Kembali ke Blog Ping-Pong Kuantan

Katalog Ping-Pong

#
Harga TETAP & tak termasuk POS Express/Kurier. Harga POS/KURIER saya maklumkan kemudian (tengok jumlah berat barang).
# Kuantiti Stok di UPDATE/TAMBAH setiap minggu. Jadi selalulah melawat kami :)
# Hanya ORIGINAL dari supplier yang sah (saya tidak ambil dari e-bay/alibaba/orang tak dikenali kerana terlalu banyak Produk Tiruan dalam Market. Saya pun pernah terkena ! Sebagai langkah berhati-hati terhadap produk TIRUAN :) 
# Happy browsing my Online TT Catalogue :)

3 Langkah Mudah:


(1) Sila SMS En.Fairuz 019-9899085 untuk check stok ada/tidak & harga item termasuk pos/kurier.
(jika saya tak angkat telefon, sila tinggalkan SMS)

(2) Jika berminat dan ada stok, bank-in harga item+kos pos/kurier ke Maybank 162142990267  | Public Bank 4758230509  (Mohd Fairuz Ramli) 
dan wajib SMS dengan format:

SMS maklumat berikut = [NAMA PENUHALAMAT POS/KURIER + NAMA BANK + MASA BANK-IN

(3) Saya akan SMS nombor siri Pos/Kurier kepada anda apabila barang telah dipos. Insya Allah sampai :)


*Maybank: 162142990267    e-mel kepada mfairuzramli [@] yahoo [dot] com

* Pastikan SMS saya setiap kali selepas membuat pembayaran (jika tidak, saya tidak mungkin tahu siapa yang masukkan wang tersebut/bukti pembayaran telah dibuat).

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Harga Pos Bergantung berat barang:

 Anggaran Tepat, sila SMS semula

 Getah 1-2 keping

Pos Ekspress RM5

 Getah 3 keping ke atas

Pos Laju/Kurier RM10

 T-shirt 

Sehelai RM5 / Lebih Sehelai Free Penghantaran 

 Bat/Kayu/Beg/Case/Game/Roller Ball Sahaja

 Pos Laju/Kurier RM10

 Bat/Kayu + Getah

Pos Laju/Kurier RM10 

 Bat/Kayu + Getah + Gam

Pos Laju/Kurier RM15 

 Beg/Case + Bat +Getah + Gam

Pos Laju/Kurier RM15 

 Robopong 

Pos Laju RM70 



* Lain-lain gabungan item, kene sms tanya kos kurier dulu...
* Hantar ke Semenanjung Sahaja. Kawasan Sabah/Sarawak/Brunei/Luar Negara kene check kos kurier dulu...
* Jangan salah bagi alamat. Pihak kami tak bertanggung-jawab. Sila check alamat pos betul-betul...

PROMOSI TERKINI !

Limited Offer, Siapa Cepat Dia Dapat!

 

 - Maaf Tiada Promosi Ketika Ini -

 

 

 


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
T-shirt Ping-Pong ( LATEST SAHAJA! )
(limited stock- siapa cepat dia dapat!) (beli lebih 1 free post/penghantaran)
Jika nk order untuk group/ team jersey, sila sms untuk order saiz+kuantiti tertentu.

 
 
 
 
Korean National (design harimau!)
RM35/helai
saiz XXXXL (Malaysia/UK XXXL) = habis
saiz XXXL (Malaysia/UK XXL) = 1pc
saiz XXL (Malaysia/UK XL) = 2pcs

Korean National (design harimau!)
RM35/helai
saiz XXXL (Malaysia/UK XL) = 1pc
saiz XXL (Malaysia/UK XL) = 4pcs
saiz L (Malaysia/UK M) = 4pcs
saiz M (Malaysia/UK S) =4pcs
Corak Silang (design smart)
RM40/helai

saiz XXXXL (Malaysia/UK XL) = 1pc
saiz XL (Malaysia/UK L) = 2pcs

All sold out

RM35/helai
saiz M kanak-kanak = 5pcs

RM35/helai
saiz S kanak-kanak = 1pc
saiz M kanak-kanak = 5pcs
saiz L kanak-kanak = 4pcs
   
       
       


