Voor wie‎ > ‎

Overheid

Plan W biedt u graag tijdelijke ondersteuning (detacheringsbasis) bij capaciteitsproblemen. Bijvoorbeeld als gevolg van ziekte, of zwangerschap. Of omdat er door nieuwe wet- en regelgeving een achterstand is ontstaan. Het kan bijvoorbeeld gaan om ondersteuning bij bestemmingsplan begeleiding, projectleiderschap, het opstellen en beoordelen van bestemmingsplannen en ruimtelijke onderbouwingen of het beoordelen van vergunningen (afwijken van bestemmingsplan, werken en werkzaamheden).

Advisering

Plan W heeft een zeer ruime ervaring met het opstellen en actualiseren van bestemmingsplannen en ruimtelijke onderbouwingen. U mag ervan uitgaan dat Plan W goed op de hoogte is van de geldende nationale en provinciale beleidskaders. Voor het opstellen van bestemmingsplannen en ruimtelijke onderbouwingen kan Plan W op detacheringsbasis of projectbasis worden ingezet.

Projectleiderschap

Plan W heeft ruime ervaring met projectleiderschap en levert waar nodig ook vakinhoudelijke bijdragen. Zo staat Plan W u graag bij in het schrijven van beleidsregels en de implementatie van nieuwe wetgeving. Plan W heeft geruime ervaring met beleidsterreinen voor het buitengebied, zoals VAB-beleid (hergebruik voormalige agrarische panden) en nevenactiviteiten, paardenbakkenbeleid en beleid voor teeltondersteunende voorzieningen, mantelzorg, seizoensarbeiders etc.

Een goede projectleider is volgens Plan W een teamplayer: weet het voor elkaar te krijgen dat projectteamleden en andere mensen hun bijdrage leveren aan het project.

Een goede interim projectleider is volgens Plan W gefocust op maar één doel: het projectresultaat. Daarbij weet de projectleider het project te beheersen, wat kosten en planning betreft. Van belang daarbij zijn het tonen van daadkracht, het (durven) nemen van beslissingen en het afleggen van verantwoording aan zijn opdrachtgever. 


Neemt u gerust contact op, dan bekijken we samen de mogelijkheden. Ik kom graag langs voor een kennismakingsgesprek.