Home

Welkom bij Minicamping
La petite étoile in Hongarije!


Kamperen-bij-de-boer(in), Trekkerso
vernachtingen en verhuur van appartementen, vakantiehuizen, caravan, vouwwagen en unieke wijnberghuisjes.

Contact en informatie:
Ilse Smits
Petöfi S. utca 28
8669 Miklósi, Hongarije
Tel: 0036 302144419 (mobiel)/ 0036 84385001 (vaste lijn)
Mijn mobiel heeft niet overal goed bereik en ik ben vaak buiten met de gasten bezig. B.G.G: graag even een mailtje of berichtje via Facebook. Ik lees meerdere malen per dag beiden!
Email: etoile.magyar@gmail.com
Vanaf 25 juli a.s. staan we zo goed als vol! Bel of mail in elk geval even om te informeren of er plaats is om een vergeefse tocht te voorkomen.
 
  
 
 
Van harte welkom op onze website.

Ons kleine paradijs ligt in het schitterende heuvellandschap van Somogy in Hongarije. Dichterbij dan u denkt: 1380 km. van Utrecht. Nog onbedorven door massatoerisme doet het lieflijke, groene landschap denken aan de Vendée of de Bourgogne in Frankrijk. De prijzen zullen u echter verbazen! Uit eten is hier nog leuk in de vele heerlijke restaurants. Ook de campingprijzen en uitjes zijn veel goedkoper dan in de "populaire" vakantielanden.

Miklósi bevindt zich op slechts 20 km van het heerlijke water van het Balatonmeer waar het goed toeven is aan prachtige stranden onder bomen en waar u de auto gratis parkeren kunt onder bomen.

Hongarije op zijn best: niet toeristisch, maar het oorspronkelijke dorpsleven zoals het al eeuwen gaat. Door de unieke ligging maakt de camping deel uit van het dorp en veel van de bewoners spelen een rol bij onze arrangementen. Bij ons geen "toeristische attracties", maar het échte Hongarije kunt u bij ons beleven!Miklósi is een klein maar zeer gastvrij dorp, waar je in de heuvels rondom heerlijk kunt wandelen, fietsen en op de wijnberg gezellige avonden kunt beleven tijdens onze wijnproeverijen en festivals bij de bewoners van het dorp. Onthaasten is hier mogelijk in optima forma. Maar mocht u willen "toeristen" dan zijn Budapest en Pécs niet te ver weg voor een dagtrip: op respectievelijk één en anderhalf uur rijden. Verder zijn de Thermaalbaden van Igal en Tamasi 20 km van de camping.
Met de boot naar Tihany is ook erg aan te raden! Kaposvár en Siófok zijn heerlijke plaatsen om te ontdekken en ook om te shoppen. In de buurt zijn ook twee erg leuke openluchtmusea, o.a. die in Szenna. Voor avontuurlijke mensen is er het klimpark Kalandpark en is een prachtige tocht met gids met een quad een must. Kortom: genoeg te beleven voor jong en oud!

La Petite Étoile zorgt voor een onvergetelijke vakantie in het ongerepte Hongarije.
 !!!!!NIEUW!!!!!
NÚ te huur:
Smaakvol gerenoveerd vrijstaand vakantiehuis (tot 6 p.)
Op loopafstand van de camping ligt dit prachtige huis dat van alle gemakken voorzien is en met een heerlijk besloten grote tuin.
Voor meer informatie en foto's kunt u kijken bij "Vakantiewoningen te huur"
 

 
 
 

 
Stuur ons een e-mail als u de Nieuwsbrief wilt ontvangen: etoile.magyar@gmail.com
Hierin vindt u alle nieuwtjes over wat er te beleven is bij ons!
Hierbij de link naar de meest recente Nieuwsbrief:

Samen met 3 andere kleinschalige, groene en vooral ook schone campings vormen we
Een ontdekkingsreis naar het authentieke Hongaarse leven verzorgd door
 campings met ieder hun eigen specialiteiten. Nieuwsgierig?
Kijk maar op:  http://rondjehongarije.eu/

 
 
Voor meer informatie bel: 0036 302144419 of 0036 84385001
Nederlandse eigenaar. Man spricht Deutsch. English spoken. On parle Francais. Persze is Magyarul.