Notícies


06/03/2016

Després d'estar un temps sense actualitzar la web amb les activitats del Club de Pilota Valenciana de Godella, volem remarcar els diversos esdeveniments i fites aconseguides.

El passat trofeu de parelles de frontó l'equip format per Edu Febrero, Marc Alpera i Jordi Cabriadaguanyaren el campionat amb una disputada final en el poble de Canals contra el club d'Alcublas

També cal destacar la participació del club en el campionat individual de frontó Valencià amb la inscripció de set jugadors,en el que Edu Febrero fou finalista de 3º categoria a la dita modalitat. Encara que no guanya la final,dona un gran espectacle i demostra el seu bon moment de forma.

Al primer campionat al 4 i mig que se celebra a l’horta Nord, el Club de Pilota Valenciana de Godella no podria faltar i és per això que varen participar amb 4 jugadors. A destacar la participació en la final d'Edu Febrero, que una vegada mes i va arribar a les finals. Edu demostra que amb esforç i passió tot es possible.

El darrer cap de setmana de febrer hem començat el campionat de frontó de parelles, cosa que ja bé essent habitual, i a més, per primera vegada els clubs que encara conserven i practiquen la modalitat més antiga i tradicional, que són les Llargues (5 equips representant a València, Borbotó, Alfara de l'Horta, Nàquera i Godella), han pogut inscriu-res al Trofeu diputació d’Alacant Lliga de Llargues.

En el campionat de frontó parelles tenim dos equips amb moltes expectatives d’arribar molt alt en les classificacions.El dissabte 27 de febrer tingué lloc la primera partida del campionat de frontó parelles a la localitat de Godella. L'equip de Godella B format per Lluís Miralles i Llorenç Martínez i l’equip de El Tamborí, amb Josep Tarin i Josep Mª. Jugaren una partida molt disputada, amb quinzes molt llargs. La partida quedà 41-38 a favor de Godella i aconseguirem els primer punts per a la classificació.

L'equip de Godella va haver d'ajornar la partida que els enfrontava al conjunt d'Alcublas. La partida es disputarà el dia 2/3/16 al frontó de Godella.

El diumenge 28 de febrer al carrer del Pavelló de Godella tingué lloc la primera partida del campionat de llargues, en la que s'enfrontaren l’equip de Godella contra l’equip d’Alfara de l'Horta.

Va marxar la partida el nostre president Jordi Cabriada, demostrant saber estar i coneixement en tot moment.

Una partida en la qual és feu palès el poder de la banca d’Alfara, Josep Sànchez, més conegut en el món de la pilota valenciana com “Pepet”,que fàcilment es creuava de cap a cap el carrer . També cal destacar el “traure”de Godella, una de les banques indiscutibles de les disposem, Oscar Navarro, un jugador amb una explosibilitat, una passió i un amor per aquest esport, que li a fet ser un dels jugador imprescindibles en aquest campionat. Amb seua pilotada i col·locació en la canxa, es va carregar l'equip a l'esquena, sabent manar. També la veterà-nia de Llorenç i l'aportació de Lluís, que pilota que tocava la rematava o de Marc, que al rest equilibrava l'equip, creuant-se el carrer a volea i animant als seus companys.L’equip d’Alfara va fer els 1ers jocs sense afluixar, mentre els de Godella vàrem mantindre la distància de 2 jocs en bona part de la partida, guanyant la partida el conjunt d’Alfara, quedant Godella 5, Alfara de l'Horta 10.

20/08/2013

El darrer dissabte es jugà la gran final del campionat de Llargues Josep Manel Torré I Cepa, al carrer Municial de Pilota de Godella. La partida, que enfrontà un equip de Meliana contra un equip local, va tindre Meliana com a clar dominador durant tota la partida. La seua banca, Artur, estigué molt regular durant tota la vesprada, treient llarg i arrimat, i tant Aurelio com Fito i Josep estigueren molt segurs al rest i molt encertats a l'hora de fer ratlles i de guanyar-les. Pel bàndol godellà, Josep no estigué massa fi amb la treta, i a Marc, Joan i Llorenç els costava rematar les ratlles i els quinzes. Malgrat tot es varen vore quinzes molt disputats, que gairebé sempre queien a la banda melianera. Els de Meliana de seguida abastaren un avantatge important, que ens fou impossible de remuntar. Així arribàrem al marcador final de 10 jocs per cap a favor de Meliana. 


A la partida hi assistí l'alcalde de Godella, Josep Manel San Félix, a més d'altres autoritats locals, que lliuraren els trofeus de campió i subcampió pels jugadors assistents. 

XII Campionat de Llargues


A partir d'ara els nostres esforços es centraran en els actes commemoratius del 20é aniversari de la fundació del Club Pilota Valenciana Godella, que tindran lloc el proper setembre, dels quals vos anirem informant periòdicament.13/08/2013

El darrer divendres varen tindre lloc les semifinals de la XIIa edició del campionat de Llargues Josep Manel Torré i Cepa, al carrer Municipal de Pilota de Godella. Aquest campionat és un dels pocs que encara es juguen a la comarca de l'Horta a la modalitat de Llargues, i el fet que marxem a "pujar i baixar", també en desús a la comarca,
li dona si més no un toc romàntic.

La vesprada de pilota començà amb l'envit entre un equip local i un combinat d'Alfara de l'Horta. La partida va tindre un abans i un després, quan la banca local, Jordi, es feu mal al braç. Fins aquest moment la partida anava prou igualada, amb un joguet de diferència a favor de l'equip d'Alfara. Però després d'un parell de tretes "per dalt", el braç de Jordi no va poder suportar més i haguérem de canviar de banca. A partir d'ací els d'Alfara anaren agafant avantatge, amb Julio fent una treta segura, llarga i arrimada, Víctor al rest agafant joc, posant-se ràpid baix de la pilota i corrent-se el carrer amb facilitat, i amb Emili i Àlex rematant moltes ratlles i molts quinzes, ràpids i àgils com a gats. L'equip Godellà no va poder fer molt més. Destacar alguns quinzes de molt de mèrit als quals Jordi, Llorenç, Lluís i Marc es deixaren a la canxa tot el que tenien. Es varen vore pilotades impossibles, de reflexos i de molta intenció. El marcador final es quedà en un 45 per 0, 9 jocs de diferència a favor d'Alfara de l'Horta.

