China en Tibet 2007 Home

Peter en Manon

Home - Reisverslag - Route - Foto's - Video - Tips


6 juli 2007 zijn we vertrokken naar Beijing. We hebben een 29 daagse reis geboekt bij Koning Aap. Dit jaar gaan we een rondreis maken door China en Tibet.

Het idee van deze reis is ontstaan na een gesprek met een Nederlandse man woonachtig in Peru. Omdat we in 2005 naar Peru zijn geweest kwamen we aan de praat over reizen. Hij heeft een hotel in Peru en is jaren reisleider geweest. Hij vertelde dat hij bijna de hele wereld wel had gezien. Onlangs was hij voor het eerst in China geweest. Over de schoonheid van het land was hij heel erg enthousiast. Naar zijn mening moet je geen jaren meer wachten als je naar China wilt want het land is erg aan het veranderen. Naar aanleiding van zijn verhaal zijn we ons gaan oriƫnteren op China. Manon had al het boek "Vlucht over de Himalaya" gelezen en zegt dan: "Als je dan toch in de buurt bent, dan ook zeker naar Tibet!". We hebben heel wat reisverhalen en reisorganisaties vergeleken en zodoende hebben we de keus gemaakt voor Koning Aap. Achteraf kunnen we zeggen dat dit een heel goede keus is geweest!

Alle foto's zijn te zien op onze fotopagina en onze route natuurlijk op onze routepagina. De video kan nog wel even op zich laten wachten, daar is nog wel wat tijd mee gemoeid. De uitgebreide reisbeschrijving van Koning Aap en de route in Google Earth zijn hier te vinden.

Groeten,

Peter en Manon


Bedankt voor het bekijken van onze pagina's!
Plaats een bericht of vraag in ons gastenboek, we zullen dan zo snel mogelijk reageren.

Werken links niet of heb je andere opmerkingen, geef ons dat aub via deze pagina door zodat we er iets aan kunnen doen.