Pèpe verkoopt 5 heerlijke smaken ijs. Ons ijs wordt op ambachtelijke wijze geproduceerd, zonder geur-, kleur- of smaakstoffen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van verse melk uit eigen melkveebedrijf. 80 koeien zorgen elke dag weer voor lekkere melk voor het ambachtelijke ijs. De koeien worden met een melkrobot gemolken en het melk wordt eerst gepasteuriseerd alvorens het verwerkt wordt tot ijs.

De citroen smaak is sorbetijs. Deze wordt geproduceerd met erg veel heerlijk vers fruit i.p.v. melk en daardoor ook geschikt voor mensen met een koemelk allergie.

Het yoghurt ijs wordt bereid met verse yoghurt van het melkveebedrijf, hieraan wordt een overheerlijke bosvruchten mix toegevoegd. Het resultaat is een verfrissend smaakvol ijs.


Pèpe heeft een keuze gemaakt voor de smaken in de ijscokar. Helaas kunnen wij niet veel smaken in de ijscokar vervoeren. Wij staan wel open voor jullie suggesties! Dus mocht je een bepaalde smaak missen, mail het dan naar info@pepesijs.nl. Op basis van de reacties zullen wij, indien nodig, het assortiment aanpassen. 


Wij verwerken en verkopen het ijs volgens de strenge HACCP normen.