A la segona semifinal s'enfrontaren els equips de Borbotó i de Meliana. En aquesta partida, com en totes les partides de la modalitat, la banca jugà un paper decissiu en el desenvolupament del joc i en el marcador final. La banca de Meliana, Paco, té una treta demolidora, a més d'un estil pur de traure de bragueta, un dels colps més bells dels que s'efectuen a la Pilota Valenciana. I Paco n'és un especialista. 

La partida començà amb Meliana agafant un avantatge de dos i tres jocs, havent de batallar molt per aconseguir-los. Jose i Paco de Borbotó juguen molt, són jugadors
segurs i de pilotada llarga, i no els hi posaren les coses fàcils a l'equip de Meliana. Malgrat tot, la diferència a la banca va determinar que els quinzes i els jocs anaren caient al bàndol Melianer. Steven començà treient per Borbotó, i té la pilotada llarga, però no la feia, ni de bon troç, amb la violència amb la que la fa Paco. Així posaren fins a quatre jocs de diferència. Després provaren canviant la banca, però els de Meliana ja havien assolit una diferència considerable. El marcador final reflectí un 30 per 0, 6 jocs de diferència a favor de Meliana. 

La final havia d'enfrontar els equips de Meliana i Alfara. Tanmateix ens ha comunicat des d'Alfara que els hi serà impossible assistir a la final. Així doncs la final la jugaran Meliana i Godella, el proper dissabte 17 d'agost, a les 18:30 hores, al carrer de Municipal de Pilota Valenciana de Godella. 
                 23/07/2013

Ací teniu el cartell del campionat de Llargues Josep Manel Torré i Cepa, campionat que aquest any va per la seua 12a edició. 
Esteu tots convidats!
10/07/2013

Agredolça derrota la soferta pel nostre equip en la final del Campionat de Galotxa.

El carrer natural de Quart de les Valls on es disputaren les finals de carrer de totes les categories del Campionat Nacional d'Afeccionats de Galotxa va contemplar partides ben bones durant dos dies. Malauradament no fou el cas de la nostra partida. Havíem d'estar tots al 100%, i no fou així ni de bon troç. Els xics de Massalfassar juguen molt, i la partida es va decantar des d'un principi del bàndol Massalfassí. No hi havia seguida de pilotades, i els nervis ens jugaven males passades, provocant-nos més errades del que és habitual en nosaltres. Ben prompte posaren  fins a 6 jocs de diferència al marcador, fetn 30 per 10 i 40 per 20. El Diable de Massalfassar feu més el bot que Roberto o Pasqual el dia anterior en la partida de primera, i tant Jordi com el punter estigueren molt segurs en tot moment. No poguérem fer molt més, i la partida acabà amb un marcador final de 70 per 30 a favor de Massalfassar. 

Malgrat haver perdut la final, estem molt orgullosos de la gran temporada que hem fet, tant a Galotxa com a frontó. I podem celebrar que hem aconseguit l'ascens a tercera categoria, en la propera edició del campionat.

A partir d'ara els nostres esforços es centraran en el campionat de Llargues que celebrem al Poble, que aquest any va per la seua 12a edició, i en els actes commemoratius del 20é aniversari de la fundació del Club Pilota Valenciana Godella.


24/06/2013

Presentació Finals Galotxa


El darrer dimarts assistírem a la presentació de les finals del Campionat Nacional d'Afeccionats de Galotxa, trofeu El Corte Inglés. 

Ens férem fotos amb Paco Cabanes el Genovés, i amb les autoritats presents. La televisió feu acte de presència. Vos deixem el vídeo de la notícia, emesa per Levante TV el darrer divendres en la secció Tot Pilota.

Estem molt il·lusionats ja que aquest any celebrem, a més de la classificació per la final, el nostre 20é aniversari. Vos anirem informant dels actes de celebració, que molt probablement tinguen lloc en Setembre.17/06/2013

Jornada històrica pel Club Pilota Valenciana Godella!!! Ens hem classificat per la final del Campionat Nacional d'Afeccionats de Galotxa!!!!

Aquest darrer dissabte vàrem jugar la tornada de Semifinals en la canxa de Meliana. A la partida acudí una expedició des de Godella per animar el nostre equip, en el que podia ser una fita històrica del Club en el seu 20é aniversari.

L'equip de Meliana colpejà primer, fent un parell de jocs seguits, avantatge que varen mantindre quatre jocs més. En eixe moment reaccionàrem i posarem l'igualada a 30, resultat que ens assegurava la classificació matemàtica per disputar la final de la categoria. A partir d'ací passàrem a controlar la partida. Leonardo va haver de demanar el canvi per problemes a l'esquena, fet que minvà el potencial de l'equip de Meliana. Finalment, després d'uns jocs molt disputats (José Luís juga, i jugà molt!), posàrem el marcador final en un 70 per 45 a favor de Godella.

La gran final tindrà lloc el proper 7 de Juliol, a les 11:30, al carrer València de la localitat de Quart de Les Valls, contra un equip de Massalfassar. 

Ànims! I tranquils que ja hem fet història!!!
10/06/2013


Gran partida en l'anada de semifinals del nostre equip de galotxa.

La partida d'anada de Semifinals del Campionat Nacional de Galotxa, trofeu El Corte Inglés, tingué lloc el darrer dissabte al carrer de pilota de Godella. La partida ens enfrontà a l'equip de Meliana F, format per Sergio i Eduardo, i pels germans Navarro, José Luís i Leonardo. L'envit va començar molt igualat, posant primer la igualada a 10 i després a 20. A partir d'ací, el nostre equip es posà a manar al marcador, fent 8 jocs seguits, encara què molt disputats. L'equip de Meliana disposà de Val moltes vegades, però sempre els jocs queien del nostre bàndol, arribant a un marcador final de 70 per 25 pel nostre equip.

Així doncs vos esperem a tots el proper dissabte 15 de juny a les 19:30h al carrer de pilota de Meliana. Molta sort!!!

                         


04/06/2013


Al club Pilota Valenciana Godella estem d’enhorabona. Ens hem classificat per les semifinals tant del Campionat Autonòmic de Frontó Valencià per parelles, com pel campionat El Corte Inglés de Galotxa.


Per una banda, el nostre equip de Frontó Valencià, amb Edu i Luís al capdavant, s’ha classificat per les Semifinals del Campionat Autonòmic d’Afeccionats de Frontó Valencià per parelles.


