Ondernemers in de gemeente Neder-Betuwe zijn van mening dat er volop kansen in toerisme & recreatie te benutten zijn mits er een branchebrede samenwerking plaats vindt. Met dit in gedachten heeft een kerngroep van toeristische ondernemers het initiatief genomen een Platform Toerisme & Recreatie Neder-Betuwe op te richten.

In november 2010 werd tijdens een feestelijke bijeenkomst in ’t Veerhuis in Opheusden dit platform officieel opgericht in aanwezigheid van ondernemers, gemeente Neder-Betuwe, brancheorganisaties  en betrokken organisaties NORT Gelderland en het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland.Ondernemers in de gemeente Neder-Betuwe zijn van mening dat er volop kansen in toerisme & recreatie te benutten zijn mits er een branchebrede samenwerking plaats vindt. Met dit in gedachten heeft een kerngroep van toeristische ondernemers het initiatief genomen een Platform Toerisme & Recreatie Neder-Betuwe op te richten.

In november 2010 werd tijdens een feestelijke bijeenkomst in ’t Veerhuis in Opheusden dit platform officieel opgericht in aanwezigheid van ondernemers, gemeente Neder-Betuwe, brancheorganisaties  en betrokken organisaties NORT Gelderland en het Regionaal Bureau voor Toerisme (RBT) Rivierenland.