Editorial: Una d'aigua i una altra d'aire                          

   La millora de l'aigua no es deixa notar només al paladar, sinó també en els mecanismes de les aixetes. Potser qui hagi contractat un dels caríssims aparells de descalcificació en el darrer any s'estira dels cabells, però la realitat és que des de la posada en marxa de la nova xarxa de distribució (abans fins i tot de la inauguració de les plantes d'osmosi) les aixetes han deixat d'obstruir-se per culpa de la cal. Tanmateix, s'han deixat d'apreciar restes de cal a la roba o als gots quan surten del rentaplats. (...) 

   Aquest mes, però, un altre component bàsic per a la vida hi posa el toc amarg que ja no té l'aigua. L'estudi sobre la qualitat de l'aire que publica cada any el Departament de Medi Ambient de la Generalitat revela que el Prat segueix liderant el rànquing de ciutats on es superen els límits de contaminants a l'aire. Tot i que els nivells han baixat lleugerament respecte l'any anterior, el 2008 es van superar amb escreix els límits permesos de partícules en suspensió i diòxid de nitrògen a l'aire. A més, el Prat és l'única ciutat que ha superat (9 vegades més del permès, en concret) el valor límit horari de presència de contaminants a l'aire".

   Llegir editorial sencer

   Continguts destacats de l'edició 

   EL TEMA: Aire i aigua: qualitats desiguals al Prat
   La millora notable de la qualitat de l'aigua contrasta amb la qualitat de l'aire, que encara presenta excés d'alguns contaminants.

   L'ENTREVISTA: Sonia D.G. agent del Servei d'Atenció a la Víctima dels Mossos d'Esquadra del Prat
   Explica com funciona la part més assistencial del cos policial, dedicada a atendre sobretot a les dones víctimes de violència de gènere.

   LA POLÍTICA
   L'ajuntament presenta els projectes avalats pels Fons Estatal d'Inversions Locals · El PP arrenca l'ADIF un compromís per a reparar les esquerdes · Manifest al ple contra els carrers amb nom franquista.

   LA CRÒNICA DE LA CIUTAT
   Acaba la polèmica reforma de Fondo d'en Peixo · Revolta a Sant Cosme per un pressumpte cas d'abús a menors ·

   LA GENT DEL PRAT:
   Jordi Rull

   Els avions com a forma de veure la vida.


   LA CULTURA
   El Bosco, a través de la mirada pictòrica d'Eric Pesin

   ELS ESPORTS
   L'AE Prat continuarà somiant amb la Segona B.