Properties for sale / Actueel aanbod

Villa's, appartementen, plots in de Algarve

Investeren in Portugal

Portugal is booming! Het is nu tijd om hier te investeren. Het aantal toeristen is nog nooit zo hoog geweest als in 2019 (2020 is niet representatief vanwege COVID19), de onroerend goed prijzen stijgen nog steeds en de fiscale behandeling van gepensioneerden is uniek. Daarbij is Portugal één van de veiligste landen van Europa.

Er zijn nog steeds veel kansen om hoogwaardig onroerend goed voor een redelijke prijs te kopen. Als u investeert in een huis of appartement dat geschikt is voor vakantieverhuur dan kunt u, zeker gezien de fiscale besparing in Nederland, een prima rendement behalen.

Klik hier voor meer informatie en een kleine greep uit het aanbod van villa's, appartementen, plots en landhuizen.

Uiteraard wisselt het aanbod dagelijks en het liefst ontvangen wij van u een overzicht van eisen en wensen zodat wij de beste mogelijkheden voor u kunnen selecteren. Wij werken samen met nagenoeg alle makelaars in de Algarve zodat u slechts één aanspreekpunt heeft.

Houdt u er wel rekening mee dat externe financiering in Portugal vaak lastig is, wij kunnen daarin bemiddelen, maar "cash buyers" hebben, zeker in deze "sellers market", een groot voordeel in het onderhandelingsproces.

Voor een overzicht van het koopproces, de financiële en fiscale details kunt u hier klikken.

Verder kunnen wij u geheel begeleiden in alle zaken betreffende onroerend goed en het wonen in Portugal, dankzij onze jarenlange ervaring en een groot netwerk van betrouwbare vakmensen.

Ondernemen

Ook het overnemen of starten van een bedrijf kan voor gemotiveerde ondernemers uitstekende kansen bieden. Zeker in de toeristische of horeca sector. Er zijn reeds honderden Nederlandse bedrijven succesvol in alle denkbare branches.

Klik hier voor enkele mogelijkheden voor ondernemers.

Uw huis verkopen?

Heeft u een huis in de Algarve en u wilt deze verkopen? Wij kunnen u hiermee van dienst zijn. Wij hebben veel contacten met makelaars en listing sites zodat uw huis in diverse markten kan worden aangeboden, vaak tegen gunstige voorwaarden. Als u met ons werkt dan heeft u slechts één aanspreekpunt en de zekerheid dat uw huis op de beste wijze wordt gepresenteerd. Professionele foto's, plaatsing op diverse internationale listing sites en begeleiding in het verkoop proces.

Voor de voorwaarden kunt u altijd contact met ons opnemen.Verkoop.wmv

Vakantie villa of appartement huren

Wij bemiddelen ook voor de verhuur van enkele vakantiehuizen in en rond Carvoeiro. Als u weet in welke periode u kan boeken en wat uw wensen zijn (aantal personen, soort huis etc) dan kunt u ons mailen. Klik hier voor de mogelijkheden.

Let wel op dat met name in het hoogseizoen, juli en augustus, er altijd heel vraag is dus als u voor deze periode wilt boeken adviseren wij u zo spoedig mogelijk te boeken.

Wij bemiddelen NIET voor lange termijn verhuur, gezien de huidige vakantie- en verkoopmarkt is dat nagenoeg onmogelijk.


Fotografie

Wilt u een professionele reportage van uw onroerend goed, huwelijk of gewoon een leuke vakantie serie, dan kunnen wij u ook van dienst zijn.

Kijk hier voor de portfolio en de mogelijkheden van Studio Fotopix.

Contact opnemen


Villa management

Voor een beperkt aantal villa's doen wij ook villa management. Hieronder valt o.a. het ontvangen en wegwijs maken van gasten, sleutelbeheer, regelen schoonmaak, tuin- en zwembad-onderhoud, oplossen technische problemen, begeleiding verbouwingen, financieel beheer enz. Wij doen dit, om altijd snel te kunnen reageren bij calamiteiten, uitsluitend in de directe omgeving van Carvoeiro en Lagoa.

Contact opnemen