Perintätoimisto Pakote

Jäikö rahat saamatta, vaikka asiakas varmasti sai laskusi? Menit sitten ja antamaan laskujen perinnän sille mukavalle perintätoimistolle, joka vakuutti rahojen saapuvan pian. Niitä ei kuitenkaan koskaan saapunut ja sait korkeintaan perintätoimiston oman laskun laihoista yrityksistä. Mukavaa ja tehokasta perintätoimistoa ei ole. On vain mukavia tai sitten on tehokkaita.

"Me emme ole se mukava perintätoimisto"

Unohda kiltit perintätoimistot

Meidän ei tarvitse esittää mukavia, eihän perintäkään ole koskaan iloinen ja riemastuttava asia. Jos haluat kokea riemua ja elämyksiä, käy sirkuksessa. Valitettavan usein perintätoimistot ovat yhtä suurta sirkusta, mutta iloa tai riemunkiljahduksia niistä ei juurikaan kuulu. 

Me teemme tulosta, sillä emme tyydy lähettämään maksukehoituksia tai syytämää trattoja. Me käymme asiakkaasi luona esittämässä perusteellisen maksutoiveen. Esitämme asiamme siten, että hän varmasti ymmärtää tilanteen tärkeyden. Perinnän lasku maksetaan takuuvarmasti mahdollisesti jo kun asiakkaasi on vielä kuntoutuksessa tai viimeistään heti sieltä palatessaan. Tutustu perintätoimiston henkilökuntaan 

Tärkeintä on, että velallinen vaipuu epätoivoon saatuaan perintäilmoituksen. Lamaantunut ihminen ei pysty tekemään varallisuusjärjestelyjä.


Miksi perinteiset perintätoimistot ovat vässyköitä?

Perintäalan maine on usein kasvoton ja kylmä. Totuus on kuitenkin toinen. Perintätoimistot luovat mielikuvia pehmeistä arvoista piittaamatta kuitenkaan asiakkaidensa toiveista. Perintätoimistojen kanssa voi usein neuvotella mikä helposti pitkittää rahojen siirtymistä velalliselta sinulle. Tämä on se mihin Perintätoimisto Pakote on tehnyt muutoksen. mielestämme ei riitä, että asiakkaalle lähetetään uhkaava perintäkirje, vaan viesti on hyvä viedä perille asti henkilökohtaisella palvelulla. Kohtuuttomat perintäkulut muistuttavat jatkossakin laskunmaksun tärkeydestä. Vaihda nämä perinteisen perintätyylin neuvottelijat oikeisiin perinnän ammattilaisiin. Suomessa on saa apua velkaneuvontaan, mutta perintätoimisto ei ole siihen työhön sopiva taho. Käyntimme jälkeen asiakkaalla on suuri kynnys avata suunsa. Pelko on hyvä vaientaja.

Ainoastaan toimeksiantajien tyytyväisyydellä on merkitystä

Perintätoimistomme periaatteiden mukaan vain toimeksiantajan tyytyväisyydellä on merkitystä. Yrittäjä sekä yritys ovat uhreja, jotka joutuvat kärsimään välinpitämättömän velallisen väistellessä laskun maksua. Tunnemme syvää sympatiaa uhreja kohtaan, mutta mielestämme epärehelliset velalliset eivät ole oikeutettuja saamaan millään tavoin samankaltaista sympatiaa. Asiakkaillemme tehtyjen palautekyselyiden perusteella olemme huomenneet olevamme perintäfilosofiassa sekä asiakaspalveluissamme oikealla tiellä. Useampi yrittäjä onkin sanonut saaneensa meiltä parasta ja tehokkainta perintäpalvelua.

Missä perintätoimistomme toimii?

Toimimme pääasiassa pääkaupunkiseudun ympäristössä. Perintätoimisto Pakotteen palvelualue mukautuu kuitenkin perittävän laskun suuruuden sekä laajan yhteistyökumppaniverkoston mukaan. Yhteistyökumppaneina meillä on luotettavia ja tunnettuja harrastusjärjestöjä ja -ryhmiä. Pystymme perimään saatavia myös ulkomailta ystäväseurojen kautta mm.
  • Virossa
  • Pietarissa
  • Moskovassa
  • Riiassa (Latvia)

Ei Suomen parasta, vaan Suomen tehokkainta perintää

Perintä voi olla kaikkia osapuolia miellyttävä. Perinnnän ei tarvise olla aina totista työtä. Onnistuneessa perintäkeikassa kaikki osapuolet ovat voittajia!

Emme peri pieniä saatavia kuten pikavippejä. Kauniita puhuvat perintätoimistot ovat pieniä perintöjä varten.

Katso ammattilaistemme hoitama
perinnän esimerkkinäyte, jossa velallisen epärehellisen käytös oli luistaa yksityisyrittäjän yrityksen konkurssiin.