4,3 Milliárd forint Biztosítási Védelmet adtunk ügyfeleinknek 3 év alatt!

Mikor egyszer arról kérdezték a Dalai lámát, hogy mi az, ami leginkább meglepi az emberiséggel kapcsolatban, ezt válaszolta:

„Az ember.
Mert feláldozza az egészségét,hogy pénzt keressen, aztán feláldozza a pénzét, hogy visszaszerezze az egészségét.
És mivel olyan izgatott a jövőjével kapcsolatban, elfelejti élvezni a jelent; az eredmény az, hogy nem él sem a jelenben, sem a jövőben;
úgy él, mintha soha nem halna meg és aztán úgy hal meg, hogy soha nem is élt igazán.”

Egyre nagyobb igény merül fel az ügyfeleim részéről, hogy egy minél átláthatóbb, ugyanakkor, minél szélesebb körű átvilágítást adjak pénzügyi helyzetükről, megtakarításaikról, nyugdíjhelyzetükről, biztosításaikról.

Egyre nagyobb számban merül fel, gyermekeik életkezdési, taníttatási programjuk elkészítése, illetve saját nyugdíjuk megtervezése, felépítése.

A családok, magánszemélyek esetében egyre tisztábban kirajzolódik a kép, hogy ha nem kezdenek minél előbb magukról, gyermekeikről gondoskodni, akkor később visszafordíthatatlan élethelyzetbe kerülnek.

A szülők egyre jobban tisztában vannak azzal, hogy ha nem adnak piacképes tudást, valós diplomát gyermekük kezébe, amivel egy biztos egzisztenciát felépíthet magának, akkor anyagilag soha nem lesz képes az önálló életre, és jóval később is a szülők anyagi támogatására fog szorulni… persze, ha lesz egyáltalán nyugdíjuk, amiből képesek ezt a támogatást megadni.

Ebben tudunk segítséget nyújtani Önnek!

Szeretne többet tudni róla?