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Robopong/ Aksesori/ Bola/ Gam/ Alat Latihan
* kami simpan stok minimum sahaja, supaya harga murah tapi sentiasa ada untuk anda :) stok habis akan ada semula dlm masa 3-7 hari.
* harga boleh berubah tanpa makluman awal. Sebolehnya kami kekalkan harga murah untuk anda :)
 
* meja ping-pong tak dijual kerana kenaikan harga meja & kenaikan kos pengangkutan ketika ini. 
 Gambar
(sila klik pada gambar untuk gambar lebih besar + jelas)
 Info  Status
 
 - Model Robopong 2050
-
RM3400 (harga utk Pahang)
- Made in USA, model terbaru Robopong. Semua function ada, boleh sambung pada PC/Laptop.
- Lengkap manual dan DVD cara guna.
- Dah siap dengan robot dan Net Set (seperti gambar)
- Free penghantaran
- Kelebihan= bola pelbagai kombo serentak (chop, top spin, side spin)
- Jaminan 1 tahun.
- Boleh lihat contoh latihan di <sini>
Kene order (2-3 hari)
* Bajet lebih dan SERIUS main ping-pong
 
 - Model Robopong 2040
- RM3000 (harga utk Pahang)
- Made in USA, model banyak function: top,bottom,side,speed,frequency
- Satu jenis bola pada satu masa (arah boleh bergerak-kiri-kanan)
- Lengkap buku manual dan DVD cara guna
- Dah siap dengan robot dan Net Set (seperti gambar)
- Free penghantaran.
- Jaminan 1 tahun
(untuk makluman harga akan naik mulai April 2012)
Kene order (2-3 hari)
* Recommended untuk kegunaan SERIUS training untuk
=Kelab Ping-Pong
=Universiti
=Sekolah
=Persendirian
 
 - Model Robopong 540
- RM1500 (Harga utk Pahang)
- Made in USA, model banyak function: top,bottom,side,speed,frequency
- beza dengan model 2040 ialah: tiada bola tanpa had- 30 biji sekali isi, kelajuan maksimum lebih rendah dari 2040, kepala tak bergerak, baik untuk training sendirian sahaja  
- Tak ada Net Set (kutip sendiri)
- Bagus untuk training sendirian + main petang2
- Lengkap buku manual
- Free penghantaran.
- Jaminan 1 tahun
(untuk makluman, harga akan naik mulai April 2012)
Kene order (2-3 hari)
 
 - Newgy Ball Catch Net II
- RM220/set

- tak perlu kutip bola di lantai lagi :)
- sesuai untuk training serve dan placement
- untuk yang serius training/kelab/sekolah/universiti
- assamble/pasang pada meja. sangat kemas dan tahan lasak.
- kualiti baik, brand USA
 2sets
 
- Bola training Double Fish 1 star 
- RM70/ sepaket (100pcs)
- high quality ball
- Bola berat/tebal dan selalu digunakan oleh coach/jurulatih ping-pong untuk multiball.

- oren = ada stok
- putih = ada stok

 
 - Bola Nittaku 3 star Oren/Putih
- RM12 (harga naik mulai Mac 2012)
- 3 biji/sekotak
- Sesuai untuk training/main/pertandingan
Oren - Ada
Putih - Ada

 
 - RM5/pc
- Rubber Protector Anti Static
- Cover anti statik (bukan plastik biasa)
- Mengelakkan habuk melekat pada getah
- Kualiti Tinggi
- Boleh potong ikut saiz bat anda (tak semestinya empat segi)
 Ada
 
- Roller getah Guo Qiu
- RM25
- Design Lutsinar
 1pc
 
- Cork Gabus lembut
- RM20 set (satu handle atas+satu lapik handle bawah)
- Untuk japanese penhold
 1 set
 
 
- Butterfly Side Tape 10mm
- Standard size
- RM11/pc
- Keras dan melindungi bat dari terhantuk pada meja
 Ada
 
- Dawei Span
- RM7/pc- Sangat berkualiti dan harga berpatutan. Tidak mudah rosak dan tahan lama.
 Ada
 
- TSP Waterbased Cleaner 200ml
- RM35/pc
-Getah tahan lebih lama.
- Jenis Spray. kene ada span sendiri. Kuantiti lebih banyak dan jimat! Sesuai utk kelab.
 Ada
 

