home

POGLEDAJTE NAŠU NOVU STRANICU!!!  
Mi smo učenici iz Šandrovca, malenog mjesta pokraj Bjelovara. Veseli smo, razigrani i volimo sklapati nova prijateljstva. Stoga smo odlučili naše djetinjstvo i odrastanje urezati u trajnja sjećanja.
Sve aktivnosti pogledajte na našim stranicama.

Pišite nam i podijelite svoje mišljenje s nama.CVJETNI KORZO


9. lipnja 2011. naši prijatelji iz  PO Malo Trojstvo i 3. razred PO Šandrovac sudjelovali su na Cvjetnom Korzu, u sklopu ovogodišnje Terezijane, u organizaciji Društva naša djeca Bjelovar. Vratili smo se kući puni dojmova, radosti i veselja što smo sudjelovali na ovoj prelijepoj manifestaciji.

SMOTRA UČENIČKIH ZADRUGA


1. lipnja 2011. u matičnoj školi održalo se međužupanijsko natjecanje učeničkih zadruga. Lorena i Manuel predstavljali su našu UZ "Vrijedne ruke" i osvojili 4. mjesto.


IZLET U PARK PRIRODE PAPUK


20. svibnja 2011. sve područne zajedno s matičnom školom posjetile su Park prirode Papuk. Vidjeli smo Grofovu poučnu stazu, park Jankovac i slap Skakavac. Na jednodnevnom izletu bilo nam je lijepo i zanimljivo.


MAJČIN DAN


6. svibnja pripremili smo našim mamama priredbu za njihov dan. Bilo je tu pjesme, plesa, veselja i suza radosnica. Pripremili smo im i male poklone te im poklonili pažnju i pokazali koliko nam znače u životu.
USKRSNA PRIREDBA U MALOM TROJSTVU


20. travnja 2011. 3. i 4. razred gostovao je na uskrsnoj priredbi u Malom Trojstvu. Bilo nam je veselo i zanimljivo. Pogledajte!Radionica s Karlovom bakom


15. travnja 2011. imali smo radionicu s Karlovom bakom. Izrađivali smo slike od suhog cvijeća. Na radionici su sudjelovali učenici 3. i 4. razreda. Bilo nam je zanimljivo i naučili smo nešto novo i kreativno.

Maškare u Šandrovcu

 7. ožujka 2011. maskirani smo krenuli u povorku selom. Prvo smo posjetili Općinu Šandrovac, gdje smo se počastili bombonima i sokom. Zatim smo posjetili Metalprodukt. Veseli i raspjevani vratili smo se u školu gdje je održan plesni maskenbal. Pogledajte kako smo se proveli!

VLADIN SPORTSKI DAN


7. lipnja 2011. održan je "Vladin sportski dan" na kojem je sudjelovala cijela škola u raznim sportskim igrama, te se na taj način prisjetila pokojnog nastavnika tjelesne i zdravstvene kulture Vlade Velimirovića.
SAJAM KREATIVNOSTI4. lipnja 2011. UZ "Vrijedne ruke" predstavila se na sajmu kreativnosti u Velikom Grđevcu, u sklopu Lovrakovih dana kulture.
PROSLAVA DANA ŠKOLE


Dan škole proslavili smo 26. svibnja u Društvenom domu u Velikom Trojstvu. Naša škola iz Šandrovca nastupala je s lutkarskim igrokazom:Proljetna zaljubljenost, scenskom igrom: Jabuka, te pjevanjem i plesom pjesmice: Ja posijah repu.TERENSKA NASTAVA-RIBNJACI U SANDROVCU


18. travnja 2011. održali smo terensku nastavu na ribnjacima u Šandrovcu. S nama su bili i učenici iz Malog Trojstva. Tema integriranog poučavanja bila je: VODA. Učenici su tematski obradili sadržaje vezane uz vodu. Pecali su, šetali prirodom, izrađivali plakate, pisali pjesme...te naučili što je to sportski ribolov...Pogledajte kako smo proveli dan na ribnjacima u Šandrovcu.


Sajam u Gudovcu

26. ožujka 2011. posjetili smo Gospodarski sajam u Gudovcu. Učenici matične škole sudjelovali su u predstavljanju knjige Gordane Matunci: Djeca se šale. Posjetili smo i izložbeni štand Općine Veliko Trojstvo. Lijepo smo se proveli.

Podstranice (1): Stranice prijateljstva