Főoldal


ÜDVÖZÖLLEK A WEBOLDALON!!!!!!!

Ezen a honlapon minden nap friss  zala megyei híreket és információkat találsz. .Az oldal majd mindig bővül és szépül.Fedezd fel az oldalt és böngéssz.

JÓ BÖNGÉSZÉST!

üdvözlettel:MONITOR hírek
Impresszum 
Szerkesztőség:Keszthely
Szerkesztőség e-mail címe:hirekmonitor@gmail.com
cégnév:MONITOR Média
Főszerkesztő:Való Péter   E-mail:valopeter97@gmail.com
üzemeltető:Google


ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

SZEMÉLYES ADATOK
A Monitor Hírek webhely az ön személyes adatait nem teszi közzé a webhelyen.Az ön adatai e-mail-en keresztül  jutnak el hozzánk a szerkesztőségbe.Ha az illető szeretne pár személyes információt kirakni például a hirdetése mellé akkor azt mi kitesszük, de nem vállalunk felelősséget azért ha valami személyi jog megsértés következne be ugyanis, ha ön szeretné személyes információját közzétenni akkor ön egyben aláírja azt is, hogy azt a saját felelősségére egyezett bele.
NEM VÁLLALUNK AZ ESETLEGES HIBÁKÉRT FELELŐSSÉGET!
A WEBHELY NEM TARTALMAZ OLYAN INFORMÁCIÓT AMI SZEMÉLYI JOG MEGSÉRTÉSE KÖVETKEZNE BE!
A WEBHELY TARTALMAI
A webhelyen híreket és információkat lehet olvasni az oldalakon.
A hírek más forrásból is származnak,de saját szerzésű hírek is találhatók az oldalakon. Az összes hírnek és információnak vannak igazság alapja.A webhelyen lévő összes oldalon a tartalmat lemásolni vagy azokat pénzért eladni vagy újságként árusítani szigorúan tilos.
A webhelyen és annak oldalain nem található: mesztelenség,erőszakra buzdítás vagy gyűlöletkeltés,adathalászat,kártevő programok,spamek.
Ha a fentiek közül bármelyiket észleli a webhelyen azt jelezze EZEN AZ OLDALON!
HIRDETÉS
A webhely egész területén lehet hirdetni.A webhelyen való hirdetés úgy lehetséges,hogy a hirdető cég vagy magánszemély elküldi e-mail-ben a kívánt hirdetést. A HIRDETÉSEK NEM TARTALMAZHATNAK PORNOGRÁFIÁT,ERŐSZAKOT ÉS MEGTÉVESZTŐ INFORMÁCIÓKAT.Ezért ha valaki ilyen hirdetéseket szeretne feladni akkor azt a főszerkesztő azonnal visszautasítja!
A hirdetést csak akkor rakjuk ki ha a megfelelő összeget elküldte már.HA 5 NAPON BELÜL NEM RENDEZI A TARTOZÁST AKKOR TÁRGYTALANNAK VESSZÜK A HIRDETÉST!
A webhelyen lévő összes hirdetés a Monitor Hírek tulajdonában van ami azt jelenti ha a webhelyen történik valami gond a reklámokkal akkor ezekért a hibákért válalljuk a felelősséget,de ez nem jelenti azt,hogyha a hirdetésre rákattintva egy vírusos oldal jelenik meg akkor az nem a mi felelősségünk hanem a hirdetőé!
készült:2012.07.13.          hatályba lépés:2012.07.15
A WEBHELY MEGFELEL A GOOGLE PROGRAMSZABÁLYZATÁNAK!
A változás illetve bővítés jogát fent tartjuk !

A webhely használata

Kérdésed van vagy valamit nem értesz? akkor segít A webhely használata című oldalunk.
készítette:Való Péter
 Hirdetés:
Küldje el hirdetését a hirekmonitor@gmail.com e-mail címre és felvesszük önnel a kapcsolatot!
Aloldalak (1): FRISS HÍREK