La darrera partida de la lligueta regular, corresponent a la 14ª jornada del campionat, va enfrontar el nostre equip amb un combinat de les Alcubles, al frontó municipal d’aquesta localitat de la comarca dels Serrans. Feia un fred que pelava, i no fou fàcil entrar en calor. La partida es disputà de poder a poder, amb moltes alternatives al marcador pels dos equips. Els quinzes es feien llargs, amb molts intercanvis de pilotades, que provocaren un desgast físic important al llarg de la partida per part dels quatre contendents. Així, s’anaren alternant diferències de dos i tres quinzes a ambdós bàndols, fins que el combinat local aconseguí posar el marcador 29 per 35. En eixe moment, la “piconadora godellana” es posà a ple rendiment, i els nostres companys no sols varen pegar-li la volta al marcador, sinó que aconseguiren una merescuda victòria final, deixant en el marcador un ajustat 41 per 38 a favor del nostre equip.


Amb aquesta victòria l’equip ha aconseguit la classificació matemàtica per disputar les semifinals de 4ª categoria del campionat autonòmic de frontó valencià per parelles.

Godella vs Alcublas


Per altra banda, el nostre equip de Galotxa va aconseguir classificar-se pels quarts de final del campionat El Corte Inglés de Galotxa. Després d’un començament dubitatiu al campionat, vàrem aconseguir encadenar vàries victòries consecutives, permetent-nos abastar els llocs capdavanters de la classificació. Així doncs l’envit de quarts de final ens enfrontava a un equip de Montserrat, l’anada a casa nostra i la tornada a la localitat riberenca.


La partida d’anada tingué lloc el passat 25 de maig al Carrer de Pilota de Godella. L’encontre va començar amb una arrencada espectacular de l’equip godellà, posant un ràpid 30 per 5 al marcador. Es varen veure pilotades de molt de mèrit, encara que per un motiu o altre (major coneixement de la canxa, sobretot) el quinze acabava caient pel bàndol local.

Malgrat tot, després d’uns jocs on l’equip de la Ribera Alta estigué prou encertat, aconseguiren reduir la distància a un parell de jocs, arribant a 30 per 40 i 35 per 45 (l’equip godellà manant sempre al marcador). Arribat a aquest punt el nostre rest, Jordi, es centrà i començà a llençar pilotades incontestables, i sumat al gran encert del nostre mitger, Marc, fent la galotxa, aconseguírem posar al marcador el 70 per 45 final, que ens permetia encarar la tornada de quarts de final amb garanties.


El passat cap de setmana el nostre equip de galotxa es desplaçà a Montserrat per jugar la partida de tornada de quarts de final, al carrer de Pilota municipal. La partida tingué lloc diumenge al migdia, sota un sol de justícia que provocava un ambient de molta xafogor. La partida va transcórrer, estranyament, seguint un guió de regularitat, amb tots dos equips mantenint el joc al bot. Si ens trencaven la treta, els la tornàvem al joc següent. Així férem igualada a 20 i a 30. Els hi trencàrem un joc més, abastint una diferència de tanteig de dos jocs, Fins arribar a l’óbjectiu que era fer 50 tantos, i per tant obtindre la classificació matemàtica per disputar les semifinals del campionat.


Properes partides dels nostres equips:


- Semifinals Frontó Valencià per parelles:

- Canals B vs Godella (data i hora per determinar).


- Semifinals El Corte Inglés de Galotxa:

- Godella vs Meliana F. Dissabte 8 de juny, 17:30, al carrer de pilota de Godella.


Vos esperem a tots per recolzar els nostres equips en aquestes partides, que són de vital importància per les nostres expectatives d’assolir l’ascens de categoria!

Molta sort companys!!
22/04/2013

Després d'un temps sense actualitzar repassem el més destacat de l'actualitat esportiva del Club Pilota Valenciana Godella. 
Pel que fa al campionat de Galotxa El Corte Inglés, ens trobem a la 7ª jornada, i el nostre equip avança amb pas ferm a la classificació. En la darrera partida, jugada ahir al carrer de pilota de Godella, el nostre equip de galotxa es va enfrontar a un combinat de Foios. La partida va ser dominada de cap a fi pel nostre equip, capitanejat pel nostre rest Jordi, que va completar una magnífica actuació. Feu el bot llarg i arrimat, i es corria amb facilitat el carrer tant de volea com de bot de braç. La partida començà 10 per cap a favor de Godella, i tot seguit els de Foios feren l'igualada a 10. A partir d'ací, Jordi agafà la batuta de la partida, i començà a manar amb solvència al bot. Al rest no passàvem massa problemes, també ajudats per les bones ferides del nostre feridor. Així posarem el 35 per 15 al marcador, i d'ací al final, els férem tots de carrereta, posant el marcador final de 70 per 15 a favor de Godella.

Pel que fa al campionat de frontó valencià per parelles, el nostre equip té moltes possibilitats per classificar-se per les rondes eliminatòries. Ahir ens desplaçàrem a la localitat de Canals per disputar la partida corresponent a la huitena jornada del campionat. El frontó era cobert, però no completament. Era un frontó llarg i molt ben cuidat. La partida començà igualada fins que els nostres jugadors agafaren carrereta i posaren el marcador 16 per 8 a favor del combinat de Godella. Llavors els de Canals començaren a jugar amb més trellat i a buscar l'errada dels nostres jugadors, posant un 16 per 19 a favor de Canals, veient-se punts molt disputats, encara que els nostres jugadors no aconseguien acabar els quinzes. Així es posà l'equip de Canals per davant, mantenint sempre certa distància, fent primer 27 per 20 i 39 per 27 després. Un esforç final per part dels nostres jugadors posà el resultat final de 41-31 a favor del combinat local.

Per altra banda, ens complau molt presentar-vos el nou membre del club. Benvingut Scooby!!
16/09/2012

Ens trobem immersos en els campionats de Galotxa i Individual de frontó, i els nostres jugadors estan fent bons papers en les distintes modalitats.

Pel que fa a l'Individual de Frontó, tant Edu com Lluís han guanyat les dues partides que han disputat, i es troben en tercer i quart  lloc (provisional) de la classificació del grup A de la 4ª categoria, respectivament.

El nostre equip de Galotxa ha disputat dues partides, obtenint una derrota i una victòria. 

La primera partida es disputà al carrer de Pilota de la localitat d'Alfarp, i ens enfrontàrem a l'equip de Marquesat F. La partida va començar igualada, amb alternatives a quasi tots els jocs, fent a muntó de VAL i "a dos", però els jocs queien sempre pel bàndol local. Ens va condicionar prou la prematura tornada a la competició del nostre bot, Jordi, després d'una forta lesió a l'esquena. Així doncs el marcador final fou 70 per 15 a favor del combinat de Marquesat. 

