MOTOmed ......Beweeg anders ! 

Bewegingsoefeningen op de MOTOmed zijn therapievormen die zowel passieve-, een door een motor ondersteunde, als actieve bewegingen mogelijk maakt. 

Zelfs met minimale spierkracht kunnen gebruikers een efficiënte actieve training doen. De MOTOmed apparaten voor bewegingstherapie worden wereldwijd toegepast in neurologische-, orthopedische- en cardiale revalidatie en in de geriatrie.

Wetenschappelijke studies onderstreepten de voordelen van MOTOmed bewegingstherapie als onderdeel van de dagelijkse therapie of gebruikersvriendelijke "thuis" bewegingstherapie.

Alle MOTOmed-modellen worden door een motor ondersteund en kunnen zorgen voor een cyclische beweging van benen,armen en bovenlichaam.

De bewegingstherapie kan worden uitgevoerd vanuit een stoel, rolstoel of verpleegbed.

De MOTOmed-bewegingstherapie is gunstig voor het therapiespectrum van elke faciliteit. Het ondersteunt therapeuten en zorgpersoneel, verbetert het tijdmanagement, vermindert therapiekosten en verhoogt de efficiëntie van de therapie. 

Kiezen van de juiste MOTOmed en accesoires 

Het maken van een juiste keuze voor één van de vele modellen vergt meerder afwegingen. 

Van essentiel belang is of er vanuit een (rol)stoel of liggend in bed geoefend kan worden. 

Daarna is een belangrijke keuze of de MOTOmed gebruikt gaat wordt voor alleen de benen, alleen de armen of voor beide. 

Als je voor een Motomed kiest waarbij zowel de armen als de benen geoefend kunnen worden is er nog de keuze om dit alternererend te doen.(of de armen of de benen), of simultaan (armen en benen tegelijk). 

RECK heeft hiervoor onderstaande praktischt tool ontwikkelt, die de keuzemogelijkheid voor modellen al voor je limiteerd.


(Even naar benden scrollen op de gelinkte page)
Als je na deze selectie de omschrijving, specificaties, functies en accesoires voor een specifiek MOTOmed model wil bekijken, klik dan op de afbeelding van het betreffende model

Wil je een overzicht van alle modellen en de omschrijving, specificaties, functies en accesoires, klik dan op alle MOTOmed Modellen en volg dezelfde procedure als boven.

Advies 
Uiteraard helpen wij je graag bij het maken van je keuzen, voor een MOTOmed model en meest geschikte accesoires