Editorial: Terratrèmol a La Seda                                        

   En un any ple de crisis laborals a les empreses ubicades al Prat, ara és Artenius, la planta del Grup Seda, la que es troba al punt de mira. La Seda de Barcelona, que venia arrossegant importants pèrdues en borsa des de fa més d’un any, va arribar a una situació límit a principis de juny, quan la seva falta de liquiditat va obligar a interrompre la producció a Artenius, on es fabrica el polímer PET. Aquesta planta ha passat recentment per un ERO que ha deixat al carrer 84 treballadors, que també es veuen amb dificultats per cobrar les indemnitzacions pactades.

   Paral·lelament, l’accionariat del Grup Seda també ha sofert una forta sotragada. Una massa crítica d'accionistes va tombar l’exercici de comptes presentat pel president, Rafael Español, que es va veure forçat a dimitir. Després de l’enrenou, la Comissió del Mercat de Valors va suspendre l’activitat en borsa de La Seda i, conseqüentment, el neguit de la plantilla d'Artenius anava augmentant..

   Llegir editorial sencer

   Continguts destacats de l'edició 

   EL TEMA: La Seda penja d'un fil
   La fàbrica de PET Artenius ha estat aturada durant un mes i mig, mentre l'accionariat del Grup Seda ha fet dimitir el president Español.

   L'ENTREVISTA: Josep Sarrà, ex president de l'AV i Comerciants de Ferran Puig.
   "Algunes mentalitats posen fre al desenvolupament del comerç del nostre carrer"

   LA POLÍTICA
   El CEIP Galileo Galilei aconsegueix portar al ple la seva baralla amb la Generalitat per culpa d'un gimnàs · L'abstenció triomfa a les eleccions europees

   LA CRÒNICA DE LA CIUTAT
   Els okupes protesten contra l'ordre de desallotjament del K.O.P. Alta Tensió · La crònica de la festa anual del Centre Esplai · La planta dessalinitzadora començarà a operar el 20 de juliol

   LA GENT DEL PRAT:
   Ma. Carmen Candelera

   La xurrera de la plaça Pau Casals.


   LA CULTURA
   Repàs històric a Lo Llobregat de les Flors, una coral que s'apropa a les sis dècades de vida · El festival de cinema de Medi Ambient lliura els premis.

   ELS ESPORTS
   Dacil Rodríguez, campiona d'Espanya d'atletisme categoria cadet · Homenatge multitudinari a José Durán, el jove del CE Hospitalet que va morir sobtadament entrenant a futbol.