- Dawei Inspirit Water Based Glue 140ml
- RM30/pc
- Sedap digunakan
- Antara waterbased glue yang terbaik dalam pasaran.
- Harga paling murah di pasaran & kuantiti banyak. 100ml percuma 40ml = 140ml. Brand lain 100ml sahaja.
- Saya guna gam ini, bagus...tiada masalah :) jika selalu buka-cabut, jimat sikit! :)
 Ada
 
- Nittaku FineZip 100 Water Based Glue 100ml
- RM55/pc
- Sedap digunakan
- Cepat kering (dlm 5 minit)
- Siap ada span dalam kotak gam
 Ada
 
- ORIGINAL Haifu Oil / Pre-Adhesive Glue / Tuner /Booster
- RM500/pc
- Khas untuk PEMAIN yang guna waterbased glue
- Lulus ITTF / Bukan bahan BANNED VOC
- Digunakan sekarang oleh National Team China, Japan dan Korea. (Malaysia sedang try)
- Bukan semua negara ada (China, Japan, Korea dan German, Canada)
- Waterbased glue adalah sangat perlahan berbanding SPEED GLUE (tiada bunyi pong-pong, jadi perlu guna booster untuk dapatkan kelajuan Speed Glue).
- Tuner terbaik berbanding model lain (daichi, dandoy, nittaku axel).
- Teknik ini sama seperti yg ada pada getah Blue Whale II "Factory Tuned"
- Cara guna:
1) Sapu satu arah pada getah (sebaiknya 4 layers sebab layer ini sangat nipis) dan 1 layer pada kayu. Setiap layer yang disapu, keringkan guna hairdryer sederhana panas (cepat sikit) kalau tak, tunggu kering 10minit setiap sesi.
2) Bila sudah kering, boleh mula sapu gam waterbased pada getah & kayu.
3) Selepas 3-4 minggu, boleh re-glue+re-booster untuk dapatkan power semula. Cabut getah dan tanggalkan Haifu Oil yang ada pada getah, barulah re-glue semula.
 1pc
 
- Haifu Blue Whale Speed Glue 250ml
- RM30/pc
- Kualiti Terbaik (melajukan getah sedia ada!)
- Kalau Haifu Dolphin, ia lebih cair dan kurang power. (sila tengok betul-betul)
Ada
 

- Haifu Blue Whale II Speed Glue (1 liter )
- RM95/pc- Kualiti Terbaik (melajukan getah sedia ada!). Lebih banyak lebih menjimatkan :)
 Ada









 
 
- Butterfly Single Case (Latest Design!)
- RM15/pc
- Boleh masuk satu bat + tempat letak bola
 2pcs
 


 - Stiga Double Case
- RM35/pc
- besar, boleh masuk banyak barang
 1pcs
 
 - bag butterfly (ala beg sekolah)
- macam beg
sekolah jenis ada tali sandang. Bukan jenis galas di bahu.
- cantik dan bergaya
- RM55/pc
 - 1pc
 
 - bag butterfly (ala beg balik kampung)
- macam beg
balik kampung
- cantik dan bergaya

- percuma beg kasut butterfly (gambar ke tiga)

- RM70/pc
 - 1pc
 
- RM30/pc
- Roller Ball (wrist training ball)
-Ada manual guna dalam kotak
- Menguatkan wrist/pergelangan tangan (teknik flick on table/curved side serve, perlukan kekuatan wrist)
- Sesuai untuk semua jenis sukan
- Kualiti Tinggi dan murah
Ada
 
- Stokin butterfly
- Kain tebal dan berkualiti
- Design tak tentu (bergantung stok)
- RM15/pcs

 habis stok
 
- Kasut Ping-pong GuoQiu
- GuoQiu = brand Jurulatih China Liu Guo Liang
- RM100/pc
- Selesa, lembut dan grip.Terbaru! Baru masuk pasaran
- Tapak sangat lembut (macam kasut Nike/Adidas)
- Design kerawang dan cantik
- warna : merah gelap dan hitam (tertakluk stok, sila SMS)

(tertakluk kepada stok)
     
 Saiz Kasut untuk Rujukan:
* Kasut orang Malaysia sama dengan UK
* Ada kasut guna saiz Japan 20++
* Ada kasut guna saiz German/China
  30-40++
 


Bat/ Kayu/ Blade


 Gambar
(sila klik pada gambar untuk gambar lebih besar + jelas)
Info
 Status
 PENHOLD    
 