La segona jornada ens va enfrontar a casa a l'equip d'Albuixech D. La partida començà amb prou de desperdici i errades per part d'ambdós equips. El primer joc caigué a favor d'Albuixech, però ens férem forts al bot i posarem al marcador un 40 per 25 a favor nostre. A partir d'aquest moment començà una partida d'infart, amb igualades a 45, a 55, a 60 i a 65, deixant la responsabilitat de la partida al darrer joc. La sort feu que ens tocara el bot al darrer joc i poder manar en els quatre quinzes d'aquest, i així obtindre la primera victòria del campionat i els dos primers punts per la classificació.03/09/2012

Aquest passat cap de setmana va començar el Campionat Individual de Frontó, i la partida corresponent a la primera jornada va enfrontar a Edu contra Vicent de Borbotó al frontó del Poliesportiu de Godella. Aquest any s'han modificat les normes i es comença d'iguals a 10, i la partida es juga a 50. La treta es fa per sorteig. Edu mamprení treient, i feu primer joc i trencà després el de Vicent fins posar-se en un més que còmode 35 per 10. Tanmateix al sisè joc feu un parell d'errades que li varen costar el joc. Jugant amb més trellat va fer tres jocs més deixant la partida en un definitiu 50 per 15 a favor del jugador de Godella. Segons declaracions d'Edu, "una molt bona presa de contacte en el Campionat, però sempre sense deixar de banda els entrenaments, que són totalment necessaris".01/09/2012

El passat més d'agost va tindre lloc la XI edició del Campionat de Llargues Josep Manel Torré i Cepa, emmarcat en les festes patronals de Godella.

En aquesta edició hi han participat quatre equips de Godella, Borbotó, Alfara de l'Horta i València. La primera semifinal es jugà el dilluns 13 d'Agost, i enfrontà els equips de Godella (Salva, Marc, Joan i Llorenç) i Alfara de l'Horta (Pepet, Pau, Joanvi i Emili). Arribant a l'hora i quart de partida el resultat final fou de quatre jocs a favor del combinat d'Alfara de l'Horta.

Després d'un refrescant berenar consistent en orxata, fartons i rosquilletes, vàrem poder combatre la calor que feia, i així va començar la segona semifinal. Aquesta va enfrontar els equips de Borbotó (Jose, Carles, Vicent i Julián) i de Tamborí (Rafa "SONY", Josep Tarín, Paco "Campanero" i Joan), I acabà amb un resultat de dos jocs a favor de Borbotó.

Així doncs, el divendres 17 d'agost tingué lloc la gran final que decidiria el campionat de l'edició d'enguany. La partida fou molt disputada, i es va decantar en l'últim moment pel bàndol de Borbotó, arribant a l'hora i quart de joc amb un sols joc d'avantatge i a dos en el marcador. Després de l'entrega oficial de trofeus, ens despedírem fins la propera edició del campionat.

La setmana que ve comença el campionat Interpobles de Galotxa, i el Campionat Individual de Frontó Valencià. El club participa en ambdós campionats, inscrivint un equip al campionat de galotxa i a dos jugadors al campionat individual. 

Pel que fa al campionat de Frontó, tant Lluís com Edu s'enfrontaran amb jugadors de Tavernes Blanques, Borbotó i Museros. Desitgem molta sort als nostres jugadors i que arriben molt lluny. Les partides a Godella es jugaran al Frontó Municipal i l'horari serà dissabtes a les 10 del matí.

L'equip de Galotxa es creuarà amb equips d'Albuixech, Marquesat, Massalfassar i Borbotó. I les partides a Godella tindran lloc al carrer de pilota situat al pavelló esportiu. L'horari de les mateixes serà els dissabtes a les 17:00 hores (quan acurte el dia es començarà un poc abans). 
04/04/2012

El passat cap de setmana el nostre equip de Galotxa es va enfrontar a un equip d'Albalat dels Sorells, al Carrer Municipal de Pilota Valenciana de Godella.
La partida va començar amb nosaltres posant-nos per davant 20 per 0, fent un joc intel·ligent i aprofitant el coneixement que del nostre carrer tenim. Després els xics d'Albalat pegaren un espentó i posaren l'igualada a 30 en el marcador.
A partir d'ací es varen vore quinzes molt disputats i jocs alterns i molt igualats, fins arribar a l'igualada a 50. En eixe moment el nostre rest es posà a fer la seua feina, a manar en el dau, i després gaudir de dos o tres quinzes de molt de mèrit posàrem el marcador en el definitiu 70 per 50.

La següent partida tindrà lloc també a Godella contra un combinat de Montserrat, el proper dissabte 14 d'Abril, a les 17h.
27/03/2012

El nostre equip de frontó valencià ha trobat en el seu grup rivals de molt nivell, i per ara no hem guanyat cap partida al campionat autonòmic per parelles.

La primera partida la jugàrem a Godella, al Frontó Municipal siutatu al Poliesportiu de Godella. I, malauradament, patírem la primera derrota del nostre equip per 16-41 contra l'equip de Quart de Poblet H. Es tractava de dos jugador d'Albacete acostumats a jugar amb la pilota de 108g que ens feren molt de mal, tant en la treta com en la doble pared.
Nosaltres no aprofitàrem la nostra treta ni la mantenírem en tota la partida més de dos punts. També ens passà factura el cansament i els poc de rodatge en la competició i en la modalitat.
Poquet a poquet anirem endavant...

La segona jornada descansàrem.

En la 2ª partida, corresponent a la 3ª jornada, jugàrem també a Godella contra un combinat de Quartell, i quedàrem 18 a 41. Aquest resultat s'explica per la gran qualitat dels xics de Quartell. Ambdós estan en l'escola de tecnificació. Colpejaven la pilota amb gran violència i seguretat.
La treta continuàrem sense aprofitar-la i vàrem tindre més errades de les desitjables.

El passat divendres 23 varem anar a Casinos a disputar la 3ª partida del campionat de frontó, que corresponia a la quarta jornada del campionat. De bon començament ens varen treure una gran diferencia que va anar minvant fins al 41 a 32 final. Varem fer parcials de 8 a 0 a favor nostre, que alternàvem amb errades i a no aprofitar l'avantatge de la treta. Tanmateix es nota que estem més rodats i ens trobem més a gust al frontó. Confiem en què els resultats milloren en les properes jornades.

