Összetett pizzák
Online Életbiztosítás

Sonkás - sajtos pizza
A sugót a tésztára terítjük. 10 dkg metéltre vágott gépsonkát és 15 dkg nyers, szeletelt gombát teszünk rá. 10 dkg reszelt parmezán sajttal megszórjuk és sütőben megsütjük.
Zöldséges pizza
A sugót a tésztára terítjük. 5 dkg főtt ceruzababot, 5 dkg főtt morzsolt kukoricát, 5 dkg rózsáira szedett főtt karfiolt, 5 dkg nyers, szeletelt gombát teszünk rá. 10 dkg zalai füstölt sajttal megszórjuk és sütőben megsütjük.
A zöldségeket kétféle módon tehetjük a tésztára:
A. a zöldféléket sávonként egymás mellé tesszük,
B. vegyesen rakjuk, az egyes zöldféléket nem különítjük el.
Ananászos - sonkás pizza
A sugo felét a tésztára terítjük. 10 dkg kockára vágott - esetleg karika ananászt - és 10 dkg metéltre vágott sonkát teszünk rá. 10 dkg mozzarella sajttal betakarjuk és sütőben megsütjük.
Ananászos - kagylós pizza
A sugót kiforraljuk a kagyló levével, majd a tésztára terítjük. 1 doboz kagylót és 15 dkg ananászt a tésztára teszünk. 10 dkg reszelt parmezán sajttal megszórjuk és sütőben megsütjük.
Paradicsomos -gombás pizza
A sugót a tésztára terítjük. 20 dkg nyers gombát vékony szeletekre vágunk és a tésztára tesszük. Az egészet vékony szeletekre vágott paradicsommal betakarjuk, bazsalikommal ízesítjük. 10 dkg reszelt parmezán sajttal megszórjuk és sütőben megsütjük.
Paradicsomos - zöldbabos pizza
A sugót a tésztára terítjük. 15 dkg előfőzött ceruzababot kevés fokhagymás vajban átforgatunk, sóval, borssal, kakukkfűvel ízesítjük és a tésztára tesszük. Vékonyra szeletelt paradicsom-karikákkal és 10 dkg reszelt parmezán sajttal betakarjuk. Sütőben megsütjük.
Paradicsomos - sonkás pizza
A sugót a tésztára terítjük. 20 dkg metéltre vágott sonkát teszünk rá, vékony szeletekre vágott paradicsommal beborítjuk, rozmarínggal ízesítjük. 10 dkg zalai füstölt sajttal megszórjuk és sütőben megsütjük.
Paradicsomos - sonkás -gombás pizza
A sugót a tésztára terítjük. 10 dkg metéltre vágott sonkát és 10 dkg vékony szeletekre vágott nyers gombát teszünk rá, vékony szeletekre vágott paradicsommal beborítjuk, borssal és bazsalikommal ízesítjük. 10 dkg zalai füstölt sajttal megszórjuk és sütőben megsütjük.
Paradicsomos - parajos pizza
A sugót a tésztára terítjük. 40 dkg leforrázott, fokhagymás vajon átforgatott. metéltre vágott leveles parajt teszünk rá, vékony szeletekre vágott paradicsommal beborítjuk, borssal és oreganóval ízesítjük. 10 dkg mozzarella sajttal megszórjuk és sütőben megsütjük.
Paradicsomos – olajbogyós pizza
A sugót a tésztára terítjük. 5 dkg vékony szeletekre vágott olajbogyót teszünk rá, vékony szeletekre vágott paradicsommal beborítjuk, rozmaringgal ízesítjük. 10 dkg zalai füstölt sajttal megszórjuk és sütőben megsütjük.
Paradicsomos - hagymás pizza
A sugót a tésztára terítjük. 20 dkg vékony karikára vágott vöröshagymát egy kevés olajban üvegesre párolunk, sóval, kevés őrölt feketeborssal és — lehetőleg friss — bazsalikommal ízesítjük. A hagymát a tésztára terítjük és vékonyra vágott szeletelt paradicsom-karikákkal betakarjuk. 10 dkg reszelt parmezán sajttal megszórjuk és sütőben pirosra sütjük.
Paradicsomos – mortadellás pizza
A sugót a tésztára terítjük. 20 dkg metéltre vágott mortadellát teszünk rá, vékony szeletekre vágott paradicsommal beborítjuk, borssal és bazsalikommal ízesítjük. 10 dkg parmezán sajttal megszórjuk és sütőben megsütjük.
Paradicsomos – angolszalonnás pizza
A sugót a tésztára terítjük. 20 dkg főtt, metéltre vágott angolszalonnát teszünk rá, vékony szeletekre vágott paradicsommal beborítjuk, borssal és szurokfűvel ízesítjük. 10 dkg parmezán sajttal megszórjuk és sütőben megsütjük.
Paradicsomos - erdei gombás pizza
A sugót a tésztára terítjük. 20 dkg vékony szeletekre vágott erdei gombát kevés olajban, sóval, borssal, oreganóval ízesítve megpárolunk, majd a tésztára tesszük, vékony  szeletekre vágott paradicsommal beborítjuk. 10 dkg parmezán sajttal megszórjuk és sütőben megsütjük.
Paradicsomos – bazsalikomos pizza