 - Bat Jpen Dawei MP1
- RM85
- Japanese Penholder All Wood
- Feel Bagus dan Ringan
- Handle gabus, lembut dan selesa
- Bat untuk attacking (OFF)
 habis stok
 
 - Bat Cpen Guo Qiu Allwood

- RM50
- All Wood
- Speed Medium (Allround)
- Sgt Ringan 68g
- Feel baik (5 layer wood)
- Sesuai untuk player control & attack
- Sesuai juga untuk pimple kerana medium speed sahaja
 2pcs
 
 - Bat Cpen Guo Qiu Carbon
- RM100
- Ringan 80g 
- Speed Medium Fast
- Hinoki + 2 layer soft carbon
- Bat laju 
- Sesuai untuk player attack dan smash
 1pc
 

 - Bat Cpen Yasaka Ma Lin Extra Offensive
- RM190/pc
- Salah satu bat digunakan Ma Lin dalam kejohanan ITTF
- Allwood (versi tiada carbon yang more control)...tapi masih OFF
- Feel bagus, ramai dah guna dan puas hati
- Sesuai untuk dijadikan RPB (Reverse Penhod Backhand)
 habis stok
   
 SHAKEHAND    
 
- Bat Shakehand Butterfly Gergey Alpha 
- Model terkini siri GERGELY
- RM340/pc
- teknologi carbon tamca 5000/carbon fiber
- feel hard dan laju
- sesuai untuk pemain attacker
- bat ketiga paling laju model Butterfly
- sila lihat video ini untuk maklumat lanjut bat ini <klik sini>
 habis stok
 


 
 - Bat Shakehand Guo Qiu Allwood
- RM50
- All Wood
- Speed Medium (Allround). Tidak terlalu laju.
- Sgt Ringan 70g
- Feel baik (5 layer wood)
- Sesuai untuk player control & attack
 2pcs
 
 - Bat Guo Qiu C-05 Carbon
- RM100
- Carbon 2 layers, Wood 3 layers
- Speed Medium Fast
- Ringan 86g
- Feel baik dan lembut (Kayu HINOKI)
- Sesuai untuk player control & attack
 2pcs
 
- Bat Shakehand Donic Persson Exclusive
- RM110/pc
- Allwood 5 layers OFF+
- Sangat ringan 85g shj!
- Bat bagus dan laju
Akan Datang
 
- Bat Shakehand Donic EPOX Top Speed
- RM150/pc
- Bat paling laju Donic
- Allwood 5 layers OFF+
- Info dari Official Donic:
Hard inner veneers give DONIC EPOX Topspeed extremely high rigidity which creates unmatched speed and power for offensive play.
Akan Datang
     
   




Getah/ Rubber


 GETAH LICIN    
 
-Sponge 0.5/0.8/1.0 (span sahaja) RM10/pc
-Sponge 2.2 (span sahaja) RM20/pc
- Sesuai untuk adjust getah pimple kalau OX tak sedap, boleh tambah span sendiri. Gam guna gam biasa sahaja :)
- Ramai player Pimple modify sendiri ketebalan span utk lebih feel....
RM10/pc:
0.5- 3pcs
0.8- 4pcs
1.0- 3pcs
 
RM20/pc: 
2.2- 2pcs
 
- Getah murah-murah/beginner to intermediate level
- Bagus untuk control dan spin
- Sebelum beli getah mahal-mahal, jangan ikut orang...try dulu getah beginner level dan bila skill dan meningkat baru tukar getah mahal.
- Brand Dawei...kualiti bagus...
 
Dawei Super Power 2008 - red 2pcs
Dawei 388A Speed - black 2pcs
 
- Butterfly Sriver
- RM80/pc
- Getah allround
- Sesuai untuk beginner dan senang control

Sriver red MAX-  2pcs
Sriver black MAX- 1pc



- Butterfly Sriver FX
- RM80/pc
- Getah allround
- Sesuai untuk spin dan senang control
- Kurang laju berbanding Sriver tapi lebih kuat SPIN
- lebih lembut daripada Sriver
Sriver FX red 2.1 - 1pc
Sriver FX black 2.1 - habis stok
 
- Butterfly Sriver EL
- RM80/pc
- Getah allround
- Sesuai untuk spin dan senang control
- Memiliki gabungan ciri-ciri Sriver + Sriver FX = lebih laju, lebih spin
Sriver EL red MAX- 3pcs
Sriver EL black MAX- 2pcs
 
