serveis i preus.‎ > ‎

Nou tractament de keratina CQT

Aplicació per fer un estirat semi-japonés. Cabell molt arrissat queda un cabell llis amb moviment, volum, brillant i suau.

Els efece visibles ente tres i cinc messos.

Aplicación para hacer un estirado semi-japonés. El cabello muy rizado queda liso con movimiento, volumen,brillo y suavidad.

Su duración es entre tres y cinco meses.


NANOKERATINA SYSTEM

Nanokeratin es un sistema d'alissar*, tractar,regenerar i treure volum en cabells encrespats. La seva funciò es emplenar el cabell de queratina ( mol-lecula la qual existeix al cabell i les ungles) el resultat es
un cabell mes gruixut, regenerat molt mès brillant s'allissa pel pes aconsseguit.Recomanat per tot tipus de cabell, especialment indicat per cabells decolorats i amb pèrdua de matèria Es tan suau que està recomat per nens/es.


*No cal pasar el respall, nomès aire del secador.

Nanokeratin es un sist
ema de Alisado*, tratamiento, regenerador y quita volumen en cabellos encrespados. Su función es rellenar el cabello de queratina (molècula que existe en el cabello y las uñas) el resultado es un cabello más grueso, regenerado mucho más brillante que se alisa por el peso conseguido.Recomendado para todo tipo de cabello, especialmente indicado para cabellos decolorados y con pérdida de materia Es tan suave que está recomendado para niños /as.*No hace falta pasar el cepillo, solo el aire del secador


Aplicacó per fer un desmai del cabell arrissat o encrespat. Dona disciplica a la ondulació, brillo, elasticitat, anti-encrespat i duració del color.

Els efectes son visibles fins tres messos.

Aplicación para hacer un desmayo del cabello rizado o encrespado. El resultado es un cabello con disciplina en la ondulación,brillo,elasticidad,anti-encrespado i duración del color.

Su duración es de hasta tres meses.
ABANS / ANTES


Aplicació demascareta intensiva. Cabells de tota mena, forma i qualitat. dona molt de brillo,suavitat,disciplina,elasticitat.

Els efectes son visibles fins un mes i mig.

Aplicación de mascarilla intensiva. Indicado para todo tipo de cabellos,finos,gruesos,etc. El resultado es un cabello con brillo,disciplina i suavidad. 

Su duración es de mes y medio.

DESPRES / DESPUESComments