V01047 -Luxe Villa Odiaxere --- € 795.000

Prachtige zeer ruime villa, 3 slaapkamers, mooie tuin, zwembad en een groot terras.

Door de ligging op een heuvel is er een fantastisch 360 graden uitzicht op zee en de bergachtige omgeving.Gelegen in een rustige urbanisatie bij Odiaxere, tussen Portimão en Lagos.

De villa is gebouwd in 2000 en in de laatste 5 jaar geheel gerenoveerd. De woonoppervlakte is 249m2, het plot is ca. 1.000 m2. Op de benedenverdieping zijn 2 slaapkamers en 2 badkamers. De slaapkamers hebben direct toegang tot het terras en het zwembad.

Op de eerste verdieping is de zeer ruime woonkamer met open volledig ingerichte keuken, totaal ca. 75 m2. Tevens is hier de master bedroom van 17m2 en een verwarmde badkamer van 12m2. De slaapkamer heeft direct toegang tot het grote terras.

De woonkamer heeft 2 airconditioning units en een houtkachel. In het gehele huis is cv op gas.De master bedroom heeft ook airco.

Op de bovenste verdieping is een kantoortje en er is een groot dakterras waar u een 360 graden uitzicht heeft over de zee en de mooie groene omgeving.

Het gehele huis is voorzien van dubbele beglazing en afsluitbare shutters. De ingang heeft een automatische poort. Er is een grote garage en een carport.

De tuin is mooi aangelegd. Het zwembad is 8 x 4 meter en is omgeven door een groot terras.

Voorzijde

Grote woonkamer

Zwembad 8x4 meter

Moderne keuken

Grote slaapkamers

Mooie tuin

Prachtig uitzicht

Serre

Terras

Wilt u een bezichtiging plannen of meer informatie ontvangen?

Neemt u contact op via e-mail of bel (00 351) 910319957


Details:

Uitzicht: zee en groene omgeving, Bouwjaar 2000, renovatie 2017 Plot ca. 1.000 m2, Bebouwd: 249 m2

3 slaapkamers, 3 badkamers, kantoortje, serre, gasverwarming, open haard, airconditioning, dubbel glas

zwembad 8x4 m, prachtig aangelegde tuin, goot terras,

elektrische toegangspoort, grote garage met elektrische deur , carport ,alarmsysteem

Dakterras, Energiecertificaat: C

Omgeving:

De villa ligt in een rustig wijkje aan het eind van een doodlopende straat. Er is dus geen doorgaand verkeer. De achteruitgang van de tuin komt uit op een prachtig natuurgebied, ideaal voor mooie wandelingen.

Het dorp Odiaxere heeft enkele basisvoorzieningen , het gezellige Lagos ligt op 10 minuten rijden. Hier zijn alle voorzieningen, grote supermarkten, restaurants, winkels, een jachthaven etc. Ook Portimão heeft veel te bieden, o.a. een modern winkelcentrum. Uiteraard zijn in de directe omgeving luxueuze golfbanen. Het vliegveld van Faro, met dagelijkse vluchten vanuit Nederland, België, Duitsland en Engeland, is ca. 1 uur rijden via de snelweg A22.