 
  - Butterfly Tackiness Chop II
- RM95/pc
- Getah butterfly yang boleh hasilkan chop berat. Model terkini dari model lama tackiness chop.
- Sesuai untuk permainan chop-control-loop
black 1.9- 1pc
 
 - Butterfly Tackiness Drive
- RM95/pc
- Getah sesuai utk permainan drive/tolak2/push dan smash..
- Senang control dan defend bola attack
red 2.1- habis stok
 
 - Butterfly Bryce Speed
- RM180/pc
- Getah Butterfly paling laju (ranking no.1 dalam getah butterfly)
- High Tension Technology
- Sesuai untuk permainan pantas dan attacking 
black 1.9- 1pc
black 2.1 - 1pc
 
 - Butterfly Bryce Speed FX
- RM180/pc
- Sama macam Bryce Speed tapi versi lebih lembut...control lebih tapi tetap laju
black 2.1 - 1pc
 
 - Butterfly Tenergy 05 FX
- RM220/pc
- Getah spin seperti Tenergy05 tapi lebih lembut lagi
- versi limited edition
red 2.1 - 1pc
black 2.1 - 2pcs
 
 - Butterfly Tenergy 64
- RM220/pc  (harga naik mulai 15mac 2012) 
- Getah speed/kelajuan paling kuat berbanding Tenergy 05. Ma Long (Pemain No. 1 dunia!) gunakan pada forehand untuk drive/smash attack!
red 2.1 - habis stok
black 2.1 - 1pc
 
 - Butterfly Tenergy 64 FX
- RM220/pc
- Versi tenergy 64 yg lebih lembut tapi masih laju
- versi limited edition
red 2.1 - 1pc
black 2.1 - habis stok
 
- Palio Bliz
- RM110/pc- Getah generasi ke.5 menggantikan Palio Makro Era
- Gabungan teknologi getah German-China
- Made in Germany!
- Versi lembut
- Sesuai untuk permainan spin dan control
red MAX - 1pc
black MAX - 1pc
 
- Palio Hidden Dragon
- RM40/pc
- Getah China yang sangat lembut! 36-38 degree shj!
- Ada orang suke tacky getah china tapi tak suka keras sangat. Ini adalah getah yang anda cari!
- Upgrade Version! Dalam Paket Vacumn Seal/Kedap Udara
- Sesuai untuk spin dan control 
 red MAX - 1pc
 
- Palio Emperor Dragon
- RM50/pc
- Getah laju sesuai untuk permainan spin attacking
- Getah teknologi BIOTECH !! bukan seperti Emperor Dragon biasa (sila check betul2 logo Biotech. Teknologi ini lebih spin dan lebih laju! )
 red MAX - habis stok
 black MAX - 2pcs
 
 
 - DHS Hurricane 3 Neo
- RM65/pc
- Getah melekit/tacky. Sederhana keras dan sangat sesuai untuk permainan spin attack. Digunakan oleh Ma Long, pemain no.1 dunia untuk BH!
- Loop pun sedap
- Getah ini sangat laju
red 2.2-  1pc

black 2.15 - 1pc

 
 - DHS Skyline TG3 Neo
- RM65/pc
- Getah melekit/tacky
- Lebih tacky daripada Hurricane3 Neo (maksudnya lebih kuat loop /chop lebih berat berbanding Hurricane3 Neo). Hurricane3 Neo lebih tinggi SPIN & CONTROL daripada Skyline TG3 Neo
- Sesuai untuk backhand
red 2.15 - habis stok
black 2.15 - habis stok
 
- DHS Tin Arc III
- RM120/pc
- getah terkini DHS (versi dulu Tin Arc)
- paling laju dan dan kuat spin
- sponge lembut (macam sponge tenergy)
- kelebihannya getah ini ialah tacky dan ada sifat holding ball (pegang bola) macam tenergy
- klik sini untuk tengok video review getah <klik sini>
red MAX - habis stok
black MAX - 1pc
 
 - XIOM Vega Pro
- RM120/pc
- Getah laju dan model terbaik brand XIOM. Feel setanding Butterfly Tenergy 64
red MAX- 2pcs

black MAX - 1pc
 
  - XIOM Vega Europe
- RM110/pc
- Getah sangat lembut! Betul2 lembut macam Tenergy05!
- Feel macam Butterfly Tenergy 05
- Sedap untuk spin dan dapat rasa bola
red MAX - 2pcs
black MAX - 2pcs
 

