Kis Madar en C.A.R.D.S


   
 
 
 

In ons cadeauwinkeltje
Kis Madar ("kleine vogel") kunt u allerlei zelfgemaakte cadeauartikelen kopen en ook is er een ruim assortiment 3-D kaarten. Naast handbeschilderde wijnkannen, windgongen en leuke cadeauartikelen en souvenirs, kunt u er ook biologische siropen, likeur en jam, eieren en groente kopen. Streekproducten zoals wijn en palinka, ham, spek en paprikasalami kunt u bij ons bestellen dan heeft u het dezelfde dag in de gewenste hoeveelheid.

Mijn boek "La petite étoile, een nieuw leven in Hongarije" is hier ook te koop.

Tevens geven wij workshops in  3-D kaarten, windgongen, kaas, siroop/likeur en jam maken, wilgentenen kransen vlechten en wijnkannen beschilderen, houtbranden (pyrograveren) en servettentechniek.
Ook voor ijsjes, gekoeld bier, wijn en snacks moet u hier zijn. Boeken en spellen kunt u hier lenen en ook diverse buitenspellen als Jeu de boules en badmintonsets en zwembandjes voor de kleintjes

   
 
 
   
 
 

Tevens verhuren wij mountainbikes en 2 "normale" fietsen voor een dag of dagdeel, maar ook voor een week kunt u een fiets huren. De fiets en wandelarrangementen kunt hier ook boeken evenals onze andere arrangementen en service diensten zoals de oppas, ontbijt, broodjes en boodschappenservice! Nu ook een elektrische SPARTA fiets te huur!
 
 
 
Comments