PARDOSEALA

SAPA MECANIZATA 0747176811 SAPE ELICOPTERIZATE 0723506937 ROMANIA BUCURESTI ILFOV

SAPA INCALZIRE IN PARDOSEALA 0765437394 SAPA MECANIZATA 0747176811 SAPE ELICOPTERIZATE 0723506937 ROMANIA BUCUREST
----
SAPA ELICOPTERIZATA 0721330005 SAPE EACANIZATE 0747176811 SAPE INCALZIRE IN PARDOSEALA 0765437394 ROMANIA BUCURESTI ILFOV SI ORIUNDE IN ROMANIA
VILA IN OTOPENI SAPA MECANIZATA SI ELICOPTERIZATA 2 ETAJE

SAPE ELICOTERIZATE 0721339995 SAPA MECANIZATA 0747176811 ORIUNDE IN ROMANIA BUCURESTI ILFOV

INCALZIRE PARDOSEALA 0747176811 SAPA MECANIZATA 0723506937 ORIUNDE IN ROMANIA BUCURESTI ILFOV
--
SAPE SAPA MECANIZATA 0721339995 SAPE ELICOPTERIZATE 0747176811 ROMANIA BUCURESTI ILFOV

TENCUIELI MECANIZATE 0723506937 TENCUIALA MECANIZATA 0723506937 ROMANIA BCURESTI ILFOV SAPE SAPA MECANIZATA SAPA ELICOPTERIZATA

---

SAPE MECANIZATE 0723506937 TURNARE SAPE GARAJ VILA MOGOSOAIA 0747176811 ORIUNDE IN ROMANIA BUCURESTI SI ILFOV

-
SAPA MECANIZATA 0747176811 - 0723506937 VILA MOGOSOAIA BUCURESTI SAPE ELICOPTERIZATE
--
SAPA ELICOPTERIZATA 0721339995 - 0747176811 ORIUNDE IN ROMANIA BUCURESTI ILFOV
- --- --- --- ----- ---- SAPA MECANIZATA 0721339995 - 0747176811 - 0765437394 SAPE SAPA SI TENCUIELI BUCURESTI SI ILFOV SAPA,SAPE,SAPA MECANIZATA,SAPA BETON,SAPA MECANICA,TENCUIELI MECANIZATE,BUCURESTI,ILFOV , SAPA,SAPE,SAPA MECANIZATA,SAPA BETON,SAPA MECANICA,TENCUIELI MECANIZATE,BUCURESTI,ILFOV,ROMANIA,SAPE MECANIZATE,SAPA PARDOSEALA,SAPA PODEA,BETON AMPRENTAT,ELICOPTERIZARE,ELICOPTERIZARE SAPA - https://sites.google.com/site/sapamecanizatabuc/-- AICI SITE WEB COLABORARI ------- https://sites.google.com/site/sapamecanizatabuc/----- https://sites.google.com/site/betonamprentatromania/ ---- https://sites.google.com/site/sapaelicopter/ ------ https://sites.google.com/site/saparomania/ ---- https://sites.google.com/site/sapapardosealamecanizata/ ------ https://sites.google.com/site/sapemecanizatero/ ---- https://sites.google.com/site/portalizolatiitermohidro/ ----- https://sites.google.com/site/izolatiiacoperis/ ------ https://sites.google.com/site/izolamasarda/-------- AICI VIDEO ---------------------------- AMESTECUL PENTRU SAPA MECANIZATA ELICOPTERIZATA ---->>> http://www.youtube.com/watch?v=40FeMDGGy1o---------------------------------------- ------------ -------------- ------>>>> VILA 2 ETAJE --->> http://www.youtube.com/watch?v=29Ej8syMZ64 ----- http://www.youtube.com/watch?v=3FGEDddlMm8------------ TEREN FOTBAL - WATER PARC OTOPENI ->> http://www.youtube.com/watch?v=2MNSbvjEWxo