 - XIOM Sigma I Pro
- RM140/pc
- Getah paling latest dari XIOM
- Teknologi Internal Machanic Boost (IMB) 
red MAX - 2pcs
black MAX - 1pc

- Yasaka Mark V M2
- RM90/pc
- Getah spin laju dan lembut
- Speed rendah
- Senang control, spin dan block
red MAX - 1pc

- Yasaka Rakza 7
- RM140/pc
- Getah paling latest dari Yasaka
- Paling laju...setanding Tenergy 64
- Heavy Spin! dan feel sgt lembut
- Untuk style spin dan top spin
red MAX - 2pcs


black MAX - habis stok
 
 - Stiga Calibra LT Plus
- RM140/pc
- Getah paling latest/power dari Stiga
- Technology: Long Trajectory & TTS (Trans Tension Sponge)
- Professional Series
red MAX- 1pc
 

- Donic Acuda S1 Turbo
- RM125/pc
- Technology Tension Plus,Catapult Plus dan Lifetime Plus
- Getah speed/paling laju Donic!
- Speed dan Spin sama tinggi!
- S2 dan S3 speed makin rendah...
- Getah paling latest/power dari DONIC
Sila lihat video Donic Acuda disini <klik sini
red MAX-  Akan Datang
black MAX- Akan Datang
 
- Donic Acuda S3
- RM125/pc
- Spin paling EXTREME !
- Getah Very Soft! Lembut...
- Getah untuk spin power...
Sila lihat video Donic Acuda disini <klik sini
red MAX- Akan Datang
black MAX- Akan Datang
 
- Donic Baracuda
- RM125/pc
- Spin sama power macam Acuda S3 tapi speed lebih tinggi dari S3.
- Jika mahukan spin power macam Acuda S3 tapi nak speed lebih kurang Acuda S1 (tapi Acuda S1 Turbo lagi laju lah)
- Baracuda Big Slam lebih perlahan daripada Baracuda!
Sila lihat video pemain yang ditaja menggunakan Donic Barracuda (Kriston Danial -  Hungary) <klik sini
 red MAX - Akan Datang
   
   
 GETAH ANTI SPIN
ANTI POWER
   



 
 - YasakaAnti Power
- RM85/pc
- Senang control dan bola turun cepat
- Getah sangat lembut
- Ayat pada casing= "Antipower kills not only opponents spin, but also its power! Plus ensure counter attacking"
red 2.0 - 1pc
black 2.0 - 1pc
     
     
 GETAH PIMPLE PENDEK    
 
 - 729 Dr Evil
- RM25/pc
- Getah pimple pendek. "Strange Spin Changing Short Pips" = bola yang kembali menjadi aneh dan sukar dikembalikan.
- short pimple biasa untuk attack, tapi pimple Dr Evil untuk control dan spin pendek atas meja...
red OX - 1pc

black OX - 1pc
 
 - Dawei 388C-1
- RM30/pc
- Getah pimple pendek. Bola spin dan laju. Sesuai untuk permainan attack
red 1.8- habis stok

black 1.8- 1pc
 
 - DHS Sharping
- RM50/pc
- Getah pimple pendek. span tebal, laju dan boleh spin tetapi pihak lawan akan sukar untuk block/defend!
- Permukaan pimple Concave Design! banyak wobble dan getaran! Akan byk ganggu pihak lawan
red 2.15- 1pc

black 2.15- 1pc
 
 - TSP Super Spinpips
- RM110/pc
- Offensive rubber (lebih laju daripada TSP Spectol)
- Getah pimple pendek paling laju!
- Untuk permainan attacking on table
- Pimple lembut
black 2.2 - habis stok


 
 - Haifu Dolphin 
- RM85/pc
- Control rubber
- Teknologi Tension rubber
- Getah lembut tapi laju!
 black 2.0 - habis stok
     
   
   
 GETAH PIMPLE MEDIUM  
 
 - Meteor 9012
- RM25/pc
- Medium Pimple
- Getah lembut, slow dan banyak effect wobble
red OX - 2pcs
black OX - 2pcs
 
- Haifu Penguin
- Medium Pimple
- RM85/pc
- Special= hasilkan effect chop berat
- Sesuai untuk permainan menyerang
black 2.0 - 1pc (RM50)
(tak ada casing sbb bulk purchase)
   
