Podmladjivanje lica krvnom plazmom PRP metoda

 Podmladjivanje lica krvnom plazmom (PRP metoda)

Popularna procedura koja je dobila i brojne druge nazive u javnosti - poput drakulina metodaa podmladjivanja, vampirskki tretman, i slicno, pre svega zahvaljijuci medijima, koji pisu koja se svetska ili lokalna estradna zvezda podvrgla ovom tretmanu - pravi je hit.

Подмлађивање са сопственом плазмом

Podmlađivanje lica sa sopstvenom plazmom

Podmlađivanje lica sa sopstvenom krvnom plazmom
sprovodi se u  zavisnosti od toga kakav efekat želimo da postignemo, plazma može da se primeni na površinu kože kako bi se ublažile fine linije i bore, kao i poboljšanja teksture, kvalitet i izgled kože, ili se može primeniti na dubljem nivou do smanjivanja dubokih bora, ožiljaka i strija ili da nadoknadi volumen kože.

Cilj terapije je stimulisanje prirodne mehanizme regeneracije i podmlađivanja kože, što dovodi do formiranja novog kolagena i jačanje metabolizma u tretiranoj regije. Kao posledica toga, koža postaje čvršća i, uopšte, izgleda svežije, sjajnije i čvršće; bore postaju manje vidljive i tekstura kože (pore, ožiljci i pigmentacija) su poboljšane. Ima veoma stimulativno delovanje na području oko očiju, podizanje gornjih kapaka i uklanjanje tamnih krugova oko očiju i torbe pod njima.

Ovaj metod može istovremeno tretirati na licu, vratu, grudi, ruke i telo (strija, celulita), nudeći izvanredne rezultate u lečenju za stimulaciju rasta dlake.

Rezultati mogu videti odmah nakon tretmana i, zbog kumulativnog efekta, ovaj metod omogućava dugotrajno rezultate. U zavisnosti od toga šta želite da postignete, tretman se može ponoviti dva ili tri puta godišnje.

Suština ove metode je da koristite svoje regeneraciju kože mehanizme, odnosno metoda je potpuno prirodno i sigurno, bez ikakvog rizika od infekcije ili bilo kojih drugih sporednih efekata. To se može uraditi tokom cele godine (čak iu leto).