Welkom

 
Parsival Oud-Leiding Organiseert!

Polo staat voor Parsival Oud-Leiding Organiseert en is de vereniging van en voor alle oud-leiders en hernieuwers die zich ooit hebben ingezet voor KSA Parsival (en dat zijn er al wat). Door samen leiding te geven, zijn er natuurlijk hechte banden gegroeid tussen alle leiders, en om deze contacten niet te laten verwateren is Polo in 1992 boven de doopvont gehouden. Het is immers plezierig om elkaar te blijven ontmoeten als vrienden, en elkaar niet uit het oog te verliezen.

Polo is zeer actief met een jaarlijkse activiteiten-kalender en maandelijkse bijeenkomsten gaande van culturele uitstapjes en sportieve uitdagingen tot gezellige feestjes. Ook zij gaan nog steeds op kamp – ze kunnen het niet laten – en elk jaar organiseren zij onder meer een grote dropping waar ongeveer 150 moedige stappers aan deelnemen.

Ondertussen telt deze vereniging al bijna 90 actieve oud-leiders. Als je daar nog alle partners (en kinderen) bij telt, dan heb je al een aardig groepje bij elkaar. Om dit hele zootje een beetje vlot te laten draaien, zijn er – net als in KSA – verschillende ‘bannen’ in Polo (heel simpel POLO 1, POLO 2, POLO 3, POLO 4 en POLO 5 genoemd), die elk nog eens hun aparte activiteiten organiseren.


Voor vragen of opmerkingen over de website, gelieve Michael Smith te contacteren.