La següent partida del nostre equip al campionat de Frontó Valencià per parelles tindrà lloc a Quart de Poblet, probablement el proper 14 d'Abril, amb l'horari encara per determinar.26/03/2012

El campionat El Corte Inglés de Galotxa ha començat amb altibaixos en els resultats.

La primera partida la varem perdre 70 per 65 contra l'equip de Montserrat. Va ser una partida vibrant que es va estendre fins les dos hores de joc, i que va arrancar els aplaudiments dels afeccionats locals que s'acostaren al carrer artificial de Montserrat. La sort va decidir el campió d'aquesta partida.

La segona jornada jugàrem a casa, i ens enfrontàrem a Borbotó, aconseguint una gran victòria 70 per 55. Destacar el nostre rest Jordi que va fer de comandant i va capitanejar l'equip amb molta seguretat, i sobretot, amb molta força. També el nostre punter Xavi va quallar una bona actuació fent de gat  a la punta.

La tercera jornada jugàrem a casa altra vegada, ara contra un combinat de Marquesat. El resultat final fou 70 per 55 favorable al Marquesat. Sigué una partida molt igualada, fins que al final, arran de començar a tindre desperdici de part nostra, s'escaparen en el marcador.

El passat dissabte ens desplaçàrem a Vinalesa a jugar contra un equip local. La partida va transcórrer manant sempre Godella en el marcador, deixant un resultat de 70 x 40 en el marcador .

Aquest campionat està molt apretat, com podeu comprovar en la taula de classificacions després de quatre jornades disputades.
La següent partida, corresponent a la 5ª jornada del campionat, jugarem contra un equip d'Albalat a casa nostra. Serà el proper dissabte 31 de Març, i l'hora final encara està per confirmar. Quan ens la confirmen ho comunicarem.

20/02/2012

La partida de tornada del Campionat Autonòmic d'Afeccionats, que tingué lloc també al trinquet municipal de la Vila de l'Eliana, la vàrem perdre, malauradament. Tanmateix hem de valorar molt positivament la disputa de les semifinals de l'únic campionat federatiu de la modalitat d'Escala i Corda. Hem estat molt regulars a tot el campionat, fent partides de molt de mèrit.

Ara centrarem els nostres esforços en el següent campìonat, El Corte Inglés de Galotxa. La primera partida la jugarem a Montserrat contra un combinat local.
03/02/2012

Ja coneguem l'horari de la partida d'anada de les semifinals del Campionat Autonòmic d'Afeccionats d'Escala i Corda. La partida serà demà dissabte 4 de febrer a les 17h de la vesprada al Trinquet de l'Eliana (situat al Poliesportiu Municipal). 

Vos esperem a tots i a totes!! Força Godella!!

31/01/2012

Després d'un temps sense actualitzar fem el recompte del més destacat de l'univers pilotístic al Club Pilota Valenciana Godella.

Primerament hem de celebrar que l'Ajuntament de Godella està posant llums al carrer de Pilota municipal. Amb l'arribada del fred i la minva d'hores de sol es feia molt difícil realitzar els entrenaments, ja que per a la pràctica de la Pilota Valenciana són necessaries unes condicions de visió òptimes.

Els xiquets i xiquetes de l'Escola de Pilota municipal estan ja ansiosos per començar a jugar a l'alt i, sobretot, de competir. Ara que disposem d'una canxa al poble podran fer-ho i els pares vindran a vore'ls. Hem de bufar tots per a què la flama de la pilota no mora, i pareix que en Godella estem bufant més fort que mai!!

Pel que fa a la vessant esportiva dels nostres quefers, i després d'un començament més que prometedor al Campionat Interpobles de Galotxa, ens vàrem desunflar i vàrem encadenar quatre derrotes consecutives a la part final de la lligueta regular. S'esvaïen així les nostres aspiracions a classificar-nos pels playoffs. 

A meitat de novembre començà el Campionat Autonòmic d'Afeccionats d'Escala i Corda, I l'equip godellà va quedar enquadrat al grup II de la categoria 3ªB, amb combinats d'Algímia d'Alfara, Estivella, Massamagrell, Museros i Borbotó. Bé, doncs podem dir (sense poder tancar la boca) que hem tingut una actuació molt notòria. Encadenant huit vitòries consecutives, hem manat al nostre grup de cap a fi. Al trinquet de l'Eliana (casa nostra en aquest campionat) és molt difícil guanyar-nos. I a domicili donem molta guerra.

Per altra banda, donem fe de què s'està fent palesa la normalització de la dona al món de la pilota. L'equip de Borbotó que ens tocà al grup estava format íntegrament per dones, i, sincerament, ho feien més bé que molts dels homes contra els que hem jugat durant els anys que venim participant en competicions federatives.

Així doncs, ens hem classificat (ara sí) pels playoffs del campionat d'Escala i Corda. En el moment ens notifiquen el contrincant que ens ha tocat per les semifinals ho publicarem a la web, aixi com data i lloc de disputa de l'anada i la tornada.

Volem agrair les mostres de suport que ens deixeu tant al nostre correu electrònic, com al canal de Youtube que mantenim (fins i tot a les mateixes retransmissions de les partides!). A aquest canal venim pujant partides de pilota íntegres amb una qualitat més que acceptable, des de fa ja dos anys, amb la intenció de que tothom puga veure-les quan li plaga i on li plaga. Per a què l'ingent massa d'usuaris d'internet tinga a un clic de distància la possibilitat de conéixer i gaudir del nostre bell esport. 

Finalment vos informem que hem creat un nou apartat a la web, Fons d'escriptori, on pujarem alguns fons d'escriptori per què els pogueu descarregar, i ens hem fet un perfil al Twitter, del qual podeu fer-vos followers.
01/10/2011

    L'equip de galotxa de Godella està fent un gran paper a l'Interpobles.


    La tercera jornada ens enfrontàrem a un equip de Borbotó. La partida tingué lloc al nou Carrer de pilota de Godella, amb una molt bona afluència de públic. La contesa va començar decantant-se cap al bàndol local, amb el nostre rest Jordi molt segur al bot, i Marc fent la Galotxa amb molta solvència. Així ferem 4 o 5 jocs, posant un 25 per 5 ràpidament al marcador. 
A partir d'eixe moment els de Borbotó s'espavilaren, el seu mitger Carles agafà joc i es tirà l'equip a l'esquena, i començaren a fer jocs, però no arribaren a posar-se en cap moment per davant en el marcador, posant primer un 45 per 35 i un 60 per 45 després. Finalment el marcador quedà 70 per 50 a favor de Godella, reflectint la gran partida que varen poder gaudir els qui s'acostaren al carrer.


