Ruta 2: Desnivell

COLLBATÓ-MONTSERRAT PER SANT JOAN


Activitat adreçada als infants a partir de 6è de primària. La ruta es caracteritza perquè salva un desnivell total de 649 metres, entre Collbató (370m) i l’ermita de Sant Joan (1019m).


Dissabte a la tarda farem una descoberta del Casc Antic de Collbató, compartirem el sopar (amb una sopa calenta preparada per l’organització), farem una dinàmica de bona nit i a dormir al pavelló de l’escola Mansuet.


A les 4 de la matinada prendrem un got de llet calenta preparada per l’organització a Collbató, i cap a dos quarts de cinc pujarem pel Camí Vell de Collbató al Monestir -també anomenat de les Bateries-, ens enfilarem fins a l’ermita de Sant Joan i baixarem per l’Ermita de Santa Anna i les escales del Pas dels Francesos fins al monestir per unir-nos a la resta de pelegrins. A les 8, a Montserrat, ens espera l’esmorzar preparat per la FAPAMAC (Federació d'Associacions de Mares i Pares de Col·legis Maristes de Catalunya) i l’eucaristia a les 9 del matí. Després foto, hora dels adéus, fer la mandra a la plaça i cap a Lleida.


Sortida: dissabte, 16.30 h Avinguda de Madrid

Retorn: diumenge, 13.00 h Avinguda de Madrid

Responsables: Jose Marrco (j.marco@maristes.com)

Material: bon calçat, roba d’abric, sopar amb quelcom per compartir, ganyips pel camí, cantimplora plena, sac de dormir, aïllant i llanterna amb piles. Es podrà deixar una bossa a l’escola on dormirem per no caminar amb el sac i l’aïllant damunt.


Inscripcions i més informació: secretaria de l’escola.