Behandlinger‎ > ‎

Nyhet! 3D Brow building – bryn extensions

3D Bryn extensions – Sleek Brows

Vår nye, revolusjonerende 3D Brow Building vil tillate deg å fullstendig re-konstruere dine øyenbryn. Videre kan du skape fylde og definisjon som ikke kan oppnås med vanlig stell av øyenbryn. Resultatet er vannfaste og “smudge-proof” øyenbryn, som er skapt ved å bygge på din naturlige form for å skape fyldigere, tykkere bryn som har perfekt definisjon og kan holde opp til 4 uker. Det vanligste er likevel å ta en touch up/etterfyll etter ca. 10 dager.

Det oppnådde HD resultatet er lik permanent make-up, bortsett fra at de er tre-dimensjonale og penetrerer ikke huden! Utseendet er skreddersydd for hver person, og passer for de som har naturlig gode øyenbryn så vel som de som lider av delvis, eller fullstendig tap av øyenbryn.

Sleek Brows er mye mer enn “øyenbryn extensions” og brynene varer i opptil fire uker eller enda lenger med riktig pleie.

For de som har naturlige, eller tynne bryn og ønsker mer fylde og form på bryn. Påsetning av hår settes på dine egne for å skape et 3 dimensjonalt look. Det limes et og èt spesialformet syntetisk brynhår på ens egne bryn.

For de som mangler deler av bryn, skapes et 3 Dimensjonalt bryn med en spesiell “texture paint” som gir illusjon av et ekte bryn. Du kan samtidig bruke et serum som styrker veksten av dine egne bryn.

Med 3D Brow building fra Sleek Brows kan man:

  • kreere et diskret og naturlig bryn
  • kreere et mer “buskete bryn, (a lá Cara Deviligne)
  • gi fylde og volum
  • dekke huller eller “gaps”
  • som en midlertidig løsning inntil ens egne bryn er vokset ut
  • som et midlertidig alternative før man gjennomfører en semipermanent makeup prosedyre
  • til spesillelle anledninger hvor man ikke vil at brynene skal kunne gnubbes eller falle av

PRISER:

 

Brynstyling, 30 min, kr 490,- (inkluderer forming, voksing og farging av bryn)

3D Brow Building, 60 min, kr 790,- (inkluderer forming, farging av bryn, 3D gele- og bryn-extensions)

3D Brow Building + sculpting  60 min, kr. 990,- (inkluderer forming, farging av bryn, 3D gele- og bryn-extensions ogsculpting )

Etterfyll:

3D Brow Touch up/etterfyll, 30 min,  kr 490,- (kun innenfor 3 uker, ellers nytt sett)
Comments