SAPA MECANIZATA SAPE ELICOPTERIZATE - 0721339995 - 0747176811 - 0765437394 - 0723506937 - BUCURESTI SI ILFOV SAPE MECANIZATE ORIUNDE IN ROMANIA BUCURESTI SI ILFOV --- amedeo mihai --- mihaiamedeo@yahoo.com --- https://sites.google.com/site/sapamecanizatabuc/ ---- PRETURI NEGOCIABILE IN FUNCTIE DE GROSIMEA DORITA SI SUPRAFATA DE LUCRAT ------ INCEPAND DE LA - 33 - 35 - 40 - 45 - LEI / MP --- in aceste preturi este inclus materialul si manopera ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------>>> CU MATERIALUL TAU cimentul si nisipul - DOAR executie MANOPERA mecanizare si elicopterizare se poate discuta si aceasta varianta. Incepand de la 8 - 10 - 13 - 15 - 17 - 20 lei / mp in functie de suprafata si grosimea DE LUCRAT - negociabil ---- ORIUNDE IN ROMANIA ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->>> TOT CU NOI puteti face lucrari de TENCUIALA,TENCUIELI,TENCUIELI MECANIZATE ,BETON AMPRENTAT,BETOANE AMPRENTATE,IZOLATII,TERMOIZOLATII,HIDROIZOLATII,FONOIZOLATII,IGNIFUGARI CU SPUMA POLIURETANICA SI CONSTRUCTI CASE VILE BLOCURI MONTAJ MARMURA,MOZAIC,GRESIE,FAIANTA,TERMOPANEPRETURI MANOPERA LUCRARI CONSTRUCTII CASE VILE BLOCURI

 • Executam casă la roșu = 38 EUR / M2 / Construit
 • Executam casa la rosu cu tot cu materiale = 170 EUR / M2
 • Executam garduri din orice fel de material (beton, fier, lemn, caramida, BCA) = 95,00 RON/ML
 • Decopertat glet și lavabilă (cu evacuare moloz) = 7,00 RON / M2
 • Zugraveala la gata ( insemnand: glet brut, glet finisaj, smirghel, amorsa, lavabila - 2 maini) = 24,50 RON / M2
 • Lavabila colorata ( doua maini ) = 6,00 RON / M2
 • Șapă nivelantă = 11,00 RON / M2 (grosime 0,5cm)
 • Șapă autonivelantă = 8,00 RON / M2
 • Decopertat gresie si faianță (cu evacuare moloz) = 7,00 RON / M2
 • Montaj gresie și faianță = 28,50 RON / M2
 • Placare polistiren (la gata) = 35,00 RON / M2
 • Zidărie carămida(30-24-30) = 110,00 RON / M3
 • Zidarie caramida(plina) = 160,00 RON / M3
 • Zidărie BCA = 90,00 RON / M3
 • Tencuială interior = 11,50 RON / M2
 • Tencuială exterior = 14,00 RON / M2
 • Tinci drișcuit = 7,50 RON / M2
 • Izolații vată minerală = 6,00 RON / M2
 • Hidroizolatie (hidrostop si membrana) = 50,00 RON / M2
 • Tencuială decorativă = 11,00 RON / M2
 • Lavabilă exterior = 6,50 RON / M2
 • Consolidat plasă STM (Ø4, Ø6, Ø8) = 5,00 RON / M2
 • Placat marmură, granit, piatră, dale = 40,00 RON / M2
 • Montaj uși interior = 110,00 RON / BUC
 • Montaj parchet laminat = 7,70 RON / M2
 • Montaj parchet stratificat = 15,00 RON / M2
 • Montaj parchet clasic = 20,50 RON / M2
 • Rașchetat și paluxat parchet = 20,00 RON / M2
 • Montaj rigips = 19.75 RON / M2
 • Tavane suspendate = 22,00 RON / M2
 • Tavan casetat = 21,00 RON / M2
 • Scafe gips-carton = 25,00 RON / ML
 • Instalații electrice, circuit = 45,00 RON / TRASEU
 • Montaj corp electric = 10,00 RON / BUC
 • Montaj tablou electric = 180,00 RON / BUC
 • Montaj si racordare centrală termică = 480,00 RON / BUC
 • Montaj calorifer = 120,00 RON / BUC
 • Echipat baie (apa calda, apa rece, scurgeri) = 1000,00 RON / Baia Mare
 • Echipat baie (apa calda, apa rece, scurgeri) = 450,00 RON / Baia Mica
 • Echipat bucatarie (apa calda, apa rece, scurgeri) = 450 ,00RON / Bucatarie
 • Glafuri uși și ferestre = 19,00 RON / ML
 • Săpături fundații = 50,00 RON / M3
 • Confecționat, montat cofraje asterială de rășinoase = 50,00 RON / M2
 • Fasonat si montat fier = 15,00 RON / KG
 • Turnat beton fundații = 65,00 RON / M3
 • Turnat beton manual grinzi, planșee, stălpi = 85,00 RON / ML
 • Turnat alei = 55,00 RON / ML
 • Scări beton armat = 75,00 RON / ML
 • Demolări ziduri, fundații, plăci beton = 180,00 RON / M3
 • Montat si demontat schela = 8,00 RON / M2
 • DISPUNEM DE TOT ce inseamna logistica pentru construirea unei case vila sau bloc la rosu sau la cheie.