2020-09-23: De repetitie van 23 september

Geplaatst 24 sep. 2020 01:45 door Het Plankenkoor

Hoe laat: 20:00uur

Hoe veel: 20 (vd32) 6 sopranen (vd 9), 7 alten (vd 10), 4 tenoren (vd 6) en 3 bassen (vd 7)

Wat gezongen: Beyond the sea, Sally gardens, Luci care, Voi che sa pete, Piu non si trovano, Schlafe, Tjebje, Durme, Castles in the air, Stay with me, Verleih uns Friede...


Bijzonderheden: Echt wel! Voor het eerst sinds maart zijn de repetities weer gestart. Voorzichig, dat wel. Met een beperkt aantal zangers.

De locatie is nieuw: Het verenigingsgebouw van de speeltuinvereniging. Andere akoestiek, beter piano. Goed geventileerd. (Zoemende ventilator en deuren open) Het is allemaal wennen, we staan mijlenver bij elkaar vandaan en we horen elkaar maar matig. Bram lijkt niet ontevreden, al slaat het geluid 'dood' in deze ruimte. We zijn wel blij dat we weer eens gezongen hebben. Natuurlijk missen we de warmte van de plankenvloer van de Moddermanzaal. Maar voorlopig zijn we content met deze ruimte. Hulde voor het vinden van deze locatie. Het is een rustige repetitie. Er wordt beduidend minder gekletst, de discipline is aanwezig. In de pauze staat men op gepaste afstand tot elkaar.


Mededelingen:

Ineke vertelt dat ze Eva tegen is gekomen. En het gaat goed met haar. Ze wil graag lid blijven. Tevens vraagt ze aandacht voor het terugplaatsen van tafels en stoelen aan het einde van de repetitie.

Annelies meldt dat zaterdag 26 september een 'koor'wandeling gepland is. Het koorweekend kan niet doorgaan en het alternatief is een fikse wandeling. Details volgen per mail.


Dan de groeten:

Anke, Eva, Kokkie, Ella, Trudy, Janet, Jona, Peter, GertJan, Kees, Paul en Vincent: Hopelijk tot binnenkort!

Het is een kort verslag, maar ja, het is allemaal weer een beetje wennen...Volgende week (onder voorbehoud) weer zingen: komt allen, maar niet bij klachten of als je het gewoon niet ziet zitten.

Comments