Pianonvirittäjä Pääkaupunkiseutu - Aleksi Lindfors

Teen pianojen ja flyygelien virityksiä pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla (Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Mäntsälä, Hyvinkää).

Pianonviritys tehdään käytännössä aina asiakkaan luona. Pianonvirittäjänä palvelen asiakkaitani myös iltaisin ja viikonloppuisin. Asiakkainani on niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiä ja julkissektorikin. Minulla on paljon vakioasiakkaita, joiden pianonvirittäjänä olen toiminut jo vuosia, mutta otan mielelläni uusiakin asiakkaita. Voit maksaa palveluni joko käteisellä tai laskulla. Laskutan vain virityksestä, en matkasta asiakkaan luokse.

Pianonvirittäjäntyössäni olen tarkka ja perusteellinen - monet asiakkaani ovatkin kehuneet virittämäni pianon sointia. Pianonvirityksen tuloksen ratkaisee loppujen lopuksi kokonaisuus, ei se miten tarkasti yksittäiset äänet ovat kohdallaan. Olen itsekin pianisti ja pianon sointi on minulle tärkeää. Absoluuttinen sävelkorvani on hyvä apu virityksessä.


Mikäli pianosi tarvitsee osaavaa ja tarkkakuuloista pianonvirittäjää, olen mielelläni käytettävissäsi. Teen pianonvirityksiä pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uudellamaalla. Ota yhteyttä.

 

Pianonvirittäjä – Tmi Aleksi Lindfors

aleksi.lindfors[a]gmail.com
050 342 6707
Järvenpää (ja pääkaupunkiseutu)
Y-tunnus 2476177-9