PETITS PUERICULTURA. PETITS VIC 935468139


PETITS és una botiga de puericultura ubicada a Vic. Compta amb 200 m2 d'exposició i treballa amb les millors marques del mercat tenint així un ampli ventall d'articles.
 
 

 
 
  

A PETITS som especialistes en el món dels nadons i la puericultura. Us oferim els millors productes que hi ha al mercat, representant les principals marques per ajudar en el desenvolupament del vostre fill.

PETITS us ofereix també la 
possibilitat de fer llistes de naixement, amb tot el necessari per a la mare, per dormir, per a la habitació del nen/a, per al bany, per passejar, per viatjar, per jugar, etc.

Tenim tot el que cal en una casa amb nens com, instruments per a la vigilància dels petits, protectors de llit, humidificadors, cambiadors, llits, calaixeres, matalassos, mesuradors, penjadors, làmpades, banyeres, esponges naturals, termòmetres, biberons, escalfa biberons, esterilitzadors, coberts, pitets, trones, cotxets, motxilles i sacs, gandula, parquet, catifes de jocs, joguines de fusta, dvd interactius, musicals, ninots i peluixos, protectors d'endolls, baranes per l'escala o pel llit.
Puericultura, premamà, articles de maternal, moda infantil, mobiliari i joguines de primera infància.