Преслава - Preslava

Фолкпевицата Преслава се оказа снаха за пример. Изпълнителката излиза само по женски и дори е станала първа дружка с бъдещата си свекърва. Майката на Бирмата, известна като Лидка Скалата, е неотлъчно с фолкаджийката и присъства дори на участията й. Преслава пък не пропуска възможността да поздрави бъдещата си роднина. За Бирмата това е идеална възможност да наблюдава любимата си дори когато е далеч. Лидка Скалата е добър пъдар и не изпуска фолкаджийката от зоркия си поглед. Дори и да иска да кривне от правия път, Преслава бързо е завръщана обратно.

Концертът по случай 13-ия рожден ден на телевизия "Планета" стартира в 19:00 часа и продължи близо 4 часа. По традиция събитието се проведе в зала 1 на НДК, а меломаните имаха възможност да го проследят както в ефира на трите телевизии с марката "Планета", така и онлайн.

Феновете в залата пък съпреживяха емоцията от изпълненията на хитовете и новите песни на звездите и останаха видимо доволни от концерта.

Кои от звездите блестяха най-ярко, кои се справиха най-добре вокално и със сценичното си представяне, научаваме от вашите коментари тук.

Имате думата!