  


  La quarta jornada ens desplaçàrem a la localitat de Foios, per tal d'enfrontar-nos a un combinat local. La partida havia de jugar-se a les 
11 del matí. Nogensmenys la nit anterior plogué moltíssim, i la disputa de la partida hagué de retardar-se, esperant a què el sòl del carrer es secara.
    La partida es decantà de seguida cap al bàndol godellà, posant un 20 per 0 i de seguida un 35 per 5, amb el nostre equip jugant de manera incontestable. Jordi es corria el carrer de cap a cap, tant al dau fent el bot com al rest, Marc baixant les pilotes molt bé, tallant corda i tocant muralla, i Xavi estava molt llest a la punta, ferint i fent molt de mal. Hi hagué molta comunicació entre els nostres jugadors, i no se'n deixaven ni una. Tanmateix pegàrem un baixonet que aprofitaren els jugadors locals per posar el marcador 45 per 20. Finalment apretàrem de valent i poguérem posar el definitiu 70 per 40 . Cal tindre en compte que els foieros no disposaven del seu mitger habitual, que segons ells minvà considerablement el seu potencial. xuclara els bassalets que hi havia. Amb una hora de retard començà la partida. El sol lluïa al bell mig del carrer, cegant els jugadors si la trajectòria de la pilota hi passava per davant, i el pis esbarava ja que no s'havia assecat completament, encara que aquests factors no influiren massa en el desenvolupament de la partida.


   
 Aquesta setmana ha tingut lloc la cinquena jornada de l'Interpobles, al carrer de Pilota de Godella. També estàvem pendents de les inclemències meteorològiques, però finalment no ha aparegut la pluja i la jornada ha transcorregut amb normalitat. La partida, que ens ha enfrontat a un equip de Benifaió, ha sigut blava (local) des d'un primer moment. Jugant amb molt de trellat i amb poc de desperdici, s'ha arribat de seguida al 35 per 10 a favor de Godella. S'han vist grans intercanvis de colps a ambdós bàndols, però la pilota ens deia més a nosaltres, i els quinzes anaven caient per l'equip godellà. A partir d'eixe moment hem començat a tindre un poc de desperdici, i els de Benifaió han posat el marcador en 45 per 25. Però un arrepretó final local ha posat el definitiu 70 per 35 al marcador.
  


  La setmana vinent jugarem altra vegada com a locals al Carrer de Godella. Si aconseguim una nova victòria ens posarem en llocs de Play-off a la classificació.
07/09/2011
Ja han començat les competicions federatives, el club està disputant el campionat de tardor, el trofeu Edicom Interpobles de Galotxa.
Aquest dissabte es disputa la 2ª jornada i juguem contra un combinat de Montserrat, la partida tindrà lloc al nou carrer de Pilota a les 18:00 hores.
A la modalitat de frontó valencià (individual) també tindrem partida aquest cap de setmana, el dissabte a les 11:00 del matí jugarà el nostre representant Eduard
contra Carlos d'Alcublas al frontó del poliesportiu.

                


23/08/2011

Ha acabat la Xª edició del Campionat Josep Manel Torré i Cepa, i podem dir que ha sigut tot un èxit. Per una banda per la gran qualitat dels jugadors que hi han participat, i que ens han oferit partides que han donat gust de vore. Per altra la bona resposta dels veïns i afeccionats locals que s'acostaren a vore les partides i a l'acte d'inauguració del nou carrer de Pilota de Godella.

El passat 16 d'agost es disputaren les semifinals. A la primera semifinal s'enfrontaven Pepet, Victor i Emili d'Alfara de l'Horta, amb l'ajuda del jugador local Rafa, contra l'equip de Godella, format per Llorenç, Marc, Joan i Jordi. Cal recordar que al campionat s'ha utilitzat el mode de marxar "a pujar i baixar", tret habitual de les partides d'un temps ençà. Començà la partida i de seguida el combinat 
d'Alfara va agafar tres jocs d'avantatge. Pepet a la banca les feia molt llargues i els restos de Godella no ho tenien fàcil per fer bones ratlles. Cap a l'equador de la partida l'equip local va reaccionar baixant el marcador a 1 joc de diferència. Jordi es va entonar amb el traure, que combinava amb tretes tant per dalt com de bragueta, però no va ser suficient per poder evitar la victòria dels d'Alfara que va finalitzar amb el marcador a dos jocs al seu favor.

La segona partida va enfrontar un equip del Tamborí de València, format per Rafa "Sony", Paco "Campanero", Joan Gregori i Josep Tarín, contra un combinat de Borbotó, format per Carles, Jose, Paco i Vicent. Començà la partida molt igualada, amb pilotades de mèrit a ambdós bandos, fins que Rafa s'assentà a la treta i començà a treure un poc més llarg i amagat. Açò junt a les violentes restades de Campanero feren que adquiriren dos jocs d'avantatge. Es varen vore diverses batalles a volees entre Jose de Borbotó i Paco de Meliana, que arrancaren els aplaudiments del públic allí present. El marcador final fou de tres jocs a favor del Tamborí, que els classificava per a la final.
 

El darrer 19 d'agost tingué lloc la gran final del campionat i la inauguració oficial del nou carrer de Pilota Valenciana de Godella. A l'acte varen assistir l'Alcalde de Godella, Voro Soler, el Regidor d'Esports, Ginés Ruiz, a més d'altres personalitats, afeccionats, veïns i membres del club. Després d'unes emotives paraules del batlle i del regidor d'esports, que quasi ens arrencaren alguna llagrimeta (són molts anys lluitant pel carrer, i finalment el tenim ací...) quedà inaugurat oficialment el carrer i es procedí a la disputa de la partida.

Pel bàndol d'Alfara hi hagueren dues baixes, que hagueren de ser substituïts per jugadors locals. Així, l'equip el formaven Pepet i Jose, amb Jordi i Xavi, s'enfrontaren a Rafa, Paco, Joan Gregori i Josep. La partida es decantà pel bàndol d'Alfara fins a dos jocs, amb un Pepet amb un bon traure, i Jordi i Xavi tallant les pilotes i fent bones ratlles, i amb Jose al rest molt segur. 