   
 GETAH PIMPLE PANJANG    
 
- Hallmark Frustration
- RM110/pc
- Getah pimple panjang
- Khas untuk permainan dekat meja + defend
- Getah pimple sedikit tacky dan mudah utk chop bola
- Memang pihak lawan akan rasa frust kerana susah nak attack bola
- SPEED 85, SPIN 50, CONTROL 90, DISRUPTION/EFFECT 93  
red OX - habis stok
black OX - 1pc
 
- Tibhar Grass Ultra
- RM145/pc
- Getah pimple panjang MAKSIMUM. Getah sangat perlahan. Panjang pimple maksimum. Model paling baik brand Tibhar!
- Bola memang gegar/wobble banyak!
- SPEED 54 CONTROL 85 EFFECT 95
 red OX - 1pc
 black OX- 2pcs
 
- Tibhar Grass D.TechS
- RM115/pc
- Pimple lembut dan sesuai untuk permainan attack spin sambil defend
- Control baik dan banyak mengganggu
- Bola banyak perlahan dan berada atas meja/cukup2 lepas net
- Boleh spin juga...
- SPEED 45 CONTROL 75 SPIN 95
- sila lihat video ini untuk latihan <klik sini>
red OX - 1pc 
black OX - 1pc
 
- TSP Curl PI-R
- RM85/pc
- Getah pimple panjang. Panjang pimple maksimum. Digunakan oleh Joo Se Hyuk (Pemain Chopper Korea. Ranking 7 dunia! ) .
- Boleh chop dan hentikan spin bola yang maksimum.
- Ini adalah pimple utk attack dan defend secara chop
- Siap dah ade sticker pelekat pada getah! Tak perlu gam 
- Byk model P1,P2,P3 tapi Model P1R paling baik brand TSP !
 black OX- 1pc
 
- Dawei 388D-1 Quatro Allround
- RM45 OX 
- RM50 span 0.8
- Getah pimple panjang. Getah sangat lembut, perlahan dan mudah control. Effect kuat!
red OX - 1pc

red 0.8 - 1pc

black OX- 2pcs

black 0.8- 1pc

 
- Palio CK531A
- RM30 OX/RM35 span 0.8
- Getah pimple panjang. Getah mudah control. Bola wobble/bergetar kuat!

red OX- 2pcs
black OX- 2pcs


 
- Sword Scylla
- RM30/pc
- Getah pimple panjang. Bola mengelirukan dan bola spin/attack. Popular dan digunakan oleh Faizal Maluri!
red OX - 2pcs
black OX- 3pcs

 
- Double Fish 1615
- RM20/pc
- Getah yang senang control dan berat bila attack!
- Mirip getah Sword Scylla (pimple keras dan untuk attacking)
 
red OX - 2pcs
black OX  - 2pcs
 
- Dr Neubauer Fighter
- RM150/pc
- Long Pimple
- Untuk Attack & Counter Attack sambil mengganggu dengan Effect Long Pimple
- Getah Dr Neubauer Effect GANGGUAN paling tinggi = 89 dalam semua model Long Pimple Dr Neubauer
- Speed = 60 Control = 75 Effect = 89
- Model terbaik Dr Neubauer untuk hasilkan Effect wobble Long Pimple
- sila lihat video ini untuk latihan menggunakan getah ini : <klik sini>
 black OX - 1pc
 

- Globe Mo Wang II (Devil King a.k.a Raja Syaitan) OX
- RM80/pc
- Terkenal untuk hasilkan backspin/chop yang berat, anti spin dan anti loop.
- Solid defence plus maximum backspin return
- Saiz biji pimple yang maksimum besar mengikut ITTF
- Tiada cover kerana bulk purchase
red OX - habis stok
black OX -  habis stok
 
- TTMaster Insider OX (bukan diiktiraf ITTF, famous di Europe/China untuk tujuan latihan intensif!)
- Dulu diiktiraf, baru2 ni (2012) dikeluarkan atas faktor2 tertentu (semua model TTMaster diban ITTF)
- RM90/pc
- Speed= 55, Control= 90, Effect= 90
- Terkenal kerana hasilkan "Flat Trajectory" ... bola menurun maksimum bila hit/pukul bola.
- Tiada cover kerana bulk purchase  
black OX - habis stok
     












Comments