Les Rutes

Us oferim 3 propostes de ruta. Llegiu-les atentament abans d’escollir la vostra,  n’hi ha per tots els gustos, edats i condició física.


INTRÈPIDS

LLEIDA-MONTSERRAT EN BICICLETA


Proposta pels amants de la bicicleta, majors d’edat, que estiguin acostumats a pedalar. Pedalarem tot el dissabte, des de Lleida a Collbató, resseguint el Camí Ignasià, és a dir, el Camí de Sant Jaume a la inversa. Dormirem a l’Escola Mansuet de Collbató amb la resta de pelegrins de Lleida i diumenge a la matinada encararem la pujada a Montserrat. Allà dalt deixarem les bicis guardades, i, conjuntament amb la resta de pelegrins de Catalunya, participarem a l’esmorzar preparat per la FAPAMAC (Federació d'Associacions de Mares i Pares de Col·legis Maristes de Catalunya), anirem a la celebració al monestir, ens farem una foto col·lectiva, hora dels adéus, passeig per Montserrat i cap a casa.

El retorn el farem amb autocar i les bicicletes en una furgoneta.


Sortida: dissabte 9 del matí des del pati de l’Avinguda Catalunya, amb bicicleta

Retorn: diumenge, 13.30 h a l’Avinguda Madrid, amb autocar

Responsables: Jordi Espasa

Material: bicicleta, dinar del dissabte, roba d’abric, sopar amb quelcom per compartir, ganyips pel camí, cantimplora plena, sac de dormir, aïllant i llanterna amb piles.

Inscripcions i més informació: Jordi Espasa <jordie@maristes.com>

Places limitades


FAMILIAR

COLLBATÓ-MONTSERRAT PEL CAMÍ VELL

Activitat adreçada als infants a partir de 3r de primària, pares, mares, monitors, mestres i amics. Si vol participar-hi algun infant de 1r o 2n de primària ha de fer-ho acompanyat del seu pare/mare.


A l’arribar a Collbató farem una descoberta del poble, després compartirem el sopar (amb un plat de sopa calenta ofert per l’organització), dinàmica de bona nit i a planxar les orelles al pavelló de l’escola Mansuet.


Diumenge ens llevarem d’hora, prendrem un got de llet calenteta ofert per l’organització i cap a les 5 enfilarem el Camí Vell de Collbató al Monestir, també anomenat Camí de les Bateries. Aquest sender passa per indrets molt macos de la muntanya i arriba a l’ermita de Sant Miquel, des d’on baixarem cap al monestir per esmorzar (preparat per la FAPAMAC -Federació d'Associacions de Mares i Pares de Col·legis Maristes de Catalunya-) i participar de l’eucaristia, a les 9.00 h. Després de la missa, foto, hora dels adéus, descans a la plaça i cap a Lleida.


Sortida: dissabte, 16.30 h, Avinguda de Madrid

Retorn: diumenge, 13.30 h Avinguda de Madrid

Responsables: Laura Àguila (l.aguilaolaya@gmail.com) i Xavi Pérez (litus151273@maristes.com)

Material: bon calçat, roba d’abric, sopar amb quelcom per compartir, ganyips pel camí, cantimplora plena, sac de dormir, aïllant i llanterna amb piles. Es podrà deixar una bossa a l’escola on dormirem per no caminar amb el sac i l’aïllant damunt.

Inscripcions i més informació: recepció de l’escola.


DESNIVELL

COLLBATÓ-MONTSERRAT PER SANT JOAN

Activitat adreçada als infants a partir de 6è de primària. La ruta es caracteritza perquè salva un desnivell total de 649 metres, entre Collbató (370m) i l’ermita de Sant Joan (1019m).


Dissabte a la tarda farem una descoberta del Casc Antic de Collbató, compartirem el sopar (amb una sopa calenta preparada per l’organització), farem una dinàmica de bona nit i a dormir al pavelló de l’escola Mansuet.


A les 4 de la matinada prendrem un got de llet calenta preparada per l’organització a Collbató, i cap a dos quarts de cinc pujarem pel Camí Vell de Collbató al Monestir -també anomenat de les Bateries-, ens enfilarem fins a l’ermita de Sant Joan i baixarem per l’Ermita de Santa Anna i les escales del Pas dels Francesos fins al monestir per unir-nos a la resta de pelegrins. A les 8, a Montserrat, ens espera l’esmorzar preparat per la FAPAMAC (Federació d'Associacions de Mares i Pares de Col·legis Maristes de Catalunya) i l’eucaristia a les 9 del matí. Després foto, hora dels adéus, fer la mandra a la plaça i cap a Lleida.


Sortida: dissabte, 16.30 h Avinguda de Madrid

Retorn: diumenge, 13.30 h Avinguda de Madrid

Responsables: Enric Carreras (ecarreras@maristes.net) i Jose Marco (josepp.marco@gmail.com)

Material: bon calçat, roba d’abric, sopar amb quelcom per compartir, ganyips pel camí, cantimplora plena, sac de dormir, aïllant i llanterna amb piles. Es podrà deixar una bossa a l’escola on dormirem per no caminar amb el sac i l’aïllant damunt.


Inscripcions i més informació: recepció de l’escola.