Però tot no estava dit. L'equip del Tamborí va reaccionar fins igualar el marcador a 0 jocs, amb Rafa de banca treient amb més intenció, i Josep i Joan gregori a la punta unflant-se a guanyar ratlles. A més Paco s'assentà i va traure el canó. Altra volta es tornaren a vore grans pilotades entre Pepet i Jose envers Paco. A partir d'ací, els d'Alfara tornaren a anar-se'n al marcador aconseguint dos jocs seguits, els quals ja no pogueren ser contestats pels seus rivals, acabant la partida amb un 5 per cap favorable a Alfara. 


                                        
                                                       
  


12/08/2011


¡¡¡¡ENHORABONA GODELLA!!!!No pels resultats de la darrera competició del Corte Inglés de Galotxa, sinó perquè, finalment, després de 20  anys de lluita per la pilota al poble de Godella, els godellans i godellanes estan d'enhorabona. L'Ajuntament de Godella ha construït un carrer de pilota adossat al Pavelló Esportiu Municipal (Avinguda de les Acàcies nº16). 

És un bon començament per tornar a reviure l'afecció a la Pilota al poble, per a què l'Escola de pilota tinga unes instal·lacions adequades i puga tindre una continuïtat en el temps. Caldrà, malgrat tot, anar millorant-la, dotant les instal·lacions amb una il·luminació i un cobriment de fil, per no perdre pilotes.

La canxa albergarà les partides de la Xª edició del Campionat de Llargues Josep Manel Torré i Cepa, que es celebraran els dies 16 i 19 d'agost, coincidint amb les festes patronals del poble.
¡¡¡¡Vos esperem a tots al nou carrer de pilota de Godella!!!!
21/02/2011

El darrer cap de setmana vàrem jugar la primera partida del campionat El Corte Inglés de Galotxa, a Albuixech.

Ja que hi havia diverses partides prèvies a la nostra, per la quantitat d'equips que té la localitat d'Albuixech i la inherent demanda de canxa  de joc, començàrem a jugar a les 19:30 de la vesprada. Per tant haguérem de jugar tota la partida amb llum artificial.

La partida va començar decantant-se pel bàndol local, per una part pel bon coneixement que els jugadors locals tenien de la canxa, i per altra pel desperdici dels jugadors de Godella. Els jugadors d'Albuixech s'encaraven a l'escaleta (és el joc que cal fer) i per allí es fartaven a fer quinzes. Nosaltres tampoc aconseguíem baixar bé la pilota, i tant el seu rest com el seu mitger estigueren molt encertats. Aquesta fou la dinàmica general de la partida, el combinat local assolí un avantatge de quatre o cinc jocs de seguida, i es posà el 70 per 30 final al marcador.

La següent jornada jugarem a casa (al carrer de Galotxa del Poliesportiu Municipal de l'Eliana) contra Montserrat. Caldrà treballar-s'ho de valent per guanyar a l'equip de la Ribera Alta, o si més no per fer-hi un bon paper. 
16/02/2011

Ha començat la trenta-cinquena edició del campionat El Corte Inglés de Galotxa, i l'equip de Godella s'enquadra al tercer grup de la quarta categoria, amb combinats de Moixent, Alfarp-Catadau-Llombai, Albuixech, Montserrat i Benifaió. Valorem molt positivament que des de fa uns anys la Federació de Pilota agrupa els equips per proximitat geogràfica, ja que, anteriorment, quan jugàvem partides fora de casa, a vegades havíem de fer viatges prou llargs.

La primera jornada ens enfrontarà a l'equip d'Albuixech D, a la seua canxa. Esperem fer un bon paper a aquesta canxa tant característica per tindre un parell d'esglaons a una banda.
6/12/2010

Després d'un temps sense poder actualitzar, fem el recompte del més destacat a l'àmbit del Club Pilota Valenciana Godella.

Pel que fa al campionat Interpobles de Galotxa, finalment quedàrem segons de grup i ens classificàrem per jugar els quarts de final, enfrontant-nos al combinat d'Albuixech "C".

La partida d'anada va tindre lloc al carrer de galotxa del poliesportiu municipal de l'Eliana. En aquesta partida no vàrem estar gens bé, com ho demostrà el resultat final de 25 per 70 a favor dels xics d'Albuixech. Destacar l'actuació del seu mitger, que quan la tenia bona a la galotxa la feia anar més enllà de la tela del rebot del rest. Impressionant.

La partida de tornada es jugà al carrer d'Albuixech, molt característic per tindre un parell d'esglaons a un lateral, que són aire i no tenen caiguda. Aquesta peculiaritat va afectar al llarg de la partida, ja que els xics d'Albuixech s'encaraven al cantonet entre l'escala i la muralla del rest, i sempre feia coses la pilota quan queia per allí. La partida es va resoldre amb un 70 per 25 local. I d'esta manera s'acabava la nostra participació en el campionat Interpobles, que podríem definir com molt treballada i lluitada, nogensmenys poc lluïda per no haver ascendit de categoria..

Després de l'Interpobles, a meitat novembre, hem començat el campionat d'hivern d'Escala i Corda d'aficionats, on les partides es disputen als trinquets ja que solen estar coberts i permeten la pràctica de la Pilota Valenciana quan les adversitats meteorològiques ho dificulten a l'exterior.

La primera partida ens havia d'enfrontar a l'equip de Massamagrell "D" en la seua canxa. Tanmateix vàrem haver d'ajornar i canviar l'ubicació de la partida, ja que es solapava aquesta jornada amb la darrera de l'Interpobles. La partida es jugà a l'Eliana entre setmana, i no fou massa lluïda, degut a les baixes i lesions abans esmentades. No vàrem poder passar d'un 60 per 30 a favor dels de Massamagrell.

La segona jornada ens enfrontava al combinat de la Pobla "C" al Trinquet municipal de la Vila de l'Eliana, situat al poliesportiu local. La partida va transcórrer de forma similar a la darrera partida, no vàrem poder fer molt contra els xics de la pobla, que ens posaren un 20 per 60 en el marcador. No vàrem tindre el nostre millor dia, la veritat, en canvi els nostres oponents no varen tindre gens de desperdici durant tota la partida.

La tercera jornada anàrem al Trinquet de Vilamarxant. Començà la partida amb els equips prou igualats, manant sempre al dau, fins fer l'igualada a 20. Després, una baixada d'intensitat per part nostra i l'encert dels xics de Vilamarxant feu que se n'anaren al marcador fins posar el 60 per 30 pel bàndol local.

