Crezul Candidatului Sinteza Programului

In contextul globalizarii economice mondiale si o data cu uniformizarea si interpatrunderea ideologiilor politice, cand capitalul liberal si munca sociala aproape se suprapun, eu  candidatul la PMB Primaria Municipiului Bucuresti, mi-am globalizat sufletul in a fi roman, si sper si lupt pentru:

     https://www.youtube.com/watch?v=4Epue9X8bpc

 • Eu, ca eventual ales, nu voi mai avea culoare politica, sunt sustinut in prezent de stanga politica PAS, al carui membru sunt si SUNT ONORAT. Nu am facut politica NICIODATA, pana in august 2011, cand m-am inscris in PAS, pana la acea data nu am facut parte din niciun partid politic contemporan. Toata viata am fost manager, am fost un om pentru oameni prin tot ceea ce am facut, motiv pentru care am fost considerat apropiat de nevoiile oamenilor si asa si simt. Voi RAMANE un om pentru oameni, voi proceda si voi fi al alegatorilor bucuresteni care sunt din toate culorile politice. Voi fi manager la ADMINISTRATIA PUBLICA, in interesul tuturor cetatenilor bucuresteni. Voi continua tot ce este bun si benefic cetatenilor bucuresteni si voi indrepta tot ce este rau.   
  Asa sa ma ajute Dumnezeul Universal, Dreptatea Imanenta si Divina Transplanetara - viitorul ...  - !  Dumnezeul Universal este cu noi !

Ce Inseamna Un Bucuresti Respectat ?


Ma adresez  INTERNAUTILOR, tuturor romanilor si cetatenilor romani,  locuitori ai orasului Bucuresti 
 • elevi majori, studenti, someri, salariati, muncitori, IT-isti, tineri, economisti, profesori, profesionisti ai publicitatii, ofiteri, ziaristi, judecatori, ingineri, medici, masoni, avocati, artisti plastici, functionari publici, membrilor tuturor organizatiilor sindicale, patroni, manageri, piloti, bancheri, functionari, soldati, oameni ai culturii si al bunului simt, scriitori, poeti, pictori, sculptori, preoti, actori, oameni ai cultelor, politicieni, politisti, procurori, analisti, body-guarzi, pensionari, taximetristi, yogini, mecanici, suporteri ai echipelor de fotbal bucurestene - Steaua Bucuresti, Dinamo Bucuresti, Rapid Bucuresti -, soferi, oameni de afaceri, salariati ai serviciilor publice pentru bucuresteni, cetateni ai asociatiilor profesionale, fundatii, ONG-uri, tuturor cetatenilor cu drept de vot ai cetatii BUCURESTI
      https://www.facebook.com/OpiniiCandidatPMB2012
 
                                       Votati
               Un Bucuresti Respectat
              fapt dorit de toti cetatenii Municipiului Bucuresti
 • nu al pliciului pentru omorat insecte (muste), locuitorii orasului Bucuresti sunt oameni
 • nu insecticidului pentru curatenie propus, noi bucurestenii, tot oameni RAMANEM
 • nu al smecheriei "strengaresti" aroganta si "independenta" de vointa politicienilor ... de altfel, mesajul transmis este intodeauna bine intentionat ... dar numai atat .
 • nu al lipsei de moralitate 
 • nu al grupurilor de interese economice
 • nu al semnelor electorale ridicole, gen: tarnacop, semnul lui Zoro, plici, autosalvare, etc.
 • DA al Cinstei, Onoarei, Moralitatii, Profesionalismului
 • DA al crearii locurilor de munca
 • DA al folosirii rationale si cinstite a banului public
 • DA al FairPlay-ului politic
 • DA al Condescendentului, al Decentei     Exemplu de urmat ...
 • DA al tuturor bucurestenilor

 Aspectele "glumei electorale" care de altfel sunt foarte apreciate si de mine, dar in alte situatii, nu in situatii unde trebuie sa primeze seriozitatea si decenta comportamentala. Eu sunt un adept al glumei si cu un simt al umorului foarte dezvoltat si remarcat de apropiati. Nu suntem in SRC Serviciul Roman de Comedie, emisiune TV pe care o iubesc ... .  Apropo, sper sa nu fiu votat de bucurestenii care merg pe partea stanga si dreapta a autostrazii suspendate construita  de Primarul General al PMB in functie si de catre toti cei care nu o folosesc.

     https://sites.google.com/site/pmbprimar/Candidat_Teodosiu_Ionita_Ioan_Primaria_Municipiului_Bucuresti_PMB_2012.pdf

Am stat destul nepasator la tot ce s-a intamplat si se intampla, motiv pentru care am hotarat sa candidez (impotriva tuturor sfaturilor date de familie si prieteni de-a nu candida !) la aceste Alegeri Locale 2012 - PMB Primaria Municipiului Bucuresti; nu o fac pentru mine, o fac pentru copiii si nepotii nostri, sa le reamintim ca in dex exista si cuvintele cinste, onoare, echitate, moralitate, decenta, munca; vreau sa misc din loc o gandire a tinerilor anului 2012, pentru viitor, pentru viitorul LOR si sa scapam de oamenii SAS (Superficiali, Aroganti si Snobi).
  Tot ce v-am spus in acest crez al candidatului pentru Primaria Municipiului Bucuresti PMB, este gandirea sufletului meu, fara nicio minciuna electorala - asa cum ati fost obisnuiti si ati acceptat, NU INTELEG DE CE ? - . Toata viata mea m-am ferit si indepartat de IPOCRIZIE si minciuna.  Eu, nu m-am si nu ma voi degrada moral NICIODATA - asa am fost educat de catre parintii mei si tot asa imi educ si eu copiii si nepotii -.      Asa sa ma ajute Dumnezeul Universal, Dreptatea Imanenta si Divina Transplanetara - viitorul !


                                      Votati
              Un Bucuresti Respectat
              fapt dorit de toti cetatenii Municipiului Bucuresti

 
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii -  Lucian Blaga

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii
şi nu ucid
cu mintea tainele, ce le-ntâlnesc
în calea mea
în flori, în ochi, pe buze ori morminte.
Lumina altora
sugrumă vraja nepătrunsului ascuns
în adâncimi de întuneric,
dar eu,
eu cu lumina mea sporesc a lumii taină -
şi-ntocmai cum cu razele ei albe luna
nu micşorează, ci tremurătoare
măreşte şi mai tare taina nopţii,
aşa îmbogăţesc şi eu întunecata zare
cu largi fiori de sfânt mister
şi tot ce-i neînţeles
se schimbă-n neînţelesuri şi mai mari
sub ochii mei-
căci eu iubesc
şi flori şi ochi şi buze şi morminte.


Si, rog a nu se uita: 
IT, Turism, Istorie
&

  
  
  
  

https://sites.google.com/site/pmbprimar/Ioan_TEODOSIU_IONITA_Romania_Bucuresti_Colaj_Foto.jpg

   http://www.udir.ro


https://sites.google.com/site/pmbprimar/TeoEdit_RoInter_Cortina_Vietii_Scena_Vietii_Cetatean_Roman_Alegator_Ioan_Teodosiu-Ionita_Turistul_Anonim_ITI_2016.jpg

Reamintesc - Bucuresti Aprilie 2015 ... Fapte nu Vorbe

Ioan Teodosiu Ionita