B E E L D B E W E R K I N G

Beeldbewerking is de verzamelnaam waaronder ik diverse diensten aanbied op het gebied van foto en film.


Ik kan u ingewikkeld of tijdrovend werk uit handen nemen of ik kan u leren hoe u met een paar eenvoudige tips en oefeningen tot veel betere resultaten kunt komen.

Foto mislukt?

Uw foto is mislukt en u heeft geen gelegenheid om het opnieuw te doen? Laat mij er naar kijken en ik doe een voorstel om er toch nog een acceptabel beeld van te maken. U zal er versteld van staan wat er nog mogelijk is, het zal geen uitzondering zijn dat u zo blij bent met het resultaat dat u denkt “het had zo moeten zijn”.

Foto’s zijn klaar, wat nu?

U heeft een behoorlijke verzameling van foto’s en/of films maar u heeft geen idee hoe daar een leuke presentatie van te maken? Of het nu gaat om een personeelsuitje, een jubileum, een jaarverslag, een bedrijfspresentatie, voor alles is een creatieve oplossing! 


Privé les 

Of het nu gaat om de basis van Photoshop, alle ins and outs van uw camera, het inrichten van uw werkplek, het opzetten van een goede work flow of hulp bij een specifiek probleem: met individuele ondersteuning, bij mij in de studio of bij u thuis, halen we er het maximale uit. Ideaal voor als u aan huis gebonden bent en in principe zijn alle tijden (overdag, ‘s avonds, weekeinde) mogelijk.


Peter Schütte Beeldbewerking voor:


Foto’s herstellen, foto’s bewerken, foto’s aanpassen, foto’s verbeteren, foto’s combineren, foto’s vrijmaken, foto’s presenteren, foto-album maken, originele uitnodiging, foto collage, video montage, kortom voor alles wat met beeldbewerking heeft te maken.

Cursussen in Den Haag: Photoshop Basis, Photoshop Vervolg, Beeldbewerking met Photoshop, Photoshop Elements, Photoshop Tips, Final Cut Express, Beter Fotograferen, Overstappen op Mac


Bezoek mijn officiële website voor meer informatie: PeterSchutteBeeldBewerking.nl