El darrer cap de setmana jugàrem la quarta jornada al Trinquet de Museros. Feia un fred que pelava i costava molt d'escalfar-s'hi. Encara que no ferem una gran partida vàrem guanyar amb solvència, manant durant tota la partida al marcador, i posant un 45 per 60 final a favor nostre. Destacar el nostre mitger que, malgrat estar darrerament mig desmancat, gairebé totes les pilotes s'encarava a l'escala, deixant-la morteta i fartant-se a fer quinzes.

Esperem que aquesta partida marque un punt d'inflexió en el nostre joc al campionat, i que milloren els resultats, per tal de complir el nostre objectiu de classificar-nos pels playoffs.24/10/2010

Fem el recompte dels resultats de les jornades 4, 5 i 6.

En la quarta jornada, que fou el dimarts 12 d'octubre, no poguérem jugar per culpa de la pluja, i haguérem d'ajornar la partida.

La cinquena jornada anàrem al carrer de pilota de Meliana, per enfrontar-nos al combinat de Meliana J. La partida es va desenvolupar amb prous altibaixos en el joc per part d'amdós formacions. Feiem tant jocs al dau com al rest. I tiràvem jocs per terra també a les dues bandes. Els de Meliana feien més o menys el mateix, encerts i errades al dau i al rest. Finalment igualàrem a 60 i l'encert final, el coneixement de la canxa i un poc de sort feu que el resultat final fora d'un 70 per 60 a favor de Meliana

D'una manera molt similar va transcórrer la partida corresponent a la sisena jornada, on els de Meliana vingueren a visitar-nos a casa nostra (la canxa de l'Eliana). Es feien quinzes de mèrit i errades garrafals tant al dau com al rest i per part dels dos equips. I també igualàrem a 60. I el resultat fou finalment d'un 60 per 70 a favor del combinat melianer.

Hui diumenge, ja sabedors de què ens hem classificat per la següent ronda del campionat, ens hem desplaçat a Montserrat per jugar la partida aplaçada corresponent a la quarta jornada. Hem fet el que hem pogut, a un carrer desconegut per nosaltres, molt i molt llarg, sense rebots a cap dels dos caps. Han començat els de Montserrat molt forts i s'han posat davant ràpidament al marcador. Hem fet alguns jocs al bot, però al rest no presentàvem molta batalla. Finalment el resultat ha sigut 70 per 35 a favor de Montserrat.

Ara esperem a què es publiquen les combinacions dels playoffs per saber el nostre rival a quarts de final del Campionat Interpobles Edicom en la tercera categoria.04/10/2010

El proppassat dissabte, la representació de Godella en 3ª categoria grup "A" formada per Jordi, Marc, Xavi i Edu va disputar la 3ª jornada del Campionat Edicom Interpobles de Galotxa contra un combinat de Montserrat. La partida es va tindre que jugar dins del trinquet de L'Eliana degut a què estava ocupat el carrer de galotxa i el conveni amb la corporació encara no està signat a falta d'una conversa entre el nostre regidor i la regidora de L'Eliana. Després d'haver d'adequar el trinquet a la modalitat de galotxa, començà la partida destacant-se per 2 jocs en favor de l'equip visitant degut a la consabuda fredor inicial. Prompte despertaren els nostres jugadors igualant a 15, i fent set jocs seguits, l'equip de Godella va manar al marcador fins arribar al 50 per 15. Els joves jugadors de Montserrat tenien moltes mans i pilota forta però acusaren la manca d'experiència dins del trinquet, les caigudes d'escala, els rebots, els caps, no eren el seu fort, encara apretaren un poc amb un canvi de mitger aconseguint fer 3 jocs més fins al 70 per 30 final. La partida de tornada a la seua canxa serà complicada degut a ser un carrer artificial de notables dimensions.
L'equip local va signar una gran partida, demostrant el saber fer i la sang que atresoren, cal destacar Jordi que amb la seua força i col·locació no donà opció als de Montserrat.26/09/2010

Com comentàrem la darrera actualització, el darrer dimecres varem fer un taller d'iniciació a la pilota i una partida d'exhibició. Vàrem disposar d'una carpa a la plaça de l'Ajuntament on els xiquets i xiquetes de Burjassot pogueren acostar-se i aprendre com arreglar-se les mans, els distints materials de joc (pilotes, materials de protecció i fixació) per a les distintes modalitats de la Pilota Valenciana. Finalment es jugà una partida d'exhibició al carrer Mendizábal a la modalitat de llargues. 

En quant als campionats federatius, el nostre equip de l'Interpobles de galotxa va assolir una gran victòria després de jugar la tornada contra el combinat d'Aldaia. La partida, que tingué lloc al carrer de galotxa del poliesportiu municipal de l'Eliana, va començar fent un joc al rest ambdós equips, posant la igualada a 5 en el marcador. Tot seguit férem 5 jocs seguits, degut sobretot a coneiximent dels amagatalls de la canxa de l'Eliana, i ens posarem amb un 40 per 10 a favor de Godella. Tanmateix pegaren els d'Aldaia un apretó que junt amb un poc de relaxació per part nostra feu que feren 4 o 5 joguets seguits i posaren el marcador en un 50 per 30. A partir d'ací ferem cada equip dos jocs al bot que combinat amb la reacció de l'equip local feu que la partida acabara en el 70 per 45 final. Destacar la tasca del punter/feridor de Godella, que va fer prou de mal amb la ferida i estigué com un gat baix de la corda. I, com ve sent habitual d'un temps ençà, el nostre rest, Jordi, demostrà que està en un gran estat de forma, i va espentar l'equip en tot moment. 


En el campionat Individual de Frontó Valencià, el nostre representant, Lluís, va assolir una nova victòria davant del jugador de Setaigües, Juanma. La partida començà decantant-se del bàndol Setaigüer, fent Juanma el primer joc. Pareixia que ambdós jugadors estaven un poc gelats, ja que es feien els quinzes prou ràpid. Aleshores Lluís es posà a manar amb contundència quan treia, i amb solvència quan restava, aconseguint un abultat 5 per 40 final. 

El proper dissabte es jugarà una nova Jornada del campionat Interpobles on l'equip de galotxa de godella jugarà a l'Eliana contra un equip de Montserrat, i altra nova jornada del campionat individual de frontó valencià, esta vegada en el frontó d'Alcublas.En la secció Hemeroteca podreu accedir a l'històric de notícies.