Πως θα έρθετε

ΜΕ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ:

Μπορείτε να φθάσετε στις σημαντικότερες πόλεις της Ηπείρου με υπεραστικό ΚΤΕΛ με δρομολόγια από τις μεγαλύτερες ελληνικές πόλεις.

ΟΔΙΚΩΣ:

Οδικώς μπορείτε να φθάσετε στην Ήπειρο μέσω των παρακάτω εθνικών οδών:

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ:

Η περιοχή εξυπηρετείται αεροπορικά από τα αεροδρόμια Ιωαννίνων και Ακτίου. Εκτός από τα τακτικά αεροπορικά δρομολόγια από και προς πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού, κατά την καλοκαιρινή περίοδο εκτελούνται και πτήσεις charter από το εξωτερικό. Για πληροφορίες πτήσεων απευθυνθείτε στα τοπικά ταξιδιωτικά γραφεία και πρακτορεία.

ΛΙΜΑΝΙΑ:

Για αφίξεις με σκάφη: Στο λιμάνι Πρέβεζας, τηλ. Λιμεναρχείου 26820.22226 και στολιμάνι Ηγουμενίτσας, τηλ. Λιμεναρχείου 26650.99400

Για αφίξεις με πλοία: Μέσω του λιμανιού Ηγουμενίτσας η Θεσπρωτία συνδέεται με άλλα λιμάνια της Ελλάδας (Κέρκυρα, Πάτρα, κ.λ.π.), και με λιμάνια της Ιταλίας για πρόσβαση από και προς το εξωτερικό. Για πληροφορίες δρομολογίων, Τηλ. 26650.23094 στο Λιμεναρχείο, ή επικοινωνήστε με τα τοπικά ταξιδιωτικά γραφεία. Δείτε σχετική σελίδα στην κατηγορία «Τουρισμός».

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΕΝΤΟΣ ΗΠΕΙΡΟΥ:

Το οδικό δίκτυο, μέσω του οποίου εξυπηρετούνται συγκοινωνιακά όλα τα χωριά και οι οικισμοί, είναι αρκετά καλό. Δρομολόγια εντός της Ηπείρου εκτελούνται από τα κατα τόπους αστικά και υπεραστικά ΚΤΕΛ.