Editorial: 260, i la suma continua                                      

   "Sincerament, no arribem a saber què més volen encara que ho intuïm: l’acomiadament lliure ja es una realitat al nostre país, però és que el volen gratis. Si les organitzacions patronals volen un bon exemple de com exercir actualment l'acomiadament lliure, els convidem a què passin pel Prat i facin una ullada a la fàbrica Johnson Controls - Esteban Ikeda. Veuran com amb la legislació actual ja és possible enviar al carrer 260 persones d'un dia per l'altre. Als amos d'aquesta fàbrica, proveïdora de seients per a la firma Nissan, poc els ha importat que la Generalitat aprovès un expedient de regulació parcial d'un màxim de 62 dies. Com aquest xifra no quallava amb els càlculs dels propietaris, res millor que actuar a cop de serrall. Vist això, és indignant que el món empresarial reclami més facilitats per acomiadar treballadors".

   Llegir editorial sencer

   Continguts destacats de l'edició 

   EL TEMA: Eteban Ikeda, entre Nissan i l'autogestió
   Esteban Ikeda, filial de la multinacional Johnson Controls que fabricava seients per a Nissan, tanca de sobte i deixa al carrer els seus 260 treballadors.

   L'ENTREVISTA: Mª José Albaladejo, gerent del Consorci d'Espais Naturals del Delta
   Explica com es gestionen, promocionen i conserven les zones naturals que envolten el delta del Llobregat

   LA POLÍTICA
   El ple municipal aprova els noms dels nous equipaments culturals i educatius del Prat.

   LA CRÒNICA DE LA CIUTAT
   Els efectes de la ventada al Prat · Plantada d'arbres amb Estopa · La Ricarda serà gairebé nova de trinca

   LA GENT DEL PRAT:
   Antonio Monfort

   Els cabells del Prat en les seves mans des de 1956.


   LA CULTURA
   La Capsa dóna veu als músics del Prat · Exposició fotogràfica "Talent Latent" fins el 15 de març" · "Els Miserables", amb Lo Llobregat de les Flors.

   ELS ESPORTS
   Sara Gómez, campiona d'Espanya júnior en triple salt · L'AE Prat s'il·lusiona a la part alta · Els abonats dels Sagnier es queixen pel manteniment.