A sugót a tésztára terítjük. 30 dkg vékony szeletekre vágott paradicsommal beborítjuk, borssal és bazsalikommal ízesítjük. 10 dkg parmezán sajttal megszórjuk és sütőben megsütjük.
Paradicsomos – kakukkfüves pizza
A sugót a tésztára terítjük. 30 dkg vékony szeletekre vágott paradicsommal beborítjuk, borssal és kakukkfűvel ízesítjük. 10 dkg parmezán sajttal megszórjuk és sütőben megsütjük.
Kelkáposztás - gombás pizza
30-40 dkg kelkáposztát megtisztítunk, metéltre vágjuk és egy leveskockával feltesszük főni. Amikor megpuhult, leszűrjük. (A sugo készítésénél a kelkáposzta főzőlevét felhasználhatjuk.) A sugóval beborított tésztára tesszük a lecsepegtetett kelkáposztát. 10 dkg vékony szeletekre vágott gombát teszünk rá, sóval, borssal, oreganóval ízesítjük. 10 dkg parmezán sajttal megszórjuk és sütőben megsütjük.
Kelkáposztás - sonkás pizza
30-40 dkg kelkáposztát megtisztítunk, metéltre vágjuk és egy leveskockával feltesszük főni. Amikor megpuhult, leszűrjük. (A sugo készítésénél a kelkáposzta főzőlevét felhasználhatjuk.) A sugóval beborított tésztára tesszük a lecsepegtetett kelkáposztát. 10 dkg metéltre vágott sonkát teszünk rá, sóval, borssal, oreganóval ízesítjük. 10 dkg parmezán sajttal megszórjuk és sütőben megsütjük.
Kelkáposztás – paradicsomos pizza
30-40 dkg kelkáposztát megtisztítunk, metéltre vágjuk és egy leveskockával feltesszük főni. Amikor megpuhult, leszűrjük. (A sugo készítésénél a kelkáposzta főzőlevét felhasználhatjuk.) A sugóval beborított tésztára tesszük a lecsepegtetett kelkáposztát. Vékony szeletekre vágott paradicsommal beborítjuk, sóval, borssal, rozmaringgal ízesítjük. 10 dkg parmezán sajttal megszórjuk és sütőben megsütjük.
Kelkáposztás - húsos pizza
20 dkg kelkáposztát megtisztítunk, metéltre vágjuk és egy leveskockával feltesszük főni. Amikor megpuhult, leszűrjük. (A sugo készítésénél a kelkáposzta főzőlevét felhasználhatjuk.) A sugóhoz adjuk a 20 dkg darált marhahúst és megpároljuk. A tésztára tesszük a lecsepegtetett kelkáposztát és a sugós darált-húst. 10 dkg parmezán sajttal megszórjuk és sütőben megsütjük.
Borjúvesés - gombás pizza
10-10 dkg vékony szeletekre vágott gombát és borjúvesét hagymás zsíron megpirítunk, fokhagymával, borssal, zsályával ízesítjük. A sugóval beterített tésztára halmozzuk. 10 dkg reszelt parmezán sajttal megszórjuk és sütőben megsütjük.
Brokkolis - sonkás pízza
10 dkg rózsáira szedett karfiolt sós, cukros vízben előfőzünk. A sugót a tésztára terítjük, a leszűrt brokkollt és 10 dkg metéltre vágott sonkát ráterítünk. Kevés fehérborssal, szerecsendióval fűszerezzük. 10 dkg reszelt zalai füstölt sajttal megszórjuk és sütőben megsütjük.
Brokkolis – gombás pizza
10 dkg rózsáira szedett karfiolt sós, cukros vízben előfőzünk. A sugót a tésztára terítjük, a leszűrt brokkolit és 15 dkg szeletelt gombát ráterítünk. Kevés fehérborssal, szerecsendióval fűszerezzük. 10 dkg reszelt zalai füstölt sajttal megszórjuk és sütőben megsütjük.
Padlizsános – sonkás pizza
20 dkg padlizsánt héjában, sütőben félig megsütünk, meghámozzuk és apróra vágjuk. A sugót a tésztára terítjük, a sóval, borssal, bazsalikommal, oreganóval ízesített padlizsánkrémet és a 10 dkg metéltre vágott sonkát ráterítjük. 10 dkg reszelt zalai füstölt sajttal megszórjuk és sütőben megsütjük.
Padlizsános – gombás pizza
20 dkg padlizsánt héjában, sütőben félig megsütünk, meghámozzuk és apróra vágjuk. A sugót a tésztára terítjük, a sóval, borssal, bazsalikommal, oreganóval ízesített padlizsánkrémet és a 10 dkg szeletelt gombát ráterítjük. 10 dkg reszelt zalai füstölt sajttal megszórjuk és sütőben megsütjük.
Padlizsános – halas pizza
20 dkg padlizsánt héjában, sütőben félig megsütünk, meghámozzuk és apróra vágjuk. A sugót a tésztára terítjük, a sóval, borssal, bazsalikommal, oreganóval ízesített padlizsánkrémet és a 10 dkg főtt, apró kockára vágott tonhalat ráterítjük. 10 dkg reszelt zalai füstölt sajttal megszórjuk és sütőben megsütjük.


Egyszerű pizzák

Összetett pizzák

Különleges pizzák

Online Lakásbiztosítás