Емилия - Emilia

Една от най-горещите клюки през годините във фолксредите е, че Преслава и Емилия освен за дрехи имат еднакъв вкус и за мъже. 

Едрогърдата Преслава бе спрягана за дългогодишна любовница на собственика на "Кошарите" и дори станала причина за побоя, който бизнесменът нанесе на жена си Емилия преди време.

Коко, Емилия и Преслава многократно са отричали подобни слухове, но запознати твърдят, че никъде няма дим без огън.

Емилия засне видеоклип към най-новата си песен "Без въпроси", която представи за първи път на концерта на телевизия "Планета". Изненадата този път е, че фолк звездата заложи на топ режисьора Bashmotion, реализирал едни от най-интересните клипове за българските поп и хип-хоп изпълнители.

"Заснехме клипа към парчето "Без въпроси". И разбира се, никога не можеш да завършиш един проект без помощта на екип от професионалисти. Отново съм благодарна съм на страшно много хора.... За първи път работих с Bashmotion и съм очарована от новаторските идеи и професионализма му. Благодаря на домакините и на всички хора, които взеха участие в клипа. На малките момченца, които стоически издържаха в студа цял ден навън. Благодаря на Весела за различната визия и на целия ми екип, който за пореден път ми доказа, че държи на мен. Надявам се и този проект да се хареса и да ви накара да танцувате и да се забавлявате!!!" - сподели хитовата изпълнителка във facebook профила си.