TERJEMAH AL-QUR'QN DLM BAHASA SUNDA


Kanca wargi sadayana, wilujeng sumping di Website Pesantren Berbasis Teknologi. Sateu acana panjang lebar ngajelaskeun pokok pahasan pangaosan Al-Qur'an, tipayun pribados ngajak kasadayanya, nyandak posisi masing masing, upami kaleresan alim (Pinter) tiasa janten pengajar di Websait iyeu kucara ngintun tulisan anu bade di muat dimateri pangaosan, upami kaleresan umi nya jen santri anu diajar, ngarah diantara urang sareng urang aya manfaatna.

114

diposkan pada tanggal 23 Mar 2012 00.37 oleh Drs. H.Muhammad Solihin   [ diperbarui23 Mar 2012 00.47 ]




1-1 of 1