Voor wie?

Deze tocht is bedoeld voor mensen tussen de 20 en de 50 die zich nog jong en fit voelen. Alleenstaanden en gehuwden zijn welkom. Zoek je dus even los te komen uit de sleur en slenter van de dagen, zoek je naar de diepere zin van al wat op je weg komt, wou je graag dat jullie relatie jullie beiden gelukkiger maakt, sta je open voor een andere aanpak, zoek je naar de plaats die je God kunt geven in je leven, dan is die tocht echt iets voor jou. Je vindt er ruimte om te ademen en innerlijk tot rust te komen. Je ontmoet er mensen met in hun hart dat waar je zelf van droomt. En in je eigen hart hoor je wellicht een stem die je verder op weg zal zetten.

Op deze tocht volgen wij dus ook een innerlijke weg, en laten ons hierbij leiden door de lichtbakens die Ignatius van Loyola, een pelgrim uit vroegere tijden, heeft uitgezet. We trekken op in vaste stapgroepjes van negen personen, waarin veel pret wordt gemaakt maar waarin men ook een luisterend oor heeft voor elkaars verhaal en aandacht voor elkaars diepere vragen.

De tocht loopt van Loyola, een plaatsje in Spaans Baskenland waar Ignatius geboren werd, en van waaruit hij zelf als pelgrim op weg ging, tot Javier in Navarra, waar Francisco het licht zag, een andere pelgrim die de wereld doorkruiste.
Comments