Kesä 2009

Kujeita kesälle 2009 

Alkuun

 

Reitit:

 Kartta Espoo - Andorra - Malaga

Kartta Malaga - Kotkanpesä - Espoo

Tukholma - Kotkanpesä - Satulinna - Tukholma

 4 leiriä, 2200 km

 

Mestat:

El Camino del Rey

Kotkanpesä

Satulinna 

web statistics

Rupesin miettimään kesää 2009.

 Jos lähtis käymään Malagassa, siten että menis prätkällä sinne viikossa, lennättäs perheen sinne toiseks viikoks ja ajais viikon takasin. Ei paha idea sinänsä mutta hintaa tulee reippaasti. 

Malaga siksi että vierestä löytyy El Camino del Rey jossa haluan käydä. Tämä olisi juuri hyvä reissu uudella rätkällä, jonka nainen meni lupaamaan. Alustavaa reittiäkin tossa suunnittelin, jos ajais suorinta ja nopeinta reittiä Pyreneiden yläpäähän ja laskettelis siitä rauhassa alas Andorran läpi ja rantaa pitkin Malagaan. Kilometrejä tulis n. 5000. 

Kartta Espoo - Andorra - Malaga 

Meno Malagaan .ITN tiedostona

Takasin vois tulla suorinta tietä ensin alpeille Kotkanpesään ja sitten ylös koto Suomeen.

Kartta Malaga - Kotkanpesä - Espoo 


Nää nyt on vielä mietteitä ja rahoitus on vielä täysin auki. Jos Malagan reissu ei onnaa niin pitää lähteä Norjaan. Menis ensin Tukholmaan, siitä Norjaan, Norjaa pitkin ylös aina Nordkappiin asti ja Suomea alas.

 Hki - Tukholma - Oslo - Nordkapp - Hki

Tuotin isäni mukana jenkeistä Tomtom rider 2 navigaattorin ens kesän rientoja varten, pitäs van saada pyörä mihin pultata se kiinni.

13.8

Aivo myrsky iski taas. Koska en kuitenkaan saa tarpeeksi varallisuutta kasaan Malagan reissua varten, suunnittelin jo seuraavan vaihtoehdon.

Tukholma - Kotkanpesä - Satulinna - Tukholma

Satulinna 

Kotkanpesä 

Näkis vähän alppeja ja muuta hauskaa.

 
Mietintä jatkuu.............

 

17.2.2009

Nonni, myin pyörän viimeviikolla ja nyt pitäs uutta saada jostain. Kovasti on nettiä selailtu ulkomaita myöten uutta rassia etsiessä. Hayabusaa tekis kovasti mieli mutta varallisuus ei anna myöten.

Kaverin kanssa mietittiin että lähtis kesällä käymään Auschwitz:ssä. Lähtö juhannuksen jälkeen perjantaina ja takasin seuraavan viikon loppulla. Mentäs lautalla Tallinnaan ja siitä via balticaa pitkin perille, takasin joko samaa reittiä tai kotkanpesän kautta. Saas nähä taas.


19.2

Duunasin joutessani matkakululaskurin, laskuri on ihan vaan exel taulukko joka laskee annetut arvot euroiksi. Laskurin voit ladata täältä

Suunnittelin vähän reittiäkin, jos kävis 4 leiriä samalla reissulla. Lento Muncheniin, josta hommaa pyörän, käynti Dachaussa, käynti Flossenburgissa, käynti Auschwitzissa, Birkenaussa ja Tallinnan kautta kotiin. 4 leiriä, 2200km