Ruta 1: Familiar

COLLBATÓ-MONTSERRAT PEL CAMÍ VELL


Activitat adreçada als infants a partir de 3r de primària, pares, mares, monitors, mestres i amics. Si vol participar-hi algun infant de 1r o 2n de primària ha de fer-ho acompanyat del seu pare/mare. 


A l’arribar a Collbató farem una descoberta del poble, després compartirem el sopar (amb un plat de sopa calenta ofert per l’organització), dinàmica de bona nit i a planxar les orelles al pavelló de l’escola Mansuet. 


Diumenge ens llevarem d’hora, prendrem un got de llet calenteta ofert per l’organització i cap a les 5 enfilarem el Camí Vell de Collbató al Monestir, també anomenat Camí de les Bateries. Aquest sender passa per indrets molt macos de la muntanya i arriba a l’ermita de Sant Miquel, des d’on baixarem cap al monestir per esmorzar (preparat per la FAPAMAC -Federació d'Associacions de Mares i Pares de Col•legis Maristes de Catalunya-) i participar de l’eucaristia, a les 9.00 h. Després de la missa, foto, hora dels adéus, descans a la plaça i cap a Lleida.Sortida: dissabte, 16.30 h, Avinguda de Madrid

Retorn: diumenge, 13.00 h Avinguda de Madrid

Responsables: Xavier Pérez (litus151273@maristes.com) i Teresa Palau (tpalau@maristes.com) 

Material: bon calçat, roba d’abric, sopar amb quelcom per compartir, ganyips pel camí, cantimplora plena, sac de dormir, aïllant i llanterna amb piles. Es podrà deixar una bossa a l’escola on dormirem per no caminar amb el sac i l’aïllant damunt.

Inscripcions i més informació: secretaria de l’escola. Comments