Portfolio

Opdrachtgevers:                                                                                                                                                                                                                                       portfolio © PHOTOP.NL
   
 
    
       
   

 

Photop.nl is al op veel gebieden en voor veel verschillende instanties actief geweest. Hieronder laten we per vakgebied zien wat we hebben gedaan en voor wie. Aan de linker kant zag u al vele opdrachtgevers van ons.

Sport fotografie 
Bij vele clubs heeft Photop.nl al gestaan met haar tent, zoals bij Beuningse Boys, MHCBeuningen, 
SV Hatert, Aqua Novio, Joer International en HSV Rijk van Nijmegen. 
Dit zullen er in de toekomst ongetwijfeld meer worden.

Product fotografie
Photop.nl heeft al voor een aantal bedrijven die producten haarscherp in beeld gebracht, voor op de website of in een brochure. Onze opdrachtgevers zijn tot nu toe: Alpha packaging en IZI Shoe.

Studio fotografie
Niet alleen voor bedrijven, maar ook voor particulieren is Photop.nl al regelmatig bij hen thuis geweest voor een professionele fotoshoot. Dankzij onze compacte mobiele studio was het voor hen erg gemakkelijk om in de eigen omgeving op de foto te gaan. IZI Shoe was de grote opstap voor deze categorie.

Concert/festiviteiten fotografie
Bij grote festiviteiten zijn wij ook vaak van de partij, denk hierbij aan N-Joy-It of zelfs de Nijmeegse 4daagse feesten. Hierbij maken wij schitterende foto's van de artiesten, of zelfs van de feestende bezoekers zelf. 
Het eind resultaat is vaak de volgende dag al te bekijken op de eigen of op onze website. 

Persfotografie
Een snelle en duidelijke indruk van wat er gebeurd is die dag, werd meestal meteen die dag nog op uw nieuws website weergegeven. Photop.nl werkt nu vooral met de lokale omroepen zoals beuningen.nieuws.nl, WebFM/WebTV maar ook 4daagseradio.nl
Ook word er regelmatig een foto van Photop gebruikt in de krant.

Foto reportages 
Photop heeft al enkele reportages gemaakt voor bedrijven en scholen zoals het Mondial College in Nijmegen. 
De foto's die worden gemaakt kunnen van een schoolfeesten of bedrijfsfeest zijn. Deze werden niet alleen gebruikt voor de website, maar ook voor de aankleding van het gebouw was Photop.nl zeer geschikt.
Wilt u voorbeelden zien en/of meer te weten komen over wat wij per categorie kunnen doen, 
Ga dan naar de Events - Shoots